- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmad
őstag
válasz
gibi.david #918 üzenetére
perszem, csak úgy vettem ki a szavaidból mintha azt mondanád h nem éri meg. bocs.
55ér azér én sem venném meg.ami még tetszett az a nokia E51. azt is lehet annyiér venni, inkább aznekem is ilyen krómezüst v8-am van. jól néz ki, ami nem tetszik hogy az ujjlenyomat nagyon látszik rajta. meg szerintem ha karcos lesz akkor a karcok is.
-
xmad
őstag
válasz
gibi.david #911 üzenetére
felmész vaterára és 2500ft ér veszel fülest, + 3000 ér adatkábelt és 35 böl ott vagy mintha megvetted volna 55ezerért.. tényleg nem éri meg
-
dawe666
tag
válasz
gibi.david #207 üzenetére
Sziasztok, én még január elején vettem egy v8at, de sajnos hibás volt, és 2 hétre meg kellett válnom tőle, viszont tegnap cserélték ki egy vadonatúj készülékre, és azóta próbálom meghajtani ezerrel ez mutat-e valami hibát, egyelőre tökéletes. Én is egy v3mal kezdtem, csak mert divatmajom vagyok, és nagyon bejön ez a külső, folytattam a hagyományokat és a v8at is amint tudtam megszereztem. Egy két hiányossága van, a memória valóban kevéske, de ezt az előzp 60 hsz kitárgyalta, nekem elég, mert ekkora, és nem tudok vele mit csinálni, a 2 GiB-os meg még nem volt a pannonnál, várni pedig nem akartam XD a kamera szerintem abszolút nem rossz, tény az af nincs benne, pedig a moto beigérte, sőt mitöbb 5 Mpx-et ígértek, de ez lett belőle, szerintem tökéletes egy telefonba. A külső kijelző kicsit nagyobb a szükségesnél, viszont nagyon üt, és kegyetlen jó kinézetet ad a telónak. Az érintőgombok kicsit lassúcskák szerintem működés tekintetében, de ez belefér. sajnos a v9M érintőgombjai sokkal okosabbak, de egyelőre csak ezt dobják utánunk. nagyjából ennyi jutott így elsőre eszembe...annyi még, ha valakinek nem jön be az előzőekben felsorolt indokok miatt, attól ez még lehet egy nagyon jó készülék, és tökéletesen kielégítheti egy bizonyos csoport igényeit. ha pedig ennyire nincs vele megelégedve valaki, akkor mért tölti azzal az idejét, hogy mindennap fikázza egy kicsit egy fórumon...
na ez kicsit hosszú lett...bocsi
D.
P.S. személy szerint MINDENKINEK KIFEJEZETTEN AJÁNLOM, nem fog csalódni, 30-40kért megkapható, ha kihasználsz valami kedvezményt, vagy még olcsóbban... -
AMD Power
titán
válasz
gibi.david #182 üzenetére
150K nálunk.
-
AMD Power
titán
válasz
gibi.david #180 üzenetére
A Nokia forgalmazó azt mondta ,hogy 24 karátos az arany "bevonat" rajta.
-
AMD Power
titán
válasz
gibi.david #174 üzenetére
Jól össze van rakva ez biztos. De ez a kijelző akkor is kicsi ahhoz képest ,hogy mekkora ez a telefon.
-
James 08
tag
válasz
gibi.david #155 üzenetére
A videó
rol jutt eszembe ha téleg ilyen éles akkor meg kel venem
-
James 08
tag
válasz
gibi.david #155 üzenetére
Valakinek tetszik valakinek nem
-
James 08
tag
válasz
gibi.david #153 üzenetére
Jól néz ki bazz...de van egy-két hátránya: memória bővithetőség - nincs, 3G - nincs, kamera csak 2 mpixel...ilyen telónál hogy lehet elkövetni ezeket a hibákat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest