Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ToToRiiNa

csendes tag

válasz finnucsi18 #330 üzenetére

ja, a luxury 2 gigás, de van sima 2 gigás is
    rendelni ebayről mondjuk: [link] <= ezek között tuti találsz ;) (más kérdés, h. mire ideér, megéri-e vajh?!)

• ToToRiiNa

csendes tag

válasz dawe666 #320 üzenetére

ok, írtam nekik emailt, eddig még nem válaszoltak

az akku gond meg úgy tűnik, h. megoldódott (másfél napja töltöttem kb és még mindig 100%on figyel a töltöttség, sokat nem használtam mondjuk, kb fél órát telefonáltam), ez így már azért szimpatikusabb, lehet párszor fel kellett tölteni fullra, h. "bemelegedjen" az akksi, pedig ezeknél a lítiumos akkuknál ennek már nem így kéne működnie, ha jól tom?!
    lényeg, h. már jó :))

• ToToRiiNa

csendes tag

válasz Horbal #317 üzenetére

na, ez jó hír, h. szoftveresen tudja a teló, nehezen is képzeltem volna el, h. nem :)
    viszont akkor vagy tényleg béna vok, vagy ezen is a voda berhelt vmit (bár ennek se lenne több értelme, minthogy anno a v3ból kinyírták a videófelvétel funkciót), asszem érik ez a gyári szoftverfrissítés :DD
    meg aszondod, h. még az akkut is megszívtam, de az a durva, h. még így is tetszik a műszer :DDD

vki esetleg akinek vodás v8-asa van, és hasonló gondokkal küzd, mint én?

• ToToRiiNa

csendes tag

válasz dawe666 #315 üzenetére

még 1 kérdés, ami már egyszer elhangzott, csak válasz nem volt rá, vagy csak átsiklottam felette, akkor sorry :) motoknál ez amúgy is visszatérő kérdés szokott lenni: kikapcsolt állapotban riaszt-e, ébreszt-e a v8? mert nekem se az ébresztő se a naptári riasztás nem hajlandó kikapcsolt állapotából életre hívni a motót, esetleg ezt vhol külön be kell lőni? viszont nem találok olyan menüpontot sem, ahol ezt be lehetne állítani, de lehet én vagyok ennyire süsü :D
    pár nap használat után azt mondom, h. egy egész jó telefonra esett a választásom :K , persze lehetne jobb is, de tökéletes telefont én még nem láttam
    legnagyobb fájdalmam nem a 3G és bővíthető memó hiánya (mert ez aztán tényleg egyénfüggő), hanem az akksi (és ez mindenkinek fontos, gondolom én): 1 nap alatt megadja magát :( , pedig nem nyüstölöm már állandóan, tán kéne bele venni egy v9-es akksit, bár nemtom, h. ilyen szempontból kompatibilisek-e
    azért megjegyezném, h. az 1 nap-ot úgy produkálja, h. energiatakarékos mód ki, fényerő maxon, képernyő-megvilágítási és-kikapcsolási idők is maxon, viszont tényleg alig használtam, 1-2 sms, telefonálni egyáltalán nem telefonáltam, se játék, se fotó, se videó, se zene (érdekesnek tűnő dolog lehet, h. pontosan 1,5 órányi java játék (sakk) után teljes töltöttségről indulva teljes fényerővel lenémítva teljesen lemerült a kicsike)
    ez a kikapcsolt állapotban nem ébreszt effekt épp az akku miatt is gáz, mert mialatt alszok én ki szoktam nyomni, ami nagyjából 8 óra, akkor ennyit még legalább lehetne spórolni
    szal csak remélni merem, h. vhogy rá lehet bírni, h. kikapcsolt állapotban is ébresszen, mert nagyon nem szeretném bekapcsolva hagyni éjszakára főleg hanggal, viszont rezegve nem sokat ér az ébresztés :)
    aprócska észrevétel: a bill mintha rózsaszínes árnyalatban világítana, remélem ezt nem a téma állítja be :DD , na de ez már tényleg csak móka
    és még egy kis kukacoskodás a végére :): a bluetooth kikapcsolása kicsit hosszadalmas, sok menüponton kell végigkeverni

• ToToRiiNa

csendes tag

válasz dawe666 #313 üzenetére

Kösz a tippet.
    A Motorolánál rákérdezek, h. milyen feltételekkel megy ez, meg milyen indokkal, milyen gyorsan, esetleg azonnal, mert gondolom csak úgy ha nincs semmi baja, akkor nem csinálják meg, bár lehet, nemtom :). A vodafone-t itt nem részletezendő okok miatt inkább kihagynám a buliból.

• ToToRiiNa

csendes tag

Gratula a vodának, sikeresen kiirtotta a v8-ról az alkáli témát. Így maradt egy szép rózsaszín & a vodás. Férfi lévén egyik se vmi örömteli, gondolom anélkül nem lehet témát tenni rá, h. ne módosítanánk a gyári szoftot? (mintha már olvastam volna vhol), vagy esetleg vhogy wapról témát tenni rá?
    (Nem értem különben a vodafone-t, a v3-ról meg a videofelvétel funkciót száműzte pedig a teló szoftja tudta, úgy kellett azt is visszaraknom rá moddingal.)

• ToToRiiNa

csendes tag

amiket itt leírtatok, hogy hiányzik a v8ból, ha nem hiányozna, akkor ki venné a v9est?! :D

én meg azért se vennék v9est, mert 1. vastagabb (ha penge akkor legyen a legélesebb penge) 2. más szoft van benne (amiért épp jó a v8-as, épp azért nem jó a v9es), ez vmi olyasmi, h. eszem ágában nem volt lecserélni a v3at v3xxre, hiába tudott többet, nem volt elég penge

engem nem kárpótol a 2G-s memó sem (főleg, h. nálunkénál szerencsésebb piacokra szánt v8asba is bele van építve ennyi, szal az ember lánya ha akarja ebayről innen-onnan beszerezheti azt is), vagy megveszi a luxuryt kicsit drágábbért :)
    3G, HSDPA nekem nem kell (ott a notim, ha akarom mobil nettel, ha akarom a szomszédéval :))
    zenehallgatásra ott a 4G-s ipod nanom
    videót ekkora méretben nem nézek, nem is rögzítek
    az is érthető, h. a telefon nem fényképezőgép, nemcsak ez, egyik se!

nekem fontos a fémház, időtálló anyagok, a v3asom már 2 éves múlt, és még mindig úgy néz ki, mint amikor megvettem, pedig 1-2x már esett betonra, festék nem kopik, kontakthiba sincs (ami ugye műanyagtelefonoknál /jobb esetben csak/ pár hónap után jelentkezik)

szal na, nekem épp elég a v8as, már csak azért is, ahogy kinéz, ha még tud is vmennyit a telefonáláson és smsküldésen kívül, az már hab a tortán :)

a héten megejtem a vételt (céges vodás nem horror áron), nézegettem nokiákat is, de most nincs olyan ami tetszene, a többi telefongyártó meg nekem kicsit olyan, mintha nem is létezne :)

1 dolog azért érdekelne: a teló oldalán lévő gombok a v3hoz képest átkerültek a képernyő részről oda, amit gyakorlatilag fogunk, néha önkéntelenül is megnyomjuk őket gondolom én, vhogy lezárhatók ezek, szólna kérdésem boldog v8 tulajok irányába (akármi lesz a válasz, akkor is megveszem, csak úgy mégis?!)

hopp, sorry...kicsit hosszú lettem

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés