- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
#35723520 #780 üzenetére
félreértetted.
nem arról beszélek, hogy az itt eltöltött idő feljogosítana bármire is,
ugyanúgy nem szokásom ilyesmire hivatkozni,
mint mondjuk az életkoromra (pedig marha öreg vagyok ám már).
csak amiatt írtam, hogy ennyi HSZ alatt emlékeim szerint még nemigen nehezményezte senki, vagy már elfelejtettem. na mindegy, értem amit mondasz.
a trágár nyelvezetet én is nehezen viselem, viszont ez még nálam nem számít annak,
nyilván mindenkinél máshol húzódik ez a határ.a stílusra meg a tartalomra vonatkozó megjegyzésem pedig úgy értendő,
hogy számomra amíg egy HSZ tartalmilag hasznos,
tehát érdemi információval szolgál, addig kevésbé érdekel a megfogalmazás módja.
ez természetesen nem jelenti azt, hogy muszáj igénytelen módon/stílusban fogalmazni,
de nem is hinném, hogy ez jellemző lenne rám. -
papi77
addikt
-
kacsyx
aktív tag
válasz
#35723520 #776 üzenetére
Nálam is bír 7-8 napot, ha éjjelre ki van kapcsolva, és naponta csak pár percet beszélgetek, mást nem nagyon csinálok rajta. A zenehallgatás ami nagyon leszívja az akksit, teljesen feltöltve nálam max 5 óra, de akkor már pirosan villog a töltöttségjelző. (ja és ha nem zavar, akkor vedd le a kijelző fényerejét, szerintem a legalacsonyabban is szép a kép, viszont sokat számít fogyasztásban)
-
bwoay
nagyúr
válasz
#35723520 #775 üzenetére
ez nem egy közösségi fórum, hanem szakmai, és mint egy régi fórumtársunk aláírásában is szerepel: itt a lényeg a tartalom, nem a stílus. nem érzem, hogy kirívóan trágár lennék és átlépném a még megengedhető szintet, főleg azért sem, mert az itt töltött 5 évem és 9000 HSZ-em során emlékeim szerint még senki nem rótt fel nekem hasonlót.
A hozzászólás nem feléd irányult, dawe-vel meg körülbelül hasonló stílusban vitattuk meg
a valóban szar Phone tools-szal kapcsolatos tapasztalatainkat (hogy így nyilvánulok meg az alkalmazással kapcsolatban, az tehát semmiképpen sem véletlen).
Ha úgy érzed, hogy ez téged személyesen érint, azt egyrészt nehezen értem meg,
de szvsz ez sem jogosít fel arra, hogy ilyen lekezelő módon reagáld le.
Én próbáltam figyelmen kívül hagyni az első postodat, nem vettem magamra,
miután annak a tapintatnak, toleranciának, amire hivatkozol,
elvileg kölcsönösen, oda-vissza kellene működnie. Eképpen én sem nehezményezem,
hogy 3 HSZ-edet látom egymás alatt, ebből az utolsó kettőt 1 percen belül írtad, pedig nyugodt szívvel szerkeszhetted volna az előtte lévőt. -
dawe666
tag
válasz
#35723520 #759 üzenetére
nemigazán, vagyis én még nem találkoztam velük. Az ini fájlok egy része logikusan van elnevezve, mint filemanager, recentcalls, stb nem tudom fejből, de ezekben általában a névnek megfelelő menüket lehet állítgatni, a betűk mindig alul szerepelnek [font] tag-ként, de persze ebből is sok van és nem mindig egyértelmű mi miér is felel... és akkor a feketeleves, vannak nagy közös ini fileok mint a phone, common, openwindow és a többi, nah ez a totális káosz, nem egyszerű rajta kiigazodni, erre csak a próbálgatást tudom javasolni. vannak itt is egyértelmű tagek... de pl az [idle] tag minden esetben az alaphelyzetben kijelzőn látható dolgokért felel, belül az óra, gyorsikonok, dátum stb, kívül óra, dátum. én eddig csak ezekkel harcoltam egy kicsit. a spacing adatok mindig a pozicionálásért felelnek, a V prefix mindig a függőleges tájlás, a H pedig a vízszintes, utána áll még egy index szám is, hát az már télleg próbálgatás hogy miért is felel. A betüknél pedig a color a színért a size pedig értelemszerűen a méretért felel, bár ez logikus, antialiasingot nem kell magyaráznom, ha 0 akkor ki van kapcsolva ha 1 akkor meg be, a style, hát eddig találkoztam 0-val meg 16-tal nem tudom mit jelent pontosan, vannak még egyéb dolgok is, mint az outline, meg ennek a színe vastagsága, de ezek már egyértelműek általában egy alapfokú angol nyelvtudás mellett is, azt hiszem ennyi az amivel én is foglalkoztam, remélem segít, és bocsi h kicsit összefüggő a szöveg, elfelejtettem központozni
vagy csak szimplán grafomán vagyok... kitudja xD
-
dawe666
tag
válasz
#35723520 #757 üzenetére
hát igen, ezen kívül sok más mdszer nem igen létezik, de magasan a legkényelmesebb ha memóriaeszközként csatlakoztatva másolsz egy total commander vagy a windows explorer segítségével (elnézést attól aki más op.rendszert használna, de nem muszáj fellázadni xD) szóval szerintem ez a legkényelmesebb....
A skin szerkesztés valóban nem olyan egyszerű mint egy symbian vagy SE esetén, de sokkal több minden állítható... a képek és grafikák az iconres-ben vannak, azt kell szétszedned átszerkesztened majd visszacsomagolnod... a betőtípusok/méretek/színek viszont az ini fájlokban vannak tárolva annak a szerkesztésére elég egy wordpad is, csak a nehéz rész az, hogy az ember rájöjjön mit is kellene állítania -
dawe666
tag
válasz
#35723520 #753 üzenetére
attól függ mire akarod használni. Ha csak egy képet szeretnél kicserélni, pl külső kijelzőét amit nyitott állapotban látsz akkor nem nehéz, de ha már egy teljes skint akarsz csinálni vagy egy már létezőt átszerkeszteni akkor sem nehezebb, de ezzel csak az iconreseket tudod szétbontani képekké és a képeket tudod újra visszacsomagolni egy iconresbe. Másra nem jó, a többi a photoshop dolga
-
dawe666
tag
válasz
#35723520 #433 üzenetére
szia, nem ez a módszer nem függ a hálózati korlátozásoktól, a téma ezek szerint megjelenik a listán, tehát a user.chmet jól mentetted, akkor a hiba nálad is ott lehet, hogy ha jegyzettömbbel csináltad esetleg a sortörések okozhatnak gondot, ha ez sem, akkor nézd át a kis és nagybetűket, hogy helyesen írtál e mindent a user.chmben, és hogy a skin hivatkozása biztosan a /ezxlocal/download/mystuff/skin/'skin mappája' címre mutat-e
ha minden stimmel akkor nem tudom mi lehet a gond...
de itt egy példa a user.chm-re[THEME_CONFIG_TABLE]
CalendarAlarm = /usr/data_resource/sound/ringtones/Alert.drm.mid
CallAlertLine1 = /ezxlocal/download/mystuff/Music/Oasis/Heathen Chemistry/04 - Stop Crying Your Heart Out.mp3
CallAlertLine2 = /usr/data_resource/sound/ringtones/Alert.drm.mid
EmailAlert = /usr/data_resource/sound/ringtones/Beep.drm.mid
IMAlert = /usr/data_resource/sound/ringtones/Alert.drm.mid
LightAlert = /usr/data_resource/funlight/
MsgAlert = /usr/data_resource/sound/ringtones/Beep.drm.mid
PowerOffScreen = /usr/data_resource/poweroff/splash_powerdown_ani_full.gif
PowerOnScreen = /usr/data_resource/poweron/splash_powerup_ani_full.gif
ScreenSaver = /usr/data_resource/picture/Alkali.drm.gif
Skin = /ezxlocal/download/mystuff/skin/Golden
SlideTone =
ThemeName = Golden
VMAlert = /usr/data_resource/sound/ringtones/Alert.drm.mid
WallPaper = /ezxlocal/download/mystuff/Pictures/Luxury/Golden.jpg
WallPaperLayout = Center
[THEME_PROP_TABLE]
CopyRight = Motorola inc.
CreatedTime = 05/12/2006
GridIcon =
ListIcon =
PackagePath =
ParentPath = /usr/data_resource/theme/theme1.phm
ThemeSize = 5722513ebben csak a golden szót kell kicserélned a saját témádnak megfelelően, ez biztosan működik, ez az enyémről van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- VR topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest