- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
dawe666
tag
Az új fóliával teljesen fasza, semmi gáz nincs vele, újra működnek a gombok...
aksiról annyit h nekem abszolút használatfüggő, vannak napok amikor csak az időt nézem meg rajta néha akkor simán bírja a 3-4 napot, ha viszont buszoznom kell, zenét hallgatok és/vagy játszom, illetve telefonálok egy nap kb 1 másfél órát, akkor nap végén már imádkozhatok hogy ne merüljön le hazáig... a jelzésről egyébként annyit, hogy aki kitalálta hogy merülésnél kb. 2 percenként rezegjen+csipogjon+világítsa meg a b*szott nagy kijelzőket, ezzel a maradék energiát is a levesbe küldje, annak az embernek jár minden tiszteletem, hibátlan tervezés
másrészt pedig, már elmúlt egy fél éves a telóm, és kb egy hónapja megjelent egy érdekes külső kis hiba... a zöldes szürkés fényezés alá valahogy egy kis levegő jutott, ami gyönyörűen felemelte a festéket egy olyan 3-4 centis csíkban, majd le is lökte, alatta pedig gyönyörű fekete szín, pont mint a v9-nél :S csakhogy a többi helyen az istenért sem akart lejönni a festés, és mondhatom ritka pocsékul nézett ki... úgyhogy egy kis elszántsággal és egy csiszolópapírral nekiestem a fényezésnek xD azóta gyönyörű matt design-ban pompázik, "szinte" szebb mint új korában, bár gyanítom így nehezen tudnám már eladni -
dawe666
tag
egy fórumon olvastam még anno, hogy szoftveres okokból is képes nem érzékelni elsőre a gombokat, azaz lenyomod a gombot, ami tökéletesen működik, de a szoftver b*szik reagálni elsőre, de az egy új szoftvert felrakva azonnal jelentkezett, és a firmware volt hibás, itt a mi esetünkben szépen lassan alakult ki a dolog, és nem hsizem hogy az alakatrészek használódnának el ilyen hamar, ezért gondoltam a porra...az tökmindegy milyen jól van összerakva képes a legkisebb réseken is bejutni...de lehet hogy messze járok az igazságtól... xD egy biztos, se nem szoftveres hiba, se nem az alakatrészek elhasználódása (remélem
)
-
dawe666
tag
huhh...ez nem hangzik jól:S ha mindegyik darabra ez vár abból csúnya botrány lenne a V8 körül, reméljük nem így van, nem hiszem h a mikrokapcsolók mennének tönkre, az nem így jelentkezne, lehet hogy a billentyűzet lemeze alá valahogy por kerül, vagy valami miatt nem képes úgy lenyomni a kapcsolókat ahogy kéne...én nem hiszem h elektronikai hiba lenne...szerintem vidd el egy moto szervízbe, egy fél pillanat alatt lekapják a billentyű lapot, és kiderül talán mi a hiba oka, de szerintem nem számít garanciás problémának, sőt még olyannak se ami miatt ott kéne hagyni a szervízben, ha szerencsénk van, csak egy kis takarítás kérdése...én legalábbis ebben bízom
-
dawe666
tag
bal felső szoft gomb nekem is ezt csinálja...ismerős jelenség
amúúúgy, nem értem pontosan mit értesz azon h próbálgatják feltörni a szoftvert
már rég megtették...skinezni csak feltört CG52vel lehet ott kezdődik a helyzet, ami sztem azért eléggé kellemetlen...elég sok moddolt szoftver van már kint hozzá hónapok óta, szóval nem tudom mire gondoltál
engem egy dolog érdekelni igazából, de arra még nem láttam megoldást, hogy a külső gombokat a V9 mintájára lehessen használni a menüben lépkedéshez, fényképező indításához, stb...sztem hardveresen képes rá a cucc, csak a szoft más, reménykedem ezt megoldják, akkor érezném azt hogy nem bánom hogy nem vártam a V9re -
dawe666
tag
sziasztok!
egy ideje nem jártam erre, de az észrevételek: először is a Java alkalmazásokat kb 60%ban meg lehet csinálni hogy fusson, van amit igen, van amit nem, ez van, másodszor a Java alkalmazások valamiért nem férnek hozzá a bluetoothoz, ezzel semmit sem lehet kezdeni, harmadszor: a soft keyek nem állíthatók, és az opciók gomb pedig azért tartalmaz parancsokat amiket máshol nem nagyon találsz meg, vagy csak hosszú keresgélés után, úgyhogy ezek nem lesznek semmiféle képen állíthatók. Továbbá nem érdemes a régi V-szériás motokhoz hasonlítgatni a szoftot, ezen Linux fut, azok "sima" P2K-s szofttal rendelkeztek, ég és föld...ami abban volt ebben jó eéllyel nem úgy vagy nem ott van, bár próbálták hasonlóra kovácsolni a menüket. A füles meg a többi kábel egy idő után bejáratódik, nem lesz vele gond, ami miatt aggódok, hogy mennyi ideig fogja bírni az a mikro-USB csatlakozó, napjában kb 3szor dugom be/húzom ki a headsetet, a gépre dugdosom plusz töltöm...nem tudom mi az élettartama. Első körben ennyi jutott eszembe, ha van kérdés szívesen hallgatom, mostanában próbálok többet errefelé nézegetni
csáóó -
bwoay
nagyúr
nekem két dolog miatt okozott csalódást ez a telefon.
az egyik az ez, mivel a V3/V3i-nél még testreszabhatóak voltak a sotkey-k is.
a másik pedig (amit a korábbi generációknál is sokat kritizáltam),
hogy elmulasztott események után 20-30 mp-el
a külső kijelző továbbra is úgy vált át órára,
hogy pl. a nem fogadott hívásokat még egy rohadt ikonnal sem jelzi.
ok, hogy van reminder pár percenként, de nem egyszerűbb, ha rápillantok a telefonra,
és azonnal látom, ha valamiről lemaradtam? -
bwoay
nagyúr
-
-
[Anduriel]
aktív tag
A navi gyosrgombokat megtaláltam, és át is állítottam, de még jó lenne az a plusz 2 gomb, úgy megszoktam a régin
A keresés az úgy működik, hogy bemész a Telefonknyvbe és ott, ha pl: Gipsz Jakabot akarod keresni a 4es gomb-ra G betűre ugrik, és lehet írni tovább ha nem csak kezdőbetű alapján akarsz keresni. -
[Anduriel]
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- sziku69: Szólánc.
- Torrent meghívó kunyeráló
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BMW topik
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest