- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gallardo007
tag
Érdekes a Linux szoft. a Sonic a v9en pörög mint az állat, a v8on szaggat nagyon nem lehet játszani sem vele, viszont a tomb raider, asphalt 2 s.r. ugyanúgy megy min2ön. Én a kolléga helyében v9et vennék mindenképpen.
-
Gallardo007
tag
A V8 új menüje lassabb, a V9 régije gyorsabb és jobb. PL: V8nál nem tudod kitenni az ikonokat a főképernyőre, nem tudod a scrollozás sebességét beállítani, és szeritem ez is oka a V8 lassúságának, hogy ha rámész egy menüpontra ahol a szöveg nagyobb mint a képernyő, akkor meg kell várnod még végigscrollozja. De ettől még nagyszerű telók, és meg kell hogy mondjam, meglepően jó képet készít a kamerájuk, és villámgyors is. Egy térre leültünk barátnőmmel fagyizni, elővettük a gépeket, mindenki nézett hogy milyen telefonok ezek
-
Gallardo007
tag
Kipróbáltam(V9), sajnos nem lehet, csak a fényképezőnél van az, hogy lecsukod és mutatja a képet, kamera módban viszont bezárja, ugyan ez van V8nál is, sőt ott csukott állapotban be sem tudtam nyomni a kamerát.(V9en a jobb oldani gombot 2mp i kell nyomni és bejön a kép), de V8on csak ugy, ha kinyitva elindítod majd becsukod. Egyébként az új menü sokkal lassabb mint a régi és rosszabb is, nem vicc!
-
Gallardo007
tag
Skinneket hogyan kell feltenni a telóra???
-
Gallardo007
tag
Meg van a teló(V9), de ide írok, mert a V9 topik halott. A V8 is megjött, az sem rossz azt ma tesztelem le. Hát kicsit mérges vagyok, mert nem kaptam adatkábelt(eladó szerint az 50eFt oshoz nem jár, a V8 hoz minden volt), de a díszdobozos verzió jött. CD, headset, töltö, átalakító, akku, tok, ez mind volt hozzá, adatkábel nem. Na mind1, telefon gyönyörü, nagyon minöségi, bár kicsit lötyög, de kb fél mm-t. A képe a D600-hoz képest 2x szebb. Ma töltök rá témát(iphone)és beszámolok a gépröl. Bis denn dann.
-
Gallardo007
tag
Sziasztok. Kérdezni szeretném hogy ti mit kaptatok a v8hoz,(tartozékokat)
-
Gallardo007
tag
Na megrendeltem a v8at barátnömnek magamnak meg a v9et. holnap ha minden igaz a kezemben lesz.
-
Gallardo007
tag
Légyszives küldjön már vki képeket a telóról(és írja mellé milyen színüként vette), mert ma megnéztem és nem tudom milyen színüt fogtam mert kékes szürkés volt és barátnőm kéket akar, én v9et veszek az meg csak fekete, bordó van, de pl v8 ból biztos nincs fekete, de azért néhány boltban írják.
gallardo@t-online.hu
-
Gallardo007
tag
-
Gallardo007
tag
válasz
blueMerle #262 üzenetére
Épp ez ami engem is zavar, ha véletlenül kiadnák a v9 et ezzel az új softtal én meg a v8at venném,de nekem is a v8 jobban tetszik, vékonyabb is,-1,4mm
Ja és milyen színekben kapható? kék, szürke, fekete? Ja és aki tud Modd oldalakat linkelje be légyszi
(skin, progik...)
-
Gallardo007
tag
V8-at vagy V9-et vegyem?
-
Gallardo007
tag
Egyébként a barátnőm és én most a jövő hónap elején veszünk 2db ot. Hogy miért, azt hiszem a legszebb telefon ami van(Motok a legszebbek) (LG Prada/Viewty-n hezitáltam) de mindenképpen újat akarok azok meg azért 70-80 körül kaphatók. Nekem nem kell telefonba 5mpx, mert van digit gépem is 3, szóval.. Internetre abszolút ne haszálom a mobilt. Az hogy a zene, hát ez a 425 Mb ez kicsit bök, de a d600asomat is megtartom az meg bővíthető, Remélem lesz 1-2 fan oldal ahol heckelni fogják, annó volt L7 em, a kedvencen volt. Legalább nem lesz tömegcikk
-
Gallardo007
tag
Ennek a telefonnak negyed akkora sikere sem lesz(van) mint annó a v3 nak, fél éve van piacon és használtan 30-35ért újonnan 46ért kapni és 85 körül indult. Nekem azért tetszik, csak a bővíthető memória hiánya...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest