- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
gibi.david
tag
Ahogy visszaolvastam, amit írtam: nem írtam egy szóval sem, hogy nem éri meg. De értelemszerűen headsettel, és kábellel igazán megérte volna. azt hiszem ebben egyetérthetünk
Mellesleg ma végül megvettem. Mérlegeltem a dolgokat, és nem fog gondot okozni a számomra esetleg nélkülözhető tartozékok beszerzése jó áron!Ha körülnézel, hülye vagy ha 55-ért veszed meg
A V3xx-et a saját topicjában érdemes megtárgyalnod, vagy a vodafone-osokkal
Mellesleg tényleg drága, nemrég volt T-Mobile-nál rövid ideig kártyásan 18 ezer. Aztán gondolom elkapkodták azt a pár darabotVtwo: a Pólusban vettem, mivel ez van hozzánk közel
Gyönyörű telefon így krómezüstben!
-
gibi.david
tag
Én vasárnap majdnem vettem nálunk a MM-ban egy ezüst V8-at. Szombaton voltam bennt, és egyszerűen beleszerettem, eszméletlenül jól néz ki, és csak 30 ezer volt. Néztem én is, hogy olasz matrica volt a dobozon. Másnap visszamentem, és még jó h megkérdeztem, mennyi garancia van rá, és hogy mik járnak hozzá. A doboz is kisebb volt, mint amekkora korábban. Tavaly már volt V8-am. Az egy használt példány volt, és annak már rakoncátlankodott a billentyűzete, de az tuti, hogy az egy nagyon lestrapált darab volt.
Nagyon sajnálom, h nem jár hozzá 30-ért adatkábel és headset. Jó vétel lett volna
-
gibi.david
tag
Jah, a kijelzője asszem 2,2 collos. Azért az már használható. Elvégre nem navigációra készült stb.
Bár tény h elférhetett volna nagyobb is. -
gibi.david
tag
Múltkor én is megfogdostam MM-ben. Tényleg péklapát, kb akkora mint a Sharp 770SH-m, picit szélesebb. Viszont nagyon egyben van!
Az alapvető dolgokat rendesen hozza, tulajdonképpen nincs benne semmi kiemelkedő az anyaghasználatot és minőséget kivéve, viszont mindenből nyújt egy megbízható átlagot. Ez sokaknak szimpatikus lehet! -
gibi.david
tag
V8 - 54.990 64.980 - (egy éves, ill két éves előfizuval) T-Mobilnál
-
gibi.david
tag
Új reklám-videó
-
gibi.david
tag
Őszintén, nekem tetszik a teló, és el is fogadnám, pár hónap múlva, amikor olcsóbb lesz, akár meg is vásárolnám. Az a 90ezer tényleg horribilis egyelőre, de bele kell számolni, h nagyon új itt nálunk, illetve hogy kevés boltban kapható egyelőre, vagyis igazi árverseny még nem alakult ki!
Furcsa, mert én a mobilport-os tesztben azt olvastam, h ennél (gondolom a szintén linuxos Z6-osnál is) fixen be lehet állítani a kézbesítési jelentést...
teszt:[link]
A 420 megáról meg annyit, hogy én 512es memkártyát használok, szal nem lenne akkora érvágás; nem lenne rossz egy nagyobb, de ez is elég.
Nem beszélve arról, hogy a telefon multitaskingos, de nem olyan értelemben, mint egy SE. Szerintem ilyesmit is érdemes megemlíteni. Tehát ha pl sms-t írunk, és kilépünk, közben csinálunk mást, majd visszalépünk az sms-szerkesztőhöz, akkor a szöveg nem tűnik el, és lehet folytatni ott, ahol abbamaradt.(ezt olvastam valahol)
Én használtam már külső MP3 gombokkal felszerelt telefont, és az nagy előny.
Ez egy olyan telefon, ami külsőben és igényesség tekintetében, ill kezelés, ergonómia tekintetében első helyet érdemel, többi szempontból meg a minimumot mindenképp nyújta. A V9 tényleg ütősebb lesz már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Nintendo Switch 2
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Nyaralás topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest