- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbesz74
aktív tag
válasz
Colos7505 #4536 üzenetére
Szia van egy bluex mindent gepre tudsz vele kuldeni es ha bar mi kell prg ingyen akkor priviben tok kuldeni egy oldal ahol minden full prg megtalasz.xD Sajnos en is ebbe estem, hogy mar nem segitenek masnak. Kulfoldi forumon tort angolsaggal jobban segitenek, mint ide haza.
-
DarkByte
addikt
válasz
Colos7505 #3036 üzenetére
Nyugodtan felteheted szerintem. Én mondjuk paranoid vagyok ilyen téren
, úgy csináltam hogy biztonság végett kétszer is leszedtem a zip fájlt az oldalról és összevetettem tartalomra hogy nehogy hibásan legyen letöltve (elvileg ez mondjuk feles mert a zip-ben is van CRC ellenőrzés). SD kártyát teljesen leürítettem (ez is feles szerintem, de a leírásban benne van, hát legyen), rádobtam a dload mappát, rendesen leválasztottam hogy minden kiíródjon buffer-ekből, és utána még egyszer újra is indítottam a telefont. Ez már valószínűleg abszolút feles de még a háttérben futó progikat is kilőttem frissítés előtt, nehogy valami bekavarjon (ahogyan néztem magától újraindítja spéci módban a telefont). Hibátlanul lement. Elég sokáig boot-ol első alkalomra (3-4 perc biztos van mire újra látod a kezdőképernyőt), okosok azt mondták amíg pörög a pörgettyű nem fagyott le, szóval csak türelem.
-
-
bounty123
őstag
válasz
Colos7505 #3021 üzenetére
Öööö hát fura, én beírom a market search-be, hogy raging thunder, és kidobja a lite verziót. Igaz nálam fenn van a market enabler, esetleg más kipróbálhatná akinek alap szoftver van a gépén.
Eclips: Lényeg, hogy semmi pánik
Az alap T szoftvert tuti vissza tudod tenni, kövesd pl. a most már a magyar T oldalán is fenn levő utasításokat. (jelen esetben mondjuk az upgrade menü helyett a hang+,piros,bekapcs gombos indítással tudod csak elindítani miután ráraktad az sd-re)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest