- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Felkészült a Redmi 15C
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
dawe666
tag
külsőn persze hogy kijelzi ki keres, sőt ha van kép rendelve az illetőhöz, akkor egy 240x320as kijelzőn majdnem teljes képernyőn gyönyörködhetsz a kedves hívóban
SMSt nem csak kijelzi, olvasni is tudod anélkül hogy kinyitnád, illetve bizonyos keretek között válaszolni is tudsz, ha előre beállított gyorsüzenettel akarsz reagálni (pl: Köszi szépen, vagy órán vagyok, vagy bármi amit előre megadsz)
Van silence üzemmód, szerintem az teljesen némává állítja
samsunggal ellentétben egyszerre csörög és rezeg ;)
a gombok amik a telefon oldalán vannak (4 darab) csukott állapotban a következőkre használható:
-alapállapotban:
1) megvilágítja a külső kijelzőt, hosszan nyomva tartva közli h hangvezérléshez nyisd ki a telefont xD
2) 2 gomb, le/fel állítja a csangési stílust le/fel értelemszerűen, a 4.ik gombbal pedig el tudod fogadni (végre nem csipog össze vissza hangstílus állításnál mint a rági motók, ha ott mondjuk hangosról akartad lenémítani közben 4szer akkorát csipogott ha nem nyitottad ki, hogy az nevetséges)
és ahogy említettem a 4.ik gomb ha nem stílust váltasz lezárja a külső billentyűket hosszan nyomvatartva
zene hallgatásnál:
1) semmitsem csinál, csak megvilágít illetve hosszan a hangparancshoz nysd ki a telefont üzenet
2) a két le/fel gomb hangerőt állít
3) a 4.ik gomb ilyenkor csak megvilágít vagy hosszan nyomvatartva lezárja a billentyűket kivíül és az érintőgombokat...ami szerintem felettébb hasznos zenelejátszásnál, mert miközben zsebrerakod tuti elnyomkodod xDP.S. a gomb amiről említettem hogy felszólít h nyisd ki a hangparancsokhoz, csak angol üzemmódban ad ilyen üzenetet, magyarul csak világít, ugyanis hangparancsokat csak akkor adhatsz ki ha a nyelvet angolra állítod (ez persze független a T9 vagy a normál sms írás szótárától, de pl én jobban kedvelem az angol menüt)
remélem tudtam segíteni
neked is jó hétvégét -
dawe666
tag
U600at hosszú ideig nem tudtam tesztelni, de volt már hozzá szerencsém, azaz a nagytestvéréhez az U700hoz szintúgy...nos, ha a két samsung közül kéne választani akkor már inkább a 700asat javasolnám, árban azt hiszem szinte minimális a differencia, viszont ha már idekerül a V8 nehezebb a döntés...
érvek a samsung mellett:
-U700 esetén 3G, U600 esetén csak a bővíthető memória
-szebb menü mint a V8 esetén, amit csak barkácsolással tudnál módosítani
-a külső érintőgombok elég kellemesek, én imádtam
-kitolható design
-az egyik legszebb telefon...
érvek a V8 mellett
-...de nem szebb mint a V8, sőőt
-Motorola design és életérzés, ez azért sokat dob
-ahogy mondtam szebb és igényesebb kidolgozás, nagyon jó anyagok, és a belső tartalomban is sokkal erősebb
-ha ebből a linuxból kihoznak valamit végre sokkal nagyobbat tud majd ütni
-zenelejátszásban mindenképp ezt javasolnám
Hátrányok
-Samsungnál ha nem szeretd az érintőgombokat úgy mint énakkor nem lesz benne sok köszönet
-mindkettő úgy merül mint a rohadás...töltheted orrba szájba, cserébe a V8nál két hatalmas kijelző merít, ami legalább jól néz ki
-Motónál nem bővíthető a memória, ha elég a 400MB akkor viszont nem fogsz csalódni
-Ezt nem tudom 100%ra, de azt hiszem az U600 nem játszik le WMA-t, ami mondjuk akkor lehet fontos, ha a zenéket a minőség miatt mondjuk Windows Media Playerrel teszed (és konvertálod át) a telefonra, ez Motorolánál hibátlanul működik
-Samsung megbízhatóságra nem tennék annyit mint a Motoroláéra, ha a V8at veszed biztos lehetsz benne, hogy sokáig egy igényes és jó telefonod lesz
-a Samsung soha nem fog többet tudni a buta kis szoftocskájánál, a V8 elviekben okostelefon a linuxxával, amiben sok lehetőség rejtőzik még (bár ezt már talán említettemxD)
nagy vonalakban ennyi, én egyértelműen a Motorolát ajánlanám, bennem is felmerült annak idején ez a kérdés, hogy U600/700 vagy V8, de azt hiszem jól döntöttem
remélem tudtam segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest