- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davey7
senior tag
válasz
flatbeat #395 üzenetére
akkor itt is vagyok,mert én már találkoztam ilyennel
Nekem egy régi SE F500i-m csinálta ezt...3szor volt szervizben emiatt,mindig szoftvert frissítettek és nem oldotta meg soha a problémát,pedig én is másolgattam a számokat a simre-telefonra. Random válogatta,hogy melyiket jelzi ki. És olyan is volt,hogy mondjuk kijelezte,hogy hív fater ő is volt,beszéltünk,de a híváslistában,már más néven volt benne,hogy hívott...
Én nem tudtam mit kezdeni vele,de neked hátha megoldja egy szoftverfrissítés. -
dawe666
tag
válasz
flatbeat #395 üzenetére
Hát akkor mégiscsak találkozunk új év előtt
az a furcsa, hogy ha ugyanazt a számot egyszer sem írja ki, akkor ez egy rendszeres hiba kéne hogy legyen, aminek a forrása egyértelműen a telefon, de mivel van amelyiket kijelzi ezért maga a telefon nem lehet hibás :S kissé furcsa helyzet, nincs valami kapcsolat a kijelzett illetve ki nem jelzett számok között? pl a sim kártyán lévőeket nem jelzi ki, a telefonon lévőket igen, vagy vica versa, vagy ha ez sem segít, próbáljátok meg hogy minden számot a sim-re másoltok, hogy legyen inkább dupla példány belőle, és így kijelzi-e, pedig minden a simen van, akkor másoljatok mindent a telefonra, ha ezek sem segítenek, akkor nézzétek meg nincs-e elírva egy számjegy a telefonkönyvben xD
az utolsó mondat vicc volt, ha több számnál is eljátsza ezt, akkor nem valószínű, hogy elírtátok volna -.-
ha ezek sem segítettek, akkor várunk valakit, aki hátha találkozott már ilyennel :S nekem sajnos több nem jut eszembe -
dawe666
tag
válasz
flatbeat #393 üzenetére
nem igazán értem, hogyhogy nem írja ki a nevet csak a számot, ha az adott számhoz el van mentve név a telefonkönyvben, akár a simen akár a telefonon akkor azt kell kijeleznie, ha pedig nem így csinál, akkor gondolom minden számmal ezt csinálja, és akkor ez elég ok arra hogy visszavidd hogy kijacítsák, de őszintén szólva ez a hiba nekem kicsit érthetetlen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest