- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gallardo007
tag
-
dawe666
tag
ez elég szubjektív, ha arra kell egy telefon, hogy elérhető legyél, tudj smst írni, és abszolút nem érdekel hogy néz ki, nem használod ki amit tud, akkor nem, akkor egy nokia 3310 is bőven elég, de ha valakinek tetszik ez a design, az amit a motorola hangulat jelent, aki mondjuk egy v3-mal kezdte az tudja szerintem igazán, milyen volt az első "penge" motót kézbevenni, ha azt akarod hogy egyszerűen jól mutasson a kezedben, minőséget akarsz, és így is úgy is kidobsz ennyi pénzt egy telefonra akkor igen, ha neked nem ér ennyit akkor nem, nem mondhatom hogy persze nanááá hogy meg, vegyél 2-t is, mert ez egyénfüggő, nekem megérte, akik itt írogatnak és elégedettek a v8/v9-ükkel, szerintem nekik is megérte beruházni, ez tényleg attól függ mit akarsz egy telefontól, mit vársz a pénzedért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest