- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
dawe666
tag
Nos, akkor felraktam mindent amit eddig összeszedtem, ebben benne van az előző csomag tartalma is, mivel nem volt kedvem szétválogatni és nem emlékeztem mi az amit már feltöltöttem.
1) Amit az elején szeretnék leszögezni az, az, hogy a neten több ilyen nagyméretű java pack kering, tele mindenféle igénytelenséggel, nos ez NEM ilyen. Jó ideje próbálok igényes játékokat gyűjteni, ezeket mind leteszteltem, és nekem tetszett, továbbá biztosan működik is.
2) A fájlnevekért elnézést, de azokat nem szeretném egyesével rendbe tenni, az, hogy olyanok szerepelnek benne, mint n95, vagy SE k900i, etc semmit sem jelentenek... ezek a játékok eredetileg nem motorolára készültek, viszont mivel erre szinte semmit sem találni, ezért ezek SE és Nokia játékok adaptálva a mi hardverünkre, enélkül bizony olyan gondok lennének, hogy nem megfelelően működnek a gombok, de ezek mind javítva lettek.
3) A játékok nagy része Gameloft, EA Mobile és más neves gyártók termékei, amik természetesen pénzbe kerülnének, szóval csak saját felelősségre töltsétek le xD
4) A programok két részben lettek feltöltve, az első csomag programokat tartalmaz (szótárak, térképek, tudományos számológép, stb)
A másik csomagban vannak a játékok, vegyesen autós, ügyességi, logikai, stratégia...
5) A jelszó pedig: slt
bocsi hogy ilyen hosszúra húztam, de szerettem volna elmesélni, hogy szerintem miért érdemes leszedni
és végül a linkek:
1-es csomag, programok
2-es csomag, játékok
Ha a kettes még nem lenne tölthető az azért van mert még épp feltöltés alatt van
sok sikert hozzá, véleményeket, észrevételeket várok -
Mustang 87
csendes tag
Úgy látom tényleg nem érted ez nem takargatni való kérdés hanem az hogy a biztonsági őr nem mutathatja meg senkinek a felvételeket ha ezt megtenné akkor dolgozott volna utoljára ott bármi történik amihez a felvételek kellenek a rendörök jönnek és lefoglalják de magánszemély nem láthatja. Ez egy törvény ezért mondtam hogy nem kell buta tanácsokat adni. A mugy meg olvassatok utánna egy kicsit a szólásszabatság jelentésének mer egy ismert céget fórumon lopással vádolni az már nem szólás szabatság meg ilyeneket írtok hogy kirakja külön eladni??????????????!!!!!!!!!!!!! Valaki mondja már meg hogy ha egy terméknek nin cs külön cikkszáma azt hogy lehet külön eladni. Kicsit logikátlan a vélemény. De elöbb kérdezz meg egy ismerösödet aki esetleg a kereskedelemben dolgozik hogy ez hogy müködik és elmagyarázza hogy ha egy dobozból kiveszel valamit azt a cég nem tuja külön értékesíteni mivel nincs cikkszáma. enyire egyszerü.
-
Mustang 87
csendes tag
Nem akararlak fenyegetni de gondold meg hogy mit írsz mert ezért be is perelhetne a cégem téged. semmit nem rakunk ki a dobozbol eldni külön nincs is rá lehetőség mivel csak azt tudjuk eladni amit be is könyvelünk. ezt jogilag rágalmazásnak hívják amit írtál.
A másik fele azért van csak töltő a dobozba hogy ennyire olcsón tudjátok megvenni. -
xmad
őstag
van bluetooth-om a géphez. egyébként nővérem szerint lehet azér járt csak töltö mer ilyen szerződése van a céggel. mint pl van olyan is h a pannonnál is más jár a telefonhoz meg a t-mobilenál is. könnyen lehet h azér 35 ezer a media ba. photo hall ba meg 38 függetlenül mer csak töltö van hozzá. és lehet hogy ezér nem 50 ezer.
ez is lehet.
-
xmad
őstag
-
dawe666
tag
felbontásban max 240*320 legyen, bitsűrűségben pedig ne a legmagasabbat add meg, ha így se jó vedd le a felbontást 176*220ra és úgy biztos hogy megy
V9 skinek biztos hogy nem rakhatók fel, teljesen más platform, teljesen más skinek.
Az órák állítására mindent leírtam amit eddig tudtam, betüméret és pozició a külsőn, a belsőn pedig még nem volt erőm átpakolni
-
dawe666
tag
hááát igen, én is jártam így anno, a speedshopban vettem egy átalakítót, azt írták komptibilis a V8cal, sőőt még a drágalátósvágottszeműtávolkeleti gyártó oldala is ezt írta, de hát bedugtam és semmi nem történt, úgyh vertem nekik az asztalt, amire ők egyből úgy reagáltak h sorry visszaadjuk a pénzt, elnézést kérünk, de előtte még egy másik zsír újat is kinyitottak hátha az működik, nem működött, de minden tiszteletem az övék, nagyon korrektek voltak. Utána átsétáltam 3 utcával arrébb a motokerbe és megvettem 200Ft-tal drágábban a gyári átalakítót ami hibátlanul működött, talán 3500 magyar forint lehetett az ára ha jól emlékszem. Szóval a Nokia átalakító sose fog működni ez a rossz hírem
Tanulságot mindenki levonhatja maga, de ha jobban tetszik levonom én, maradjunk a gyári kiegészítők mellett, abban nem csalódunk és nem is feltétlenül drágább!!
-
dawe666
tag
akkor is ha téged hívnak és akkoris ha te hívsz valakit? állítottál át bármit is a elefon beállításaiban? mert akkor nyomj egy nullázást, de ennyire nem hiszem h el lehetne állítani, ha semmi sem segít akkor várunk itt egy kicsit hátha valaki tud valami okosságot, nekem tippem sincs, de másnap még mindig ott a 3 nap cseregari XD
-
bwoay
nagyúr
Pont azt akartam írni, amit dawe is az utolsó mondatában:
ha képes lenne ilyesmire a gyári program, amiből mindenki kapott egy
(jogtiszta) példányt a telefon mellé,
akkor szerinted miért állnánk neki "küzdeni" egy 3rd party sw-el?
Én úgy vélem, hogy ha mindez nem is volt leírva szó szerint,
azért olyan nagyon nem is kell a sorok között olvasni ahhoz,
hogy világossá váljon.
Egyébként le merem fogadni, hogy amikor gyári sw-t írtál,
akkor 99%-unk a telefon firmware-ére értette,
úgy meg nehéz választ adni, ha a kérdés sem igazán érthető.más:
embörök, nekem határozottan nem mén a menüpontok folderbe pakolgatása.
Illetve működik, ha pl kirakom a naptárat az Office Tools-ból a főmenübe,
azt vissza is tudom helyezni, de ha a File managert akarom besuvasztani a valahová,
az már nem megy. Ez a legfrisebb (46-os) fw sajátossága lehet,
vagy én vagyok balfék? -
dawe666
tag
a Motorola Phone Tools csak arra használható, hogy elmentsd a telefonkönyv-sms-naptár bejegyzéseidet, szinkronizálhasd a kapcsolatokat mondjuk az Outlookkal, alap fájlműveleteket hajtass végre, értsd: zenék, képek videók másolása, ami a program nélkül jelentősen egyszerűbb, modemként való használat közben internet elérést tudsz ezen keresztül megvalósítani, írhatsz smst a számítógépről, és azt hizem ezzel minden funkciót összefoglaltam amit tud... az egyetlen hasznos rész az a backup készítés a telefonkönyvről, másra használhatatlan... értsd, témákat csak úgy rakhatsz fel ahogy leírtuk, vagy egy moddolt firmware segítségével, utóbbit kevésbé ajánlanám... szóval ha lett volna egy triviális, saját programján keresztüli témafelrakás, akkor nem dolgoztunk volna ennyit azon h egy letisztult leírást adhassunk a témák felrakásáról
-
dawe666
tag
ez a fórum is arra van, de előtted már vagy 3an ugyanezzel a problémával írtak itt, és mindent leírtunk lépésről lépésre, nem érteni kell hozzá, hanem visszaolvasni, nem te vagy az első, aki úgy kér segítséget, hogy nem csinált még ilyet, és segítünk is, ahogy eddig is segítettünk, de olyan kérdésre, amit megválaszoltunk eddig 3szor, nem írok le mindent elölről, mert nem fogom azt a több száz karaktert minden egyes karakternél újra és újra legépelni, sőt még csak bemásolni sem fogom az előzőt, mert SZÓ SZERINT elhangzott a válasz a kérdésedre, ha elolvastad és elakadsz valahol, akkor nagyon szívesen segítek, de nem fogom magamat ismételni, olvass issza, nem az a megoldás hogy máshova mész, de ahogy érzed.
p.s köszi Mustang
-
dawe666
tag
szerintem olvass vissza, az elmúlt 100 hozzászólásban csak én 3szor válaszoltam erre a kérdésre, és rajtam kívül még legalább ketten próbálnak segíteni nektek, ezt meghálálhatjátok azzal, hogy megnyomjátok azt a kis balra mutató nyilacskát a topic tetején és visszaugrotok 50 HSZ-t mindent megold, felesleges kérdéseket ne bombázzunk!
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- VR topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest