- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbesz74
aktív tag
válasz
Colos7505 #4536 üzenetére
Szia van egy bluex mindent gepre tudsz vele kuldeni es ha bar mi kell prg ingyen akkor priviben tok kuldeni egy oldal ahol minden full prg megtalasz.xD Sajnos en is ebbe estem, hogy mar nem segitenek masnak. Kulfoldi forumon tort angolsaggal jobban segitenek, mint ide haza.
-
DarkByte
addikt
válasz
Colos7505 #3036 üzenetére
Nyugodtan felteheted szerintem. Én mondjuk paranoid vagyok ilyen téren
, úgy csináltam hogy biztonság végett kétszer is leszedtem a zip fájlt az oldalról és összevetettem tartalomra hogy nehogy hibásan legyen letöltve (elvileg ez mondjuk feles mert a zip-ben is van CRC ellenőrzés). SD kártyát teljesen leürítettem (ez is feles szerintem, de a leírásban benne van, hát legyen), rádobtam a dload mappát, rendesen leválasztottam hogy minden kiíródjon buffer-ekből, és utána még egyszer újra is indítottam a telefont. Ez már valószínűleg abszolút feles de még a háttérben futó progikat is kilőttem frissítés előtt, nehogy valami bekavarjon (ahogyan néztem magától újraindítja spéci módban a telefont). Hibátlanul lement. Elég sokáig boot-ol első alkalomra (3-4 perc biztos van mire újra látod a kezdőképernyőt), okosok azt mondták amíg pörög a pörgettyű nem fagyott le, szóval csak türelem.
-
-
bounty123
őstag
válasz
Colos7505 #3021 üzenetére
Öööö hát fura, én beírom a market search-be, hogy raging thunder, és kidobja a lite verziót. Igaz nálam fenn van a market enabler, esetleg más kipróbálhatná akinek alap szoftver van a gépén.
Eclips: Lényeg, hogy semmi pánik
Az alap T szoftvert tuti vissza tudod tenni, kövesd pl. a most már a magyar T oldalán is fenn levő utasításokat. (jelen esetben mondjuk az upgrade menü helyett a hang+,piros,bekapcs gombos indítással tudod csak elindítani miután ráraktad az sd-re)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest