Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dawe666

tag

válasz reka085 #304 üzenetére

külsőn persze hogy kijelzi ki keres, sőt ha van kép rendelve az illetőhöz, akkor egy 240x320as kijelzőn majdnem teljes képernyőn gyönyörködhetsz a kedves hívóban ;) SMSt nem csak kijelzi, olvasni is tudod anélkül hogy kinyitnád, illetve bizonyos keretek között válaszolni is tudsz, ha előre beállított gyorsüzenettel akarsz reagálni (pl: Köszi szépen, vagy órán vagyok, vagy bármi amit előre megadsz)
    Van silence üzemmód, szerintem az teljesen némává állítja
    samsunggal ellentétben egyszerre csörög és rezeg ;)
    a gombok amik a telefon oldalán vannak (4 darab) csukott állapotban a következőkre használható:
    -alapállapotban:
    1) megvilágítja a külső kijelzőt, hosszan nyomva tartva közli h hangvezérléshez nyisd ki a telefont xD
    2) 2 gomb, le/fel állítja a csangési stílust le/fel értelemszerűen, a 4.ik gombbal pedig el tudod fogadni (végre nem csipog össze vissza hangstílus állításnál mint a rági motók, ha ott mondjuk hangosról akartad lenémítani közben 4szer akkorát csipogott ha nem nyitottad ki, hogy az nevetséges)
    és ahogy említettem a 4.ik gomb ha nem stílust váltasz lezárja a külső billentyűket hosszan nyomvatartva
    zene hallgatásnál:
    1) semmitsem csinál, csak megvilágít illetve hosszan a hangparancshoz nysd ki a telefont üzenet
    2) a két le/fel gomb hangerőt állít
    3) a 4.ik gomb ilyenkor csak megvilágít vagy hosszan nyomvatartva lezárja a billentyűket kivíül és az érintőgombokat...ami szerintem felettébb hasznos zenelejátszásnál, mert miközben zsebrerakod tuti elnyomkodod xD

P.S. a gomb amiről említettem hogy felszólít h nyisd ki a hangparancsokhoz, csak angol üzemmódban ad ilyen üzenetet, magyarul csak világít, ugyanis hangparancsokat csak akkor adhatsz ki ha a nyelvet angolra állítod (ez persze független a T9 vagy a normál sms írás szótárától, de pl én jobban kedvelem az angol menüt)
    remélem tudtam segíteni :)
    neked is jó hétvégét

• dawe666

tag

válasz reka085 #302 üzenetére

U600at hosszú ideig nem tudtam tesztelni, de volt már hozzá szerencsém, azaz a nagytestvéréhez az U700hoz szintúgy...nos, ha a két samsung közül kéne választani akkor már inkább a 700asat javasolnám, árban azt hiszem szinte minimális a differencia, viszont ha már idekerül a V8 nehezebb a döntés...
    érvek a samsung mellett:
    -U700 esetén 3G, U600 esetén csak a bővíthető memória
    -szebb menü mint a V8 esetén, amit csak barkácsolással tudnál módosítani
    -a külső érintőgombok elég kellemesek, én imádtam
    -kitolható design
    -az egyik legszebb telefon...
    érvek a V8 mellett
    -...de nem szebb mint a V8, sőőt
    -Motorola design és életérzés, ez azért sokat dob ;)
    -ahogy mondtam szebb és igényesebb kidolgozás, nagyon jó anyagok, és a belső tartalomban is sokkal erősebb
    -ha ebből a linuxból kihoznak valamit végre sokkal nagyobbat tud majd ütni
    -zenelejátszásban mindenképp ezt javasolnám
    Hátrányok
    -Samsungnál ha nem szeretd az érintőgombokat úgy mint én :DD akkor nem lesz benne sok köszönet
    -mindkettő úgy merül mint a rohadás...töltheted orrba szájba, cserébe a V8nál két hatalmas kijelző merít, ami legalább jól néz ki
    -Motónál nem bővíthető a memória, ha elég a 400MB akkor viszont nem fogsz csalódni
    -Ezt nem tudom 100%ra, de azt hiszem az U600 nem játszik le WMA-t, ami mondjuk akkor lehet fontos, ha a zenéket a minőség miatt mondjuk Windows Media Playerrel teszed (és konvertálod át) a telefonra, ez Motorolánál hibátlanul működik
    -Samsung megbízhatóságra nem tennék annyit mint a Motoroláéra, ha a V8at veszed biztos lehetsz benne, hogy sokáig egy igényes és jó telefonod lesz
    -a Samsung soha nem fog többet tudni a buta kis szoftocskájánál, a V8 elviekben okostelefon a linuxxával, amiben sok lehetőség rejtőzik még (bár ezt már talán említettemxD)
    nagy vonalakban ennyi, én egyértelműen a Motorolát ajánlanám, bennem is felmerült annak idején ez a kérdés, hogy U600/700 vagy V8, de azt hiszem jól döntöttem
    remélem tudtam segíteni :)

Új hozzászólás Aktív témák