- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dawe666
tag
válasz
HoNeYBiRD #982 üzenetére
nekem fél év után garanciálisan billentyűfóliát cseréltek, azóta több mint egy év telt el és nincs semmi kontakthiba a fóliámmal, minden gombom hibátlan, pedig a 4, 6 extrém igénybevételeket kap játék esetén
SMS-nél valami tapasztalat arról, hogy csak én vagyok annyira béna, hogy törlés helyett 10-ből 1-szer sikerül elküldenem a félig kész szöveget véletlenül? (Send gomb pont a törlés felett van, és ha nem új üzenetet írok, hanem választ akkor nincs címzett kijelölés sem.)
Lehet, hogy csak az én ujjaimban van a hiba, de engem picit tud zavarniközben látom érkezett egy kérdés... a naptár szinkronizálható, de csak a saját szoftverével, ami aztán az outlookba is beépül. Sajnos más megoldásról nem tudok
-
xmad
őstag
válasz
HoNeYBiRD #869 üzenetére
nem-nem amit én láttam az ilyen szinü mint ez a V9:
annyi külömbséggel hogy abba a bill. is ezüst és ami itt szürke az előlapon, az is ezüst
.. végül ma a media ba vettem meg a telefont. eddig nagyon tetszik
jah igen, nem full fekete az a v8 ami neked van meg amire én gondoltam, csak olyan sötét, már szinte olyan.
-
xmad
őstag
válasz
HoNeYBiRD #866 üzenetére
köszi! amióta bejött a V8 azóta csak fekete van nem?? én eddig ezüstöt nem láttam.. vagyis a nagyrésze krómozott inkább.. elvégre nem olyan rossz az sem. a vodás menü nem tartozik a kedvenceim közé :S holnap veszem meg valamelyiket.. majd addigra megszülöm melyik lesz
de eddig úgynéz ki hogy a független lesz. ha jól tudom arra 2 év gyártói garancia van. vodánál meg 1 évet adnak. ez igy van?
-
kacsyx
aktív tag
válasz
HoNeYBiRD #866 üzenetére
Az enyém is fekete, vagy legalábbis nagyon sötét lila. Egyébként változó, van olyan napszak mikor egész világosnak látszik, de én feketének mondanám.
Egyébként a szürkének egy hatalmas előnye lehet: nem látszik rajta annyira a maszat. Ezen a feketén az összes ujjlenyomat rajta marad, ha meg még kicsit izzad is a kezem akkor katasztrófa. Mondjuk ez legyen a legnagyobb baj -
Jimmy Clark
csendes tag
válasz
HoNeYBiRD #861 üzenetére
Köszönöm a kiegészítést. Azóta megjártam a T-mobile-t ott szoftvert frissítettek (mert lefagyásokat is csinált nálam a telefon), és voltam a motokernél, ahol a pultos csajjal az ébresztőórát próbálgattuk. Persze kiderült az amit egyébként most írtál, miszerint az ébresztő akkor és csak akkor ismétel, ha megnyomod a szundi gombot (vagyis már annyira ébren vagy, hogy ezt megtedd).
Sajnos a tanácsod nem működik, bármilyen hosszú számot tehetsz be nem fog 1-1.5 percnél tovább csöngeni. Szóval szerintem ez durva hiba ez az ébresztős dolog sajnálom, hogy erről kb. senki nem ír. Úgy tűnik szoftveresen tényleg jobb lehet a v9.
Ami a számítógépes kapcsolatot illeti a megoldás a beállítások\kapcsolatok\USB beállítása menüpontban található, ahol a logikával ellentétben Modem funkcióra kell állítani (ez is egy újabb alátámasztása az előző szoftveres megállapításomnak). -
dawe666
tag
válasz
HoNeYBiRD #658 üzenetére
sziasztok warez kategóriának nem tudom mi mennyire számít, mondjuk úgy, hogy találtam egy linket
[link]
amihez a jelszó épp a 620as számra hallgató kommentem szövege (az a két szó) meglepő dolgok ezek -.-
A motorola phone toolsról meg annyit, hogy igazából egy nagy ratyi program, egyedül a telefonkönyv és naptár mentésére használom, mert arra nem találtam ennél jobbat, de a motorola nem tudom hol űz ebből hasznot, hogy nem engedi ingyen letölteni, más telefonnal úgyse használható, ha meg motorolám van, evidens hogy jár, főleg mert a régi V3hoz kapott phone toolst is engedi frissíteni a vadiúj akár V8at is támogató verzióra...
amúg szerintem ha írsz a motokernek vagy elmész hozzájuk ingyen a rendelkezésedre fognak bocsátani egyet, vagy legalábbis én ezt tartanám etikusnak, de mellesleg pedig minden fájlmegosztó hálózaton elérhető valamilyen verziója, amit ingyé' upgradelhetsz a legfrissebbre(régen amúgy volt lite, meg talán professional vagy milyen változat, nem tudom ez még most is létezik-e)
-
dawe666
tag
válasz
HoNeYBiRD #617 üzenetére
nekem mondjuk bejött ez a lila design, illik a telefonhoz, ilyen a gyári CL is, sőt még a hangszórókon a szövet is lila
nekem nagyon megtetszett...
hát ezzel a térerő eltűnéssel én is találkoztam sajnos, az én skinemben is előfordult, most hogy lecseréltem a térerő ikont úgy néz ki helyre zökkent a dolog, nem tudom miért volt, az edge jele még most is eltűnik, a menükben, de csak az és csak ott :S
ez egyértelműen a skin hibája, valamelyik képével gond van, nálad vagy a térerővel, vagy az edge képével, vagy azzal a sávval amik a menübn a fejlécek és ezen képek alatt vannak, a 3ból valamelyikkel gebasz van :S -
dawe666
tag
válasz
HoNeYBiRD #614 üzenetére
igen, első körben nekem is ijjesztőnek tűnt, de kipróbáltam és már akkor megfogott, pedig az seholse volt ettől
persze, winrar, bár ott a legjobb tömörítéssel, de a méret azért lesz ilyen kicsi, mert a képek nagyrésze bmp, ami pedig nagyon jól tömöríthető, a png és a gif mondjuk annyival nem lesz kisebb, de hála a bmp képeknek szépen össze lehet csomagolni
de mindjárt feldobok egy újabb verziót, amiben kicseréltem a térerő és az aksi töltöttség ikonjait -
bwoay
nagyúr
válasz
HoNeYBiRD #606 üzenetére
nekem is jó volt a menüben, de az office toolsban még jobb volt
nem tudom, hogy min múlik, mennyire pontos az óra,
egyelőre a bootloaderre tippelek, majd meglátjuk...az ékezetes problémát ismerem, ez a szokásos unicode szívás,
régen is megvolt, ha rossz karaktertáblát állítottál be,
motorolánál meg ilyen opció nincs is sajnos, az van, amit kapsz.
ha írsz egy ékezetes betűt, gsm abc-ről átvált unicode-ra,
az meg csak 70 karaktert enged.
mondjuk az eszmecserét tényleg nem tudtam lekövetni ezek szerint.
így viszont könnyen lehet, hogy visszamegy a 46-os fw,
vagy túrni kell egy non-UK 44-est... -
dawe666
tag
válasz
HoNeYBiRD #606 üzenetére
a bluetooth dologgal nem tudom mi lehet a helyzet, standard 2.0-s bluetooth van beépítve, amit tudtommal egy szolgáltató se korlátozott be, ha nem tudsz vele fogadni semmilyen fájlt, akkor villámgyorsan repítsd vissza ahol vetted, és mivel ez helyszínen is fenálló hiba lesz, nyugodtan hivatkozva a fogyasztóvédelmi törvényre koveteld h a 72 órán belül visszahozott telefonodat cseréljék ki. Lehet egy SW friisítés megoldaná a problémád, de ezzel hazavágnád a garanciát tudtommal.
A skineket illetően meg folyamatos fejlesztés alatt van ez a ZN5 skin, mindig találok benne valami oda nem illőt amit nyomban ki is javítok, elég nagy változásokon ment keresztül már azóta is mióta legutóbb frissítettem a linket és még át is fog, addig nem töltögetem felfelé egyfolytában, kipróbáltam a blackgrey bubbles ikonokkal, de nem jött be, eddig a legjobb amit találtam az furcsa mód a luxury skinból való menüikonok, de a következő próba a blackgrey-hez készült új ikonokkal lesz, az nekem nagyon bejövős volt, az ini fájlokkal meg nem tudom mikor fogok tudni foglalkozni, mert jövő héten egy vizsga meg egy matek szigó vár, úgyhogy nem igérem hogy egyhamar belevágok.
de a ZN5 fejlesztés alatt folyamatosan... igazából lehet hogy ez a ZN5 skin csak nekem jön ennyire be, nem tudom, egy biztos akkor lesz kész amikor azt mondhatom rá olyan mint bármelyik stock skin színvonala, ami már nincs annyira messze, napok kérdése, de tényleg csak ajánlani tudom a már letölthető változatot is, szerintem nagyon illik a telefon stílusához, hogy egy kicsit lobbizzak magamért -
bwoay
nagyúr
válasz
HoNeYBiRD #597 üzenetére
én azért adtam fel, mert tudtam bepakolni a file managert az office toolsba,
márpedig a 44-esen gyárilag így volt.
az meg marhára tetszik, hogy a connections kint van a főmenüben,
de ugye ez pl tényleg retail függő,
mert abban a 44-es fw-ben, ami eredetileg a telefonon volt,
a connections helyett a google volt kint.
az óra késése szerintem nem a firmware-en, hanem a bootloaderen múlik,
de ez hamarosan ki fog derülni, most, hogy visszaraktam a korábbi fw-t,
és most csak a bootloaderből van újabb a telefonomon.
viszont az ékezetes dologról kiderült, hogy firmware függő?
mert korábban a nyelvi csomagokról írtatok,
hogy a portugálban rendesen működik, és csak a 002F lett ilyen bugos,
vagy én értettem valamit félre? -
dawe666
tag
válasz
HoNeYBiRD #597 üzenetére
háát, ha ez az óra késés javítva van az egy jó hír, bár én még mindig azt kell, hogy mondjam, hogy nekem a 42esben sem volt :S az óra késése flip lezárásakor szerintem nem olyan zavaró, vagy legalábbis engem nem zavar, a skinekkel meg az a helyzet, hogy ami itt most fenn van ZN5 skin, az a végleges amit készítettem, de nem állt meg a dolog, egyelőre saját verzióban már kicseréltem az órák képeit is, és a főmenü ikonjait is, egyre szebb lesz, de nem tudom mi lesz a végleges állapot, ezért nem töltögetem fel ide mostantól a változatokat, ha valakinek nagyon megtetszik ez a ZN5 skin, mint nekem mondjuk
akkor írhat és elküldöm neki kérésre az aktuális fejlesztéseket is. PMben nem válaszolok, ha valakit érdekel ide írjon.
-
dawe666
tag
válasz
HoNeYBiRD #557 üzenetére
ez ebben a formában nem igaz, nekem pl nem voltak profilok a régi 42es szoftban, csak az alap csengési stílusok nevei, és amikor tök véletlenül kipróbáltam milyen ha csinálok egyet, és hírtelen a semmiből megjelnt az h meeting, meg sleeping, meg active, meg car meg ki tudja még mik, hát akkor én is dobtam egy hátast hogy na most mi van, úgyh ezen mindenki átesik azt hiszem
nekem legalábbis elég meglepő újdonság volt -
dawe666
tag
válasz
HoNeYBiRD #554 üzenetére
nincs itt gond a nyelvi fájlokkal, SWtől függ, h milyen előredefiniált profilok vannak benne, ezek nem ugyanazok mint a csenden, rezeg, rezeg és cseng, rezeg majd cseng, hanem olyasmi profilok amik a nokiáknál is vannak, megadod ebben és ebben a profilban mi legyen a csengőheng, a csengés és rezgés módja, és anynit csinálsz ahányat csak szeretnél, van ahol ezek a profilok csak akkor jelennek meg ha megcsinálod az első saját profilod, és akkor hírtelen megjelennek a gyáriak is, nekem a 42es szofton ez volt, csináltam egy sajátot, és nem ennyi lett mint itt, hanem vagy 10 profilt találtam, a 44ben 4 volt azt hiszem itt meg talán 5 vagy 6 nem is tudom, szóval nincs ezzel gond, nincs összefüggésben a nyelvi fájllal, csak más más előredefiniált profilok vannak az egyes SWkben alapból
-
dawe666
tag
válasz
HoNeYBiRD #547 üzenetére
így van, ami viszont fontos, azt olvastam, h a 46os szoft megköveteli a új A3.CF bootloadert, sőt a 44 is megkövetelte volna az A3.CD-t, bár ahogy láttuk működött anélkül is, de biztos megvan az oka amiért ezt javasolják hozzá, úgyh mielőtt 46ra frissítenél, előtte told fel az új BL-t, jah és fontos, új SW felrakása esetén MINDEN! törlődik a telefonodról, ne érjen meglepetésként, minden azaz minden!
-
dawe666
tag
válasz
HoNeYBiRD #545 üzenetére
a témák között a méret kiírása léynegtelen az nem mutat használható adatot, ha nagy csengőhangot, meg nagy képeket raksz be háttérnek, akkor a téma mérete is nő :S tehát nem a tényleges skin méretet mutatja hanem a felhasznált fájlok méreteit, nem tudunk vele mit kezdeni sajna, beépített videóból tényleg csak egy van, de sajnos továbbra sem tudom P2K commanderrel sem letörölni a DRM védett fájlokat
továbbá az alkali órája megváltozott analóg módban, most egy négyzet mint a 42es szofton volt, de a 44ben nekem kör alakú volt, érdekes -.-
továbbá a 44es is meg ez kirakja végre külső kijelzőre az albumborítókat
lehet vezérelni az ébresztőórát, és az smseket a külső kijelzőn
egyelőre ennyi változást találtam, feljebb honey már leírta hol található az SW verziószáma, olvass vissza -
dawe666
tag
válasz
HoNeYBiRD #542 üzenetére
azt nem, de nem is hiszem, hogy akarom, egyedül a qtopia miatt tenném fel, de ennyire meg nem érdekel úgyse lehet még használni, és minden alkalommal újra testreszabni a beállításokat azért nem akkora élmény, még ha a naptárat és a telefonkönyvet vissza is rántom a phone toolssal
-
dawe666
tag
-
dawe666
tag
válasz
HoNeYBiRD #535 üzenetére
azt kell, hogy mondjam le a kalappal! igen ébreszt így is, bekapcsol szép okosan, de sőt mitöbb, nem tudom a 44es szoftban hogy volt, de ebben az ébresztőóa vezérelhető az érintőgombokkal! Ez egy nagyon kellemes élmény volt számomra, bár lehet ti ezzel már találkoztatok, nem tudom, de a 42es szoft ezt nem tudta
-
dawe666
tag
válasz
HoNeYBiRD #531 üzenetére
az biztos, egyedi grafitszürke csiszolt burkolat, mód: fogj egy darab csiszolópapírt, ragaszd le a kijelző plexijének a széleit, össze ne karcold, és ess neki xD
nah de viccet félretéve most frissítettem közben én is mindent, nem vártalak meg a válasszal, új bootloader, meg valami .46os szoftot is ráküldtem LP002f-fel mindjárt meglátjuk mi sül ki belőle
aztááán, a plexi cseréje ahogy mondtam nagyon macerás, mivel rá van ragasztva a hangszóró, és ez szétszedésnél tönkremegy, egy új átvezetőfólia és egy hangszoró is kell a plexid mellé, én enm barkácsolnám kézzel az tuti
az ebayes luxury ház meg nem hiszem h eredeti lenne, az eredetin 24k-s meg 16k-s aranyozás van vagy mifene, azér olyan brutál az ára, nem hiszem h ezt 50 dolcsiért dobálná a motorola mindenfelé :S:S:S és ahogy mondtam az utángyártott házakról meg nagyon lebeszéltek -
dawe666
tag
válasz
HoNeYBiRD #525 üzenetére
a fagyás nem para azt túlélem, ez az sms dolog jobban izgat egyelőre :S
szóval, ezt a flasht amit linkeltél
hazsnálod te is
és melyik nyelvi fájllal?
és neked most teljesen jól engedi h kiírd a 160 karaktert éekzetekkel is akár?
és mégegy a bootloader frissítése hogyan zajlik? -
bwoay
nagyúr
válasz
HoNeYBiRD #512 üzenetére
thx, m8!
nem is igazán reflashre gondoltam, hanem egy monster packre,
a bootloader miatt
de ez még várat magára asszem. nekem amúgy A3.CD a bootloader,
ha ez hexadecimális, akkor újabbnak tűnik, mint az A3.C9,
bár a jelenlegi meg tudtommal az A3.CF.dawe:
nem értem, mi a problémád a házzal.
a képek alapján durván néz ki, mármint jó értelemben,
és kétség nem férhet hozzá, hogy egyedi.
egy új háznál valszeg ugyanúgy elkezdenek leválni a fényes réteg,
és ugyanitt kötnél ki, csak mondjuk 20 rugó minusszal. van értelme?
ráadásul gyanítom, hogy a matt háznak még a fogása is jobb,
mert a telefon gyári állapotában olyan, mint egy angolna.
ja! nekem is hajlamos fagyni a telefon UMS-módban, kábelről lehúzva,
hiába választom le. -
dawe666
tag
válasz
HoNeYBiRD #520 üzenetére
dehogynem engedi, csak ha egyet is írsz az üzenetbe már nem hazsnálhtsz 160 karaktert hanem csak 60at, ha ezt a nem túl nagy keretet átléped fenn a sarokban már figyelmeztet is, hogy ez bizony már több oldalas sms lesz :S tehát vagy kézzel átírsz mindent sima a-kra, vagy az egész iTapet nem tudod mire használni :S
-
dawe666
tag
válasz
HoNeYBiRD #517 üzenetére
igen, sejtettem h független nem lesz, de a célt elértem vele, pannon semmiben nem nyúlt bele a SWbe, annyi volt, h berakott pár háttérképet, amit nem volt kötelező választani, illetve berakott egy témát, amit szintén enm volt kötelező, illetve egy power on/off screent is hozzátett, de itt is meghagyta a régit, ez is csak választható volt ha akartad, tehát 100%ig szolgáltatómentes volt az UI eddig is, csak reménykedtem h meghozza a dolog azt a változást, hogy nem fagy le a telefonom ha lemezmeghajtóként csatlakoztatom valamilyen téma használta közben, de nem még mindig lefagy... nektek nem?
illetve az alkali témám mintha kissé bugos lenne, a felső sávban egy darabon hiányzik a kép, csak fekete sáv látszik, de nem a teljes sávon, csak egy kis szakszon, minden menüben :S -
HoNeYBiRD
csendes tag
válasz
HoNeYBiRD #516 üzenetére
azt azért neked sztem nem kell megemlítenem, h. ettől nem lesz kártyafüggetlen a teló... (csak 1 szép új retail unbranded szoftot kapsz), nem tudom, h. a pannon mennyire nyúlt bele a menübe, gondolom a cl.gif-et kicserélte a sajátjára, ott biztos tetten érhető lesz a változás)
-
dawe666
tag
válasz
HoNeYBiRD #495 üzenetére
száz százalékban egyetértek honeyval, a legjobb ha minden kontaktod megvan a telefon memóriájában, amiről alkalmanként mentést csinálsz a phone toolssal, és emellett a simre is minden fel van másolva, sose lehet tudni, mikor száll el vagy merül le a telefonod
a proginak pedig tudnia kéne magától, de ha nem teszi akkor lehet h ez valami új verzió és valami hiba folytán jelentkezik ez, és nemsokára javítani fogják a dolgot, vagy pedig valahol kutakodni kell az opció után, igazából nem ismerem ennyire, én csak a telefonmemóriában tárolt kontaktokról szoktam vele mentést csinálni alkalmanként -
dawe666
tag
válasz
HoNeYBiRD #490 üzenetére
a black grey skinek nagy előnye, vagy inkább hátránya, ahogy jobban tetszik, hogy hiába hagy meg alap dolgokat, azok is be vannak csomagolva az iconres-be, és nem az alkali téma iconreséhez nyúl hozzá a hiányzó dolgokért, a fájlnevek meg azonosak, szóval egy jónéhány perc munkával kicserélgethetsz szépen mindent, de ha kész akkor szerintem akadna rá pár érdeklődő
nekem a splittel majd újraegyesítéssel az volt a gondom, hogy totál hazavágta az átlátszóságokat a főmenü ikonjainál, meg egyes helyeken eltűnt a hátterem és helyette egy fekete kép fogadott :S nem tudom miért lehetett, de ebből annyit szűrtem le magamnak, h a split rossz dolog és nem szeret engem -
HoNeYBiRD
csendes tag
válasz
HoNeYBiRD #489 üzenetére
nem mondod, h. holmi vizsgaidőszak fontosabb, mint a motód, mit fogsz csinálni az UV héten?!
asszem menni fog ez az ikoncsere, nem tűnik vészesnek, ha sikerül normálisan megcsinálnom és igény mutatkozik rá, akkor feltöltöm vhova majd az iconres.ezx-et
az OP skinből fogom átrakni ezeket az ikonokat, sztem az rohadt jól néz ki
és akkor tán megszületik számomra az ideális téma, hozzávalók:
black-grey skin az új iconsettel, cl.gif-et kicserélve + OP skinből az említett ikonok átrakásahopp, saját magamnak válaszoltam, bocsesz
-
dawe666
tag
válasz
HoNeYBiRD #475 üzenetére
pedig lecserélhető, az h kék színnel van kijelölve annyit jelent, h png fájl és nem tudja megmutatni a miniatűrjét oldalt, de ha kettőt ballal kattintasz rá lesz egy parancs, h replace, és a megfelelő képpel lecserélheted, megfelelő: értsd - .g vagy .h kiterjesztésűnek kell lennie, tehát nem bmp vagy gif vagy png, hanem ennek a "raw" iconresbe illeszthető megfelelője
bármilyen képet át tudsz konvertálni ilyen formátumba, de ehhez viszont tényleg kell a kView, és ott már lesz ilyen parancs
ha nem megy akkor írj és leírom részletesen -
dawe666
tag
válasz
HoNeYBiRD #435 üzenetére
igen, erre tényleg figyeljetek, hogy ez alapvetően egy egyszerű és nem garivesztős megoldás, de attól még hazavághatja a szoftot, én egy próbálkozásomnál, épp egy iconres composerrel visszacsomagolt skin után újraindítottam a telefonom, és pin kód kérés után, amikor a please wait üzenetnek kellett volna megjelennie megfagyott és sehova nem ment tovább, sim nélkül ugyanez, csak kódkérés nélkül, de szintén behalt, és még flash előtt egy neveteségesen egyszerű módszer segített a helyrerakásban xD
zárt flippel sim nélkül indítva nem jelent meg a please wait, mert az csk a belső kijelzőn jelenne még, és a telefon továbbjutott a holtponton, és le tudtam törölni a témát, szóval csak ésszel ezekkel -
dawe666
tag
válasz
HoNeYBiRD #431 üzenetére
iconres composerrel, ha csak cserélsz egy fájlt, akkor nem csinál semmi gondot, de ha kibontod a fájlokat, és mondjuk hozzáadsz egy újat majd ezt csomagolod vissza, akkor ez is használhatatlan
nekem ennyi bajom volt vele, de cserén terén egészen jól működik, bár annyi gondom volt vele, hogy az általam készített luxury theme-ben megcseréltem a külső illetve belső képét az mp3 lejátszónak, ugyanis a gyári skinben!! is hibásan van benne :S és a csere után eltolta kb 1 pixellel a képet és van egy fehéres csík a jobb oldalon, ami annyira nem zavaró ugyan, csak nem tudom hogy javíthatnám ki, és miért történt ez :S
az Aura a méregdrága zafírkvarcborítású kör alakú kijelzőjű kitekerhetős csoda? Hát elég szép darab, de az árával nem vagyok kibékülve, nem bezsélve arról, hogy nem az a készülék, amit a magyar szolgáltatók kapkodva vennének fel a készüléklistájukra, függetlenül pedig még katasztrofálisabb ár vár ránk -
dawe666
tag
válasz
HoNeYBiRD #424 üzenetére
hááát az a helyzet, h mind3unknak igaza volt valamiben
bwoaynak abban, hogy hibáztam abban, ahogy az első sor átírását mondtam, Honeynak hála tudjuk, h kerüljük a jegyzettömböt
és végül kiderült h a leírás is jó, úgyh összehoztuk
a külső kép cseréjével meg csak egy bajom van, én eddig 2 programot ismerek amivel az iconresekhez lehetne turkálni de mindkettő elvérzik ebben abban, és olyan iconreshez amiben nincs benne cl kép én nem tudtam hozzáadni sajátot eddig úgy, hogy hibátlanul működjön :s ha valaki jártas ebben akkor szerintem feldobhatjuk ezt a következő megoldandó feladatnak -
dawe666
tag
válasz
HoNeYBiRD #421 üzenetére
igazatok van, elkövettem azt a hibát, hogy az alapértelmezett chmben ez áll:
Skin = /usr/data_resource/skin/default1
itt nem elég az utolsó tag módosítása, ez igaz, de Honey esetében nem tudom mi lehet a gond, ha skin mappán belül a skin fájlok az Evolution Lime mappában vannak akkor mennie kéne, mert az elérési útban az szerepel, ha ehhez bevesszük még a .../unKnown/... tagot akkor semmi sem változik, csak h nem a gyökérkönyvtárban keresi a skin mappát, szóval ezzel csak azt akartam, h nem a space-szel akadhat össze, annyi tippem lehet még, hogy a skin mappa kis vagy nagy betűvel van-e, mer mivel linux fájlrendszerünk van case sensitive minden, szóval számíthat a kis- és nagybetűk eltérései... de passz ezt nem értem, mert nekem is pont ilyen a CHM-em és nekem megy :S -
dawe666
tag
válasz
HoNeYBiRD #418 üzenetére
a theme manager azért nem volt megbízható nálam, mert alkalmanként egy hibaüzenettel elszállt másolás közben, és egy rakat ilyen ideiglenes "rec" fájlt hagyott a gyökérkönyvtárban. Askineket én is simán a skin mappába tettem, kézzel is, és semmi baj sincs velük :S nekem így is működik :S
háát, sajnos a neten lévő cikkeknek is igazuk van, ugyanis az elmúlt fél év áttörése az, h tehetünk fel skineket gyári SWre, és a cikkek nagyrésze ez előtt íródott
szóval továbbra sem tudom miért nem mehett a skin, de ha lenne valamelyikőtöknek egy kis ideje valamikor, hogy feltegyen egy skint az én leírásom alapján, és ha nem működik ismételten, ami sanszos, akkor kérnék egy CHM fájlt, és jó lenne kideríteni mi is a baj, hogy javíthassam a leírásom
előre is köszi -
bwoay
nagyúr
válasz
HoNeYBiRD #414 üzenetére
igazam is van, mert az általad belinkelt leírás alapján működik
kool, megérte ennyit nyűglődnünk.
töltsd fel, és csináld meg úgy
(unknown/Skinbe pakold az új skin könyvtárát,
és ennek megfelelően módosítsd a chm file-t)
amúgy most sem tudom, hogy mi volt a gond dawe leírásával,
mert ott is konzekvensen kellett módosítani a file-ban az elérési utat,
de ezek szerint számít, hogy hová kerül a skin mappa,
és a gyökérben nem jó, csak az unknownban (???) -
bwoay
nagyúr
válasz
HoNeYBiRD #411 üzenetére
szerintem a karakter csak egy sortörés volt.
ha meg csak a betűkhöz nyúlsz, akkor nem mászhat el semmi elvileg.CR/LF
"The line feed character is one of the characters in the ASCII character set that has been misused. Originaly, the LF character was ment to move the head of a printer one line down. A second control character CR would then be used to move the printing head to the left margin. This is the way it was implemented in many serial protocols and in operating systems like MS-DOS and Windows. On the other hand the C programming language and Unix operating system redefined this character as newline which ment a combination of line feed and carriage return. You can argue about which use is wrong. The way C and Unix handle it is certainly more natural from a programming point of view. On the other hand is the MS-DOS implementation closer to the original definition. It would have been better if both line feed and newline were part of the original ASCII definition because the first defines a typical device control functionality where the latter is a logical text separator. But this separation is not the case. Nowadays people tend to use the LF character mainly as newline function and most software that handles plain ASCII text files is capable of handling both single LF and CR/LF combinations. The control character is in the programming language C available as \n. " -
bwoay
nagyúr
válasz
HoNeYBiRD #405 üzenetére
Én már most is megválaszolhatom:
új témákat csinálhatsz akárhogy,
csak a skinek nem fognak így működni, hiába másolsz fel akárhányat.
Éleve a könyvtárak sincsenek meg,
és hiába is hozod létre őket, nem ezen múlik,
mert linuxmod nélkül nem fog látszódni a frissen felmásolt skin.Én tegnap ezzel mókoltam, tehát dawe666 leírását még nem próbáltam
(big respekt érte amúgy, natürlich), viszont asszem ma sort kerítek rá,
aztán konzultálunk, hogy "mén-e vagy nem-e mén"Loctite-ot meg bevédeném, nálam mindent ragaszt,
de kurvára! -
arkades
senior tag
válasz
HoNeYBiRD #404 üzenetére
Hát nem tudom Honey. Én valami ötven forintos pillanatragasztót találtam itthon, és tökéletesen megragasztotta. Komolyan mondom keményebben illeszkedik mint új korában. Loctite-tal különben már én is ráfáztam egyszer. Nokián akartam valamit megragasztani de nekem se fogta össze a két műanyagot. Szerintem próbáld meg valamilyen olcsó pillanat ragasztóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest