- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
dawe666
tag
háát, a maga módján jól néz ki ez a ház, de az utóbbi időben elgondolkodtam egy új telefon vásárlásán, szerencsére a kezembe került mind samsung mint SE, és hamar rájöttem, h semmi pénzért sem cserélnék ilyen telefonra, bár a samsung F400 bang and olufsen hangszóróiba őszintén szólva beleszerettem, de a tudása elég gyenge. Úgyhogy egyelőre egy iPhone gondolata foglalkoztat, de mellette, vagy ha nem váltok akkor végképp meg szeretném tartani a V8at, és egy kicsit felújítva még így is sokan megnézik, meg áradoznak, hogy milyen szép, de csak mert nem ismerik hogy kéne kinéznie xD úgyhogy új telefon helyett inkább egy házba invesztálnék, de sajna én sem találtam túl sok használhatót, várom a motoker válaszát egyelőre...
Az usb fedővel meg tényleg nem tudok mit kezdeni, egyszerűen pocsék tervezés, nem is értem, hogy hogy tudta a motorola egy ilyen minőségű készülékre így rátenni :S főleg így, hogy láttam a samsung porfedőit, jelentősen alacsonyabb árkategóriában...
de hát ez van, csak sajnos nélküle ugyan könnyebb az élet, de nem néz ki túl igényesen
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest