- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
dawe666
tag
ez a driver csak a P2K commanderhez valamint a theme managerhez szükséges, de mellékelek egyet, én ezt használtam, nem tudom van-e frissebb nála.
USB Driver -
dawe666
tag
ha jól tudom a BX50es is jó a V8ba, az pedig ha minden igaz 900valahány mAh-s. Ha valakinek van pontosabb információja, hogy jó-e bele az jelezze, mert nekem is lassan szükség lesz egy új akksira, bár akkor úgyis a motokert fogom felkeresni, és akkor már én is fogom tudni a választ, de hátha van aki már foglalkozott ezzel
-
dawe666
tag
nem lehet hibás, ez az üzemidő irreálisan magas, BX40es akksi van benne?
más: szerintem a kifejezésmód ezen a helyen teljes mértékben másodlagos, bwoay üzenetét teljes mértékben megértettem gy is, sőt a kifejezésmódját is 100%ig osztottam, sőt mitöbb, a válaszomban én is hasonló hangot ütöttem meg, ez egy technikai fórum, nem nyelvtan vagy illemóra, rövidítünk és olyan szavakt használunk amilyeneket, a netes társadalom azt hiszem egy követ sem vethet ránk... -
dawe666
tag
jó alap alatt azt értettem, hogy voltak benne áthelyezve dolgok, ugye dátum és idő, úgyh egyelőre csak az energiatakarékos óra méretét állítottam át, meg majd szándékozom a belső kijelzőn a dátum és óra áthelyezését, igazából ennél többet nem akarok vele, talán a golden skin betűit kisebbre állítom még itt-ott, de nekem ezen kívül az a skin a hibátlan, a ZN5öt is feladtam sajnos, nem fogom továbbfejleszteni, lekattantam a lila színről
-
dawe666
tag
a belső kijelző más, ott 3 egységet különíthetünk el:
1) óra
2) a 4 gyorsikon
3) a dátum és operátorinformáció egybena külsö kijelzőn nem találtam módot rá, hogy az órát lentre tegyük, a belsőn már lehet játszani a pozicionálással, itt már enged negatv értéket is, az az igazság, erre nem tudok és nem is akarok konkrét értékeket mondani, játszani kell velük amíg neked nem tetszik, a spacing_v(1..4)-gyel tudod állítani a magasságukat, a horizontális mozgatást még nem tudom potosan hogy zajlik, ha találok rá bármit a fájlokban akkor szólok
-
dawe666
tag
az a baj, h ahogy észrevettem a pozicionálás egy középvonaltól indul ami valahol a kijelző alsó 2/3 és fele között helyezkedik el, ezen a vonalon alul van a dátum és felül az óra, a távolság egyformán változik a vonal mindkét oldalán, tehát annyival kerül lejjebb a dátum, amennyivel feljebb az óra. Sajnos nem találtam lehetőséget arra, hogy az órát ezen a vonalon lejjebb vigyem, tehát felfelé szabadon állítható, de lefelé sajnos nem tudom
-
dawe666
tag
openwindow_p.ini fájlra lesz szükség, sok skin nem tartalmazza ezt, ha bárkinek is szüksége lenne rá és nincs neki az jelezze és akkor felrakom valahova, de a lényeg, ha van ilyen fájlod, akkor a végén a font szekcióban találsz majd CLI_date és digital clock tageket, itt már értelemszerűen megy a méret s stílus változtatása, a pozicionálás pedig feljebb az [idle] tagben történik a spacing_v1 állításával
-
dawe666
tag
nekem ilyet egyetlen egyszer csinált... nekem a régi SW mellett volt egy olyan gondom, hogy ha valami izmosabb java alkalmazást futtattam, kegyetlenül melegedett, és szívta le az aksit, és egyszer csak lecsuktam a flipet és nem léptem ki belőle, és az alkalmazás tétlen állapotában is melegítette a telót tovább :S de ez nálam csak a 42es szoft mellett volt, a 46osnál nem melegszik.... érdekes :S:S:S:
-
dawe666
tag
egy nagy bajom volt vele igazából, az alapképernyőn nekem nem főmenü felirat van, mivel angolul használom, és a main menu azzal a betűtípussal bizony túllóg, és belelóg abba a középen lévő iPhone gombra hasonlító kis négyzetbe. A media player háttere össze van nyomva
és nem igazán értettem ezt a keveredést, hogy windows media player meg iPhone összemosva, de vannak benn szép ikonok, sok mindent meg az alkaliból használ, ami nem baj, az egy szép skin akárhonnan nézzük is, csak mások a "fénytörései" az alaklinál, mindig vízszintes vonal a fényhatás, itt pedig mintegy térhatásúan egy lapos parabolaívvel van kifejezve, csak ahol az alkalihoz nyúl ott pedig a vízszintes kerül elő ahogy írtam, és ezek nekem kicsit disszonánsak voltak
de elismerem ez már nagyon kukacoskodás, nem tehetek róla
viszont nagyon sik minden meg van benne csinálva amire szükségem van, szóval nagyon jó alap lesz, úgyhogy köszönöm szépen
és hétfőn terveim szerint nekieek teljes gőzzel és lesz valami eredmény is remélem
-
dawe666
tag
szia, bocsi, hogy nem írtam még, csak elég sok dolgom volt, most értem haza erről a hogólyórekordkisérletről, amit a műjégen bohóckodtak... szerencsére nem vendég voltam, de még így belső szemmel is szánalom volt az egész... nah mindegy, szóval felraktam megnéztem. maga a skin enm fogott meg, de valóban átpakolja a külső órát, ami jó... nagyon jó! meg fogom nézni melyik ini fájl és melyik sora felel ezért, illetve megpróbálom megkeresni az operátor logó eltüntetését is, holnap nem érek rá, de hétfőn már lesz rá elég időm, akkor igérem beleásom magam
-
dawe666
tag
átírás után indítsd újra, ha akkor sem, akkor ezt is megnézem majd, írj be 10-20at bármi más értéket, hogy változik e a pozició, mert ha meg sem mozdul akkor nem ezt kell állítani, pedig elvileg ezt kéne. És tényleg inditsd újra vagy aktiváld a skint újra, hátha segít, ha nem akkor meglesem ezt is
-
dawe666
tag
az operátor információ pozicionálása természetesen szintén az ini fájlok segítségével történik, ami egy jó hír, hiszen beállítasz egy értéket ami a kijelző tartományán kívül esik és már el is tűnt... DE van egy rossz hírem is... a dátum megjelenítése egy szekcióban van az operátor információval, tehát ha azt eltolod a dátum is megy, akkor attól is búcsút kell hogy vegyél, ha ennek ellenére érdekel a dolog akkor leírom neked mit kell átállítanod.
A külső kijelző meg más eset, én nem tudok róla, hogy ott pozicionálható lenne a szöveges információ, attól tartok az fixen ott van ahol van :S aki tud ennél okosabbat, azt én is várom, nekem ennyi infóm van -
dawe666
tag
és még 42essel adták? hmm érdekes... én 2008 elején vettem a panontól, augusztusban a szervíz újrarakta az SW-t, ugyanazt a 42est, ez is elég szomorú volt, de a vodától én azért gondolom kéne lennie új SWnek, mert görög és csehországban a vodás SW a 44es, magyar retailt nem találtam a vodától mondjuk, de a pannontól se találtam frissebbet :S hát ez van, ilyenek ezek a szolgáltatók
-
dawe666
tag
snooze viszont neked annyi jóhírem van, hogy elvileg a vodának is van 44es szoftja, ha gondolod akkor keress meg egy motorolaszervízt vagy a vodafonet, hogy frissíthetnéd, mindenkinek ajánlom, hogy a legújabb szoftverekre nézzán rá, mivel a 42est még 2007 környékén gyártották, és azért már 2009et írunk, történt fejlesztés
-
dawe666
tag
a telefon beállítások tulajdonságok között van egy olyan, hogy BP flex verzió
de akkor a voda is 42es szofttal adja, csak erre voltam kíváncsi, mert Magyarországon a pannon is azzal adja, kivéve a T-Mobil az aki a 44es retailt adja a telefonnal. érdekes, főleg az hogy ennél frissbet nem is kérhetsz rá, mert a szolgáltatódnak ez van :S talán a motorola szervíz megcsinálhatja újabbal is, ezt nem tudom, de lehet érdemes lenne áttérni neked is a 42esről, nekem sokkal gyorsabbnak tűnik, és stabilabb, illetve nem melegszik oylan borzasztóan a java alkalmazások futtatásakor. Nem találkozott senki ezzel, ha valami durvább esetleg 3Ds játékot futtatál akkor kegyetlenül elkezdett melegedni a telefon. Mert nekem ez volt az egyik gond a 42-ben :S -
dawe666
tag
ugyan a törlésről is esett már szó, de sebaj, letörlöd a skin mappáját akár a telefonon a fájlkezelővel, akár a sajátgépből ha cserélhető lemezként csatlakoztatod, vagy akár a P2K commenderből. Ezek után a skin fizikailag eltűnt a telefonodról, nem foglal helyet, viszont a listán ott marad a neve, viszont aktiválásnál az alkali skin fogad. Ezért a törlés után a listán a téma beállításainál találsz egy olyat, h reset, magyarul gondolom visszaállítás vagy valami hasonló, erre ráböksz, és a téma neve átvált alkalira, majd kilépsz a témák közül, újrabelépsz, és lám lám eltűnt minden nyoma (csak 1 alkali marad a listán is)
-
HoNeYBiRD
csendes tag
ha a régebbi verzió tudta, akkor nem hiszem h. az újabb ne tudná...de h. konkrétan mit kéne állítani azt nem tudom, mert mostanában nem volt szerencsém a progihoz
sztem ha nem sikerül, akkor játssz meg egy olyat, h. átmásolod az összes kapcsolatot simről telóra és utána próbáld meg, aztán ha végeztél és zavar h. 2x vannak meg, akkor meg letörlöd őket fél pillanat alatt (bár az sem feltétlenül kell, h. zavarjon, mert ki tudod választani, h. csak a sim-en, csak a telón vagy mind2őn tárolt kapcs.-okat mutassa) -
dawe666
tag
azokkal a témákkal amiket neten megtalálsz és 20 kommet dicsére, nem nagyon tudod hazavágni xD ezek mind le vannak már egy jó ideje tesztelve, főleg h egyik sem mai darab, jópár hónapos mind... hazavágni csak akkor sikerülhet, ha valami kézzel babrálsz a skinekben és át akarod őket alakítgatni, akkor könnyen sikerülhet
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Kompakt vízhűtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest