- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gallardo007
tag
-
dawe666
tag
ez elég szubjektív, ha arra kell egy telefon, hogy elérhető legyél, tudj smst írni, és abszolút nem érdekel hogy néz ki, nem használod ki amit tud, akkor nem, akkor egy nokia 3310 is bőven elég, de ha valakinek tetszik ez a design, az amit a motorola hangulat jelent, aki mondjuk egy v3-mal kezdte az tudja szerintem igazán, milyen volt az első "penge" motót kézbevenni, ha azt akarod hogy egyszerűen jól mutasson a kezedben, minőséget akarsz, és így is úgy is kidobsz ennyi pénzt egy telefonra akkor igen, ha neked nem ér ennyit akkor nem, nem mondhatom hogy persze nanááá hogy meg, vegyél 2-t is, mert ez egyénfüggő, nekem megérte, akik itt írogatnak és elégedettek a v8/v9-ükkel, szerintem nekik is megérte beruházni, ez tényleg attól függ mit akarsz egy telefontól, mit vársz a pénzedért.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest