Új hozzászólás Aktív témák
-
dawe666
tag
válasz
Atlantis #214 üzenetére
Volt nekik nem is egy korlátjuk XD emléxem a V3 amiben egy VGA kamera volt meg se akarta nyitni a túl nagy felbontású képeket nem lehetett rá átküldeni egy 1,3 MPXes képet mert túl nagy fájl üzenetet dobott ki
gondolom sokat számít a MontaVista Linux is a háttérben, a kép és video is nagyon sokat fejlődött, és persze a zene is
én eddig nem találkoztam korláttal semmiben, hacsak a memóriát annak nem tekintjük xD xD
-
dawe666
tag
válasz
Atlantis #212 üzenetére
Dehogynem! lejátszani lejátszik gond nékül, én igen magas bitrátájú számokat is tettem fel, de egyikkel se volt gondja, csak hát ugye a hely, az lehet kevés lesz ha 320ban tesszük fel a dolgokat, de hát konvertálgatni meg kinek van kedve, főleg ha mindennap más számot tesz fel az ember.... de a kérdésre a válasz: gond nélkül játsza
-
bolondember
MODERÁTOR
én most is SEs vagyok, Anyám azt kapott (K800) a születésnapjára, most meg Asszonkával mindketten W580at szeretnénk...
számomra az SE adja a legjobb ár/érték arányt plusz a leglogikusabb menüt... persze ízlések és pofonok...
azt azért hozzá kell tenni, ez a telefon dizájnban köbö piros hetes - mindent visz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest