- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Anduriel]
aktív tag
válasz
dawe666 #1024 üzenetére
Én már szedtem szét. Még kijelzőt cseréltem benne, anno írtam is róla. Egy disassembly videó szerint álltam neki a műtétnek. Youtube-on is van fenn belőle de kugli is kidob pár találatot. Viszont legyél óvatos, különösen a külső kijelzőnél mert ott van egy nagyon vékony nyák aminek mindkét oldala ragadós és azt nekem véletlenül sikerült megsértenem. Azóta a külső érintőgombok nem mennek :S (bár úgyse használtam)
-
[Anduriel]
aktív tag
-
[Anduriel]
aktív tag
válasz
Mustang 87 #664 üzenetére
Én is most mikor betörtem a kijelzőjét az enyémnek, szétnéztem, hogy milyen telefont is vegyek helyette, de nem volt semmi ami ennyire tetszett volna, ezért úgy döntöttem, ha nem tudom megcsinálni, akkor ugyanilyet veszek vagy egy ezüst v9-et, mert az szerintem még ennél is szebb.
-
[Anduriel]
aktív tag
Sikerült kicserélnem a telefonom kijelzőjét, mostmár működik rendesen, bár mivel ugyanolyan bátran szedtem le a külső kijelző keretet mint a videóban mutatták, ezért sikerült megsértenem azt a narancssárga lapot ami az érintőgombokért felel, így ez most nem működik, de zenét úgyse hallgatok rajta, viszont mivel csak 9 dollárba kerül lehet kicserélem majd azt is, viszont örülök, hogy nem kellett új telefont venni(ami szintén V8 lett volna
), vagy horror áron megcsináltatni.
Más: A mostani V8 a vodánál az már a 2GB-os verzió? -
[Anduriel]
aktív tag
Két hete betörtem a telefonom kijelzőjét és a szervízben azt mondták, hogy 20K megcsinálni, ezért inkább rendeltem egyet a vateráról 7K-ért, valaki szedte már szét ezt a telefont teljesen, mennyire nehéz? Van videóm, meg már szedtem szét 1-2 mobilt, de hátha van valakinek konkrét tapasztalata.
dawe666: A házcserével kapcsolatban, miért nem rendelsz az ebayről házat(gyári luxory ház 58$ és ingyen szállítják, utángyártott az kb. 20 dollár), én is nézegettem most, mert az egyik vodafone boltban láttam egy ezüst v9-et és olyan gyönyörű volt, hogy úgy döntöttem szerzek egy olyan V8 házat, de sajnos nem találtam sehol
-
[Anduriel]
aktív tag
Valaki nem tudja, hogy kell kikapcsolni az állandó pittyegést, ha a telefon merülőben van. A régi motoknál nem lehetett, de azt hallottam, hogy ennél már van ilyen lehetőság.
-
[Anduriel]
aktív tag
válasz
Gallardo007 #245 üzenetére
Én is így vagyok velük, mikor megláttam annyira megtetszett, nem érdekelt, hogy
nem a legokosabb telefon a piacon, így is bőven kielégíti az igényeimet Az első ilyen szerelmem a V3688 volt. azóta kis kitéréssel csak motorolám volt, de nagyon úgy néz ki ez lesz az utolsó, mert amit most csinálnak az számomra érthetetlen -
[Anduriel]
aktív tag
A navi gyosrgombokat megtaláltam, és át is állítottam, de még jó lenne az a plusz 2 gomb, úgy megszoktam a régin
A keresés az úgy működik, hogy bemész a Telefonknyvbe és ott, ha pl: Gipsz Jakabot akarod keresni a 4es gomb-ra G betűre ugrik, és lehet írni tovább ha nem csak kezdőbetű alapján akarsz keresni. -
[Anduriel]
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest