- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dawe666
tag
válasz
Gallardo007 #326 üzenetére
te tudod...
-
dawe666
tag
válasz
Gallardo007 #298 üzenetére
a grafikus equalizer az más kérdés, azzal a V9m-et reklámozzák, annak a "specialitása" csak a legtöbb kép amit a google kidob V8 gyanánt azok közül a fele bordó V9, a másik vele meg vegyesbe V9m grafikus eq-val néhány arany V8, meg a klasszikus V8 képek a külső borítóval
hát érdekes reklámfogás
-
ATish0
tag
válasz
Gallardo007 #293 üzenetére
Nekem eléggé gyorsnak tűnt a V8, nem értem mi a problémád vele.
Milyen ikonokra gondolsz? A navigombokra beállítot opcióknak ki lehet rakni. A képek pedig tényleg nem rosszak a 2mp, fixfókuszhoz képest.
-
ben11
őstag
válasz
Gallardo007 #293 üzenetére
Tehát összegezve:a v9 menüje gyorsabb mint a v8-é?
-
ben11
őstag
válasz
Gallardo007 #291 üzenetére
Mármint a v8 új linux menüje,vagy a v9 új p2k menüje rosszabb és lassabb?
Márcsak azért mert a mobilport videótesztjében a v9 menüje elég fürgének tünt: [link] ,bátyám v8-a (sajnos nem tudtam sokat tesztelni..) elég lassú volt.. -
válasz
Gallardo007 #286 üzenetére
v9-re,mivel szinte ugyanaz,mint a v6 maxx lehet skineket rakni sztem.
-
dawe666
tag
válasz
Gallardo007 #286 üzenetére
ez egy naggyon jó kérdés mellesleg...attól függ melyik telóra gondolsz, a V9 esetén valami P2K commanderes megoldást gyanítok ahogy a régi motorolákon, a V8 viszont más tészta... köszönhetően a zárt linuxnak nem lehet feltenni sehogy csak ha felteszel valami moddolt szoftot rá, ami támogatja a külső skineket...fórumokon sokat lehet olvasni ezekről, én nem próbáltam még ki, személyes tapasztalatom nincs
-
ATish0
tag
válasz
Gallardo007 #280 üzenetére
Töltő, headset,adatkábel,1 cd (driver, programok), egy tok és sok-sok papír volt a dobozában.
-
dawe666
tag
válasz
Gallardo007 #274 üzenetére
V8 tudtommal egy színben kapható (plusz a luxury edition arany) ilyen kékes zöldes szürkés árnyalata van
http://mobilarena.hu/teszt/motorola_v8_penge_a_negyzeten/kulso.html
itt van pár kép róla
V9 ha jól tudom fekete és bordó színben kapható -
szmötyi
csendes tag
válasz
Gallardo007 #272 üzenetére
de a digitális nincs mindig nálam a telo viszont igen
-
dawe666
tag
válasz
Gallardo007 #267 üzenetére
nem fogsz csalódni, ezt most tudom garantálni...amikor én vettem még nem volt a V9 forgalomban sajnos, úgyhogy többek között ezért választottam ezt
de aki motorolát vesz, rosszat nem kap, ez biztos, a minőséget tekintve szerintem magasan egy tömeg SE felett állnak, úgyhogy sem a szoftver sem ami alatta van nem lesz rossz választás, ha ekkora az árdifferencia, én szónélkül a V9et ajánlom
-
ATish0
tag
válasz
Gallardo007 #263 üzenetére
Döntsd el, hogy mire van szükséged: Nagyobb tudás régi szoft, kisebb tudás, vékonyság, új szoft. A v9-et meg biztos, hogy nem fogják véletlenül kiadni az új szofttal. Úgy tudom szürke és fekete színekben kapható a V8, a V9 pedig bordó színben érhető el.
Google a barátod, de itt van pár moddinggal foglalkozó oldal: [1] [2] [3][4] -
blueMerle
veterán
válasz
Gallardo007 #261 üzenetére
V9 tobbet tud de ÉN az új soft miatt a V8-at venném.
-
[Anduriel]
aktív tag
válasz
Gallardo007 #245 üzenetére
Én is így vagyok velük, mikor megláttam annyira megtetszett, nem érdekelt, hogy
nem a legokosabb telefon a piacon, így is bőven kielégíti az igényeimet Az első ilyen szerelmem a V3688 volt. azóta kis kitéréssel csak motorolám volt, de nagyon úgy néz ki ez lesz az utolsó, mert amit most csinálnak az számomra érthetetlen -
Lord Zero
addikt
válasz
Gallardo007 #241 üzenetére
ebben nincs semmi varázslat
a v3 utat tört, az összes többi bőrt húz leettől függetlenül nekem is motorolám /v6/ van, mert szeretem, ehe
-
dawe666
tag
válasz
Gallardo007 #241 üzenetére
igen...az az igazság...hogy igazad van Gallardo, tényleg nincs akkora sikere, szerintem a reklám sem volt elég amit kerítettek neki, anno a V3 nem volt okosabb a társainál, sőőt, kevesebbet tudott mint elvárható volt, magas volt az ára is, de vették mint a cukrot...ez most nem így járt...akinek elég pénze van, ma már okosabb telefont is kaphat a pénzéért (iPhone, Samsung F700). De igazából én egy kicsit örülök is ennek...annó amikor a V3amat vettem az első hónapokban mindenki megbámulta utcán/metrón/buszon, aztán eltelt egy év, és már minden második senkinek a kezében ez virított...elérte azt a szintet mint anno a Nokia 3210, hogy a legputribb tanyán is ilyennel villogott a környék "keménycsávója"...most viszont ha előkepom a V8at nem nézi meg mindenki, csak aki egy kicsit is járatos a témában, és eddig 2 embert láttam utcán aki rajtam kívül ilyet nyomkodott volna, ez nem biztos hogy baj, de a véleményed a memóriáról osztom azért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest