- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATish0
tag
Mit csináltok ti a telótokkal? Leszakad az usb védő, lejön a festék
Nálam egyben van a teló, mintha új lenne, talán egy kisebb karcot láttam rajta.
Üzemidőről még annyit, hogy zenét nem hallgatok, ami sokat számít, de igen, nyílván a használattól fog függeni. Este nem merek úgy elindulni, hogy sárgában van, de volt olyan, hogy nem volt időm tölteni és kibírta. A sok jelzés miatt inkább meg sem várom, amikor már nagyon merül, de tényleg értelmetlen volt így megcsinálni.Grat az egyedi telóhoz
Nem tudsz feltölteni róla egy képet?
Képernyőket meg többen is írtátok. Lényegtelen, hogy épp melyiket világítja a másik is világítai fog szóval nem kettő hanem csak egy hatamas képernyőt kell megvilágíania.
-
ATish0
tag
Az új billentyűfóliával milyen a teló? Újra lehet vele sms-t írni?
Engem ez az egyetlen dolog, ami zavar benne...Inkább nem is írok sms-t mert az egész billentyűzet használhatatlan.
^Sunrise^: Nekem is T-s van és gyors a menüje. Ha nem reagál a gombnyomásra az inkább a billentyűzet miatt van. Ha megnyomtad a gombot és utána ennyit kell várni akkor valami lehet a szoftverrel.
MrGoodkat: Nekem 2-3napot elmegy, valószínüleg hibás lehet a haverod akksija.
Fél éves használat után pozitív kép alakult ki bennem a telóról. Jól össze van szerelve, kíváló anyaghasználat, és még mindig gyönyörű. Az üzemidő elfogadható, viszont a szoftvert még lehetne csiszolgatni. Egyetlen nagyobb hibája a billentyűzet. Én már megszoktam, hogy ilyen, de ha valaki elkéri a telómat, általában nem tud mit kezdeni vele. Pedig csak izomból kéne nyomni a gombokat.
-
ATish0
tag
Erről már esett (asszem itt is) szó. Senkinek sem sikerült rávennie, hogy kint is megjelenjen a borító, mégis így hirdetik. Érdekes
A V9-nél működik?
-
ATish0
tag
válasz
Gallardo007 #293 üzenetére
Nekem eléggé gyorsnak tűnt a V8, nem értem mi a problémád vele.
Milyen ikonokra gondolsz? A navigombokra beállítot opcióknak ki lehet rakni. A képek pedig tényleg nem rosszak a 2mp, fixfókuszhoz képest.
-
ATish0
tag
válasz
kavicssli #282 üzenetére
Ez személy függő is. Szerintem:
+kinézet
+anyaghasználat
+menü stabilitás, gyorsaság, testreszabhatóság, kinézet
+kijelző (2 is van belőle, szépek, nagyok)
+hangminőség (telefonálás közben, előző telómmal pl. messze nem lehet összehasonlítani, a CrystalTalk meg a másik telefonálónak okoz örömöt)
+Motorola-kicsit lötyögzárt álalpotban a felső része, de az alig észrevehető
-ujjlenyomat gyűjtögetés
-2mp fixfókuszos kamera (lehetne jobb is, de ez van, tud azért szép képeket csinálni, a paraméterei ellenére)
=a gombokat néha nem érzékeli, kétszer (vagy többször) kell nyomni (igen ez két mínusz)
Kb. ennyi. Jöhetne még, hogy nem bővíthető a memóriája, nicns benne 3g, wifi (najó ez talán hiányzik egy kicsit, de max. elhülyölnék vele párszor, netezni számítógépen kell, esetleg iphone-on amin teljes értékű net van). Ezekre nekem nincs szükségem, tehát nem is tartom negatív/hiányzó tulajdonságoknak őket.
Szeméyles véleményén még annyi, hogy szerintem jó telefon -
ATish0
tag
válasz
Gallardo007 #280 üzenetére
Töltő, headset,adatkábel,1 cd (driver, programok), egy tok és sok-sok papír volt a dobozában.
-
ATish0
tag
Úgy tudom a V8 is elérhető feketében( a grafit szürkénél is sötétebb árnylatban, de asszem ez a 2gb-os verzió, amit itt még nem kapni). Az 512mb-os változat szerintem is csak szürkében van (kékes beütéssel
)
V9m-nek pedig van iylen sárga/arany árnyalata, de az biztos nem kerül itt forgalomba.
-
ATish0
tag
válasz
Gallardo007 #263 üzenetére
Döntsd el, hogy mire van szükséged: Nagyobb tudás régi szoft, kisebb tudás, vékonyság, új szoft. A v9-et meg biztos, hogy nem fogják véletlenül kiadni az új szofttal. Úgy tudom szürke és fekete színekben kapható a V8, a V9 pedig bordó színben érhető el.
Google a barátod, de itt van pár moddinggal foglalkozó oldal: [1] [2] [3][4] -
ATish0
tag
Hm, ha régebben olvastad, akkor gondolom még nem erről a szoftról volt szó. A porral meg igazad lehet, emgnéztem és a széleinél simán bele tud menni. Néha kezd idegesítővé válni, pl. sms írásnál.
Szépen lassan alakul, szrintem lehet ez még rosszabb is. Legalábbis én úgy vettem észre, hogy egyre rosszabb.
-
ATish0
tag
A "próblgatják"-ot úgy értettem, hogy igen, már vanlóban feltröték, de bőven enm tart még ott a dolog, ahol a v3 modding. Leeht nem ezekkel a szavakkal kellet volna, ha félreérthető akko sorry.
Nekem egyre több gombnál van ez.
A 4 irányú navigációs részen, már mindegyik irányban tapasztaltam.
-
ATish0
tag
Így van, a V3 sikerét nehéz lenne feülmúlni, abban annyi innováció és újítás volt, hogy nehéz lesz megint valami ennyire formabontót a piacra dobni.
Méltó utódja a razr 1. szériájának. Szebb (szerintem), vékonyabb, és ehhez már egy kis tudás is párosul. Az észszerű igényeket tényleg kielégíti. Nem a tudásával hódít, ez tény, nem is arra tervezték. Eddig mindenki, aki látta nálam a telefont, ellenálhatatlan váygat érzett arra, hogy végignyomkodja, és megjegyezze, hogy mennyire szép telefon.
Persze sorolhatnám a hibátig/hiányosságait, de melyik telónak nincsenek? A moto feeling pedig kárpótól mindenért.Az új rendszert próbálgatják feltörni, cl.gif megváltoztatása és custom CG52 leírások itt .
Ami viszont zavar kicsit, az a gombok minősége. 1 hónapja van meg a v8-am, és elég erőteljesen kell megnyomni a gombokat, hogy reagáljon. Néha 2. 3. próbálkozásra jön csak össze.
-
ATish0
tag
válasz
ToToRiiNa #238 üzenetére
A v9-es nagyobb tudása engem sem hoz lázba, esetleg ha a v8 softja futna rajta. A különféle eszközök különféle fukciót látnak el, ezeket bele lehet sűríteni egy eszközbe, de bármit is teszünk kompromisszumoakt kell kötni.
Én pl. egy w910-el szemben egy v8-at és egy iPod classicot választottam. Kicsit több helyet foglal a zsebben, és drágábban is jötem ki, de szeritnem jól döntöttem.Nem találtam opciót az oldalsó gombok lezárására(ez nem azt jelenti, hogy nincsen), de szerintem nem zavaróak, eddig egyszer sem nyomtam félre, mondjuk ez tenyerenként változhat
.
Szerintem meg leszel elégedve a telefonnal. Egyetlen igazi negatívumként az akksi-t hozhatnám fel. (Nálam még az "új" fázisban van, ezért elég sokat csesztetem)
-
ATish0
tag
-
ATish0
tag
válasz
Viktor0610 #230 üzenetére
Cseles ... és tényleg
Majd utánanézek, lehet mégis van erre lehetőség.
-
ATish0
tag
válasz
[Anduriel] #228 üzenetére
Nem hiszem, hogy át lehetne állítani őket, mert akkor mivel lépnél be a menübe? Szerintem csak ez a 4 gomb konfigurálható szabadon (nekem elég is). Opciókból még gyorsan elérhető az új sms írása is, tehát minden megvan, ami kell (szerintem). Kerestem hátha lehet az opciókat konfigurálni, hogy miket helyezzen el benne (asszem nokia szoft tud ilyet, ilyen saját kis menü, azt raksz bele, amit akarsz), de nem találtam erre lehetőséget, monjduk érthető is, pl. az órát csak onnan lehet állítani.
Kis bug-ot vettem észtre. Ha lenyood alap képernyőn mondjuk az ötöst billentyűt és utána a kettőskeresztet akkor ugye a telefonkönyv ötödik helyén szereplő nevére ugrik, és felkínálja, hogy "make a call" vagy "cancel", magyar nyelven is.
Igazából lényegtelen (én így is angolon használom), de ha valaki nem tud angolul zavaró lehet.
Köszi, lehet ez nagyon newby kérdés volt, de nem találtam.
Érdekes is lett volna, ha kihagyják...
-
ATish0
tag
válasz
[Anduriel] #226 üzenetére
Most már bejáratódott, már jóval könynebb csatlakoztatni a kábeleket.
Szerintem ezt a két gombot nem lehet átállítani, de a navi gomb 4 irányát arra állítod, amire akarod. Nekem egyenlőre a gyári megfelel, ami így néz ki:fel: fájlkezelő
le: kapcsoaltok
jobb: naptár
bal: üzenetekA Kapcsoaltokban nem kéne lenneie keresésenk? Vagy csak én nem találom. Tudja szűrni a neveket kategória szerint stb., ami hasznos, de külön keresést nem találtam.
-
ATish0
tag
Tegnaptól én is boldog tulajdonosa lettem egy ilyen készüléknek.
Az első benyomások jók, szép vékony telefon, kíváló anyaghasználattal, és összeszereléssel, a géphez gyorsan, probléma nélkül csatlakozott, az mp3 csengőhangokat szépen szólaltatja meg. Hívások is nagyon jók, az sms írás-olvasás isteljesen korrekt, A menürendszer nekem tetszik (eddig még nem volt Moto-m) mindent megtaláltam elsőre. T-sem nyúlt túlságosan bele, úgyhogy teljesen ok a dolog.Kicsit nagy a telefon, de így férfiasabb is.
Csukott állapotban kicsit mozog a flip, de ez észrevehetetlen, ha nem olvastam volna róla fórumokban, akkor biztos, ohgy nem tűnik fel.Egy kérdésem lenne tulajokhoz: A mini-usb csatlakozóba kicsit nehézkes bedugni a fülest, és az adatkébelt is. Ennek iylennek kell lennie? Vagy van valami jó technika, amivel csatlakoztatni lehet/el lehet távolítani? Igazából nem zavar, csak érdekel, hogy másnál milyen.
#224 A java alkalmazásoknál nekem is előjött ez a hiba. Le kell konvertálni V8-ra a játékokat JAM-val (Java Adapter for Mobile). Még csak ma próbálgattam, de nekem nem sikerült használhatóvá tennem egy játékot sem. Gondolom valami rosszul van beállítva, ha lesz időm utána olvasok. Google it, vagy motorolafans itt találsz leírást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Filmvilág
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest