- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
macika9
csendes tag
hát ez a gomb a telefon jobb oldalán van.. ott csak ez a gomb van, bal oldalon van a kettes hangero gomb meg az alatt egy megy még a nyílás a toltore meg a fulhalgatora.. és a jobb oldalon van ez az egy gomb és azt gondolom az esett ki visszatettem de hát azért valamikor kiesik így szeretnék tanácsot mit csináljak hogy már ne essen ki onnan valahogyan odaerositeni vagy nem tudom mi.. koszonom
-
macika9
csendes tag
húúú emberek, sikerult megtalálnom azt a gombod ami a telefon jobb oldalán kiesett, nem is tudom milyen szerencsével
hát nagyon orulok neki vissza is tettem és most tart a telefonban.. csak nem tudom nem e fog kiesni megint mert hát azér lazábban van ott mint a kiesés elott.. igy az uj kérdésem az lenne hogy lehetne megcsinálnom hogy ne eshessen ki nekem onnan a gomb.. koszike
-
macika9
csendes tag
sziasztok, segítséget kérnék.. kiesett és elveszett a telefon jobb oldalán lévo gomb, nem is tudom mire pontosan volt mivel nem használtam egyáltalán tehát így nem hiányzik csak így azért lehet látni hogy hiányzik ott valami azért szeretném a segítségeteket, nem tudjátok nem e lehet olyan gombod venni.. vagy valamit amit oda tehetnék hogy ne legyen az ott olyan fura, látni hogy hianyzik ott valami.. barmilyen segítségnek orulni fogok..
-
macika9
csendes tag
hu srácok, most megleptetek ezzel az új softtal, igazán jo lehet ha ennyire oda vagytok tole
és légszi leírnátok nekem mi mindenben változott az eredetihel osszehasonlítva? koszike.. na és légszi én hogy tudom meg milyen ez a firmwarem vagy softom van, milyen kodot kell beadni? koszonom szépen
-
macika9
csendes tag
oké, koszonom a segítségedet meg azt is hogy ilyen jol leírtad hogy kell erre a telefonra témát felrakni, most más dolgom van de holnap ráteszek a telefonra más témákat is, addigis marad a golden
reméllem menni fog és kár hogy nem megy ez az egész a theme managerrel vagyis az elso leírásoddal mert úgy egyszerubb lenne de nem baj na.. még egy kérdés az eszembe jutott ez a golden téma nagyon szép meg mindent megváltoztatott az ikonokat is meg minden csak észrevettem hogy a képernyon a wallpapperom az maradt ami az azelotti alkali témánál volt tehát csak az nem változott.. nos ez nem tudom most nem azért van hogy amikor az átírásokat csináltam a wordpadban akkor ott a wallpappernél átkellett volna írni a alkalit goldenra vagy valami olyasmi? koszike a választ és a segítséget..
-
macika9
csendes tag
na gyerekek, már megy a Golden téma, rájottem miben volt a baj, az elején ahogy a telefonon kellet létrehozni a skint és belemásolni a golden téma fájljait akkor nekem azok csak abban a skin mappában voltam és nem úgy hogy skin mappa aztán Golden és aztán benne a fájlok.. na de most már kijavítottam és megy a Golden téma és nagyon szép.. még azt akarom kérdezni ha más témákat is akarok tenni a telefonra megint az egészet ugyanúgy kell csinálni a wordpaddal is meg mindent? koszike
-
macika9
csendes tag
szia, nos igen abban volt a baj hogy nem volt meg az a driver amit adtál, lehúztam és a program már fel is ismerte a telefont.. nos csináltam eloszor az elso modszerrel theme managerrel, fel is toltottem a Golden skint de ahogy a telefonban megtaláltam és rákattintottam nem változott semmi a alkali kékes téma maradt.. hát megprobáltam megcsinálni az egészet a másik modszer szerint a p2kcommanderrel mivel azt írtátok ezzel jobb cisnálni, nos ez igazán hosszúbb leírás de mindent úgy csináltam ahogy le volt írva a pdf fájlodban, még a wordpadban is átírtam a skinnél az egész sort ahogy késobb írtátok a forumban nem csak az utolso goldent tehát mindent úgy csináltam ahogy irtatok aztán visszatettem ezt a fájlt a tobbi chm fájl kozé de megint amikor a telefonban megnyitom a témát az alkali van ott és semmilyen gold, nem változott semmi, nem értem miben lehet a baj, valaki tudna segítenni?
-
macika9
csendes tag
szia, segítséget kérnék.. a leírásod szerint probáltam témát tenni a telefonomra.. eloszor megprobáltam az elso leírás szerint theme managerrel de ott akadtam meg hogy a program nem ismerte fel a telefont tehát nem tudtam tovább lépni.. és ugyanaz volt a probléma a másik programnál is.. lehúztam minden aztán modem modba tettem de az a p2kcommander nem ismerte fel a telefont tehát nem találtam meg bal oldalon az ezxlocal mappát..koszonom segítségeteket..
-
macika9
csendes tag
sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy a belso képernyon hogy kapcsolom ki azt a négy ikont, vagyis hogy ne legyenek ott mindig hogy jol lehessen a képet látni.. koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest