- VoLTE/VoWiFi
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitterr
tag
válasz
llaszlo #1402 üzenetére
miután regisztráltál magadnak egy fring accountot, ugye utána ott az a nagy üres képernyő, na ott nyomsz egy menü gombot, majd add-ons-ra nyomsz és kiválasztod mit akarsz beállítani, pl skype rányomsz email, jelszo beír, aztán elvileg működik, de most éppen nekem sem megy, sztem túlterhelődtek, vagy vmi más hiba van, de nem androidos telefonról sem megy most egyébként.
-
-
sippet
senior tag
válasz
llaszlo #1260 üzenetére
na, ugyanez van nálam is, korábban többször panaszkodtam erre itt a topicban is. 50 % alatt rohamosan elkezd merülni a telefon, és míg addig viszonylag lineárisan jelzi a töltöttség merülését, onnantól kezdve abszolút megbízhatatlan. az utolsó 20 %-ot 10 perc alatt bármivel fel lehet zabáltatni. ha viszont nem piszkálom egy darabig, hazug módon visszaugrik egy magasabb értékre. tehát van mondjuk 30 %-os töltöttségem, netezek fél órát, leugrik 12 %-ra, elteszem sleep módba, visszakapcsolom, és öt perc múlva mondjuk megint 25 %-ot mutat. nem tudom, mi a pöcsömtől lehet ez.
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #1247 üzenetére
Ma reggel 40%on volt az aksi. Ez még normális. Utána viszont rettenetesen gyorsan merülni kezdett. Kb 20 perc alatt 20%-ot merült, pedig csak emaileket néztem meg kicsit neteztem.
Megnéztem és be volt kapcsolva a "Background data". Amióta kikapcsoltam azóta megint lassan merül. -
sippet
senior tag
válasz
llaszlo #1205 üzenetére
mi volt nalad pontosan ez az aksi problema? nalam is vannak vele zurok, de nem akarom emiatt szervizbe leadni. legyszi ird meg (akar privatban), hogy pontosan milyen tunetek voltak, es hogy sikerult orvosolni, illetve hogy zajlott a csere. szerviz? ha igen, akkor hany napig tartott? nem szeretnem emiatt napokig nelkulozni a telefont, legalabb tudnam, mire szamitsak, ha megis raszannam magam, hogy megreklamalom.
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
válasz
llaszlo #1221 üzenetére
Deh, elöször én a Magicre gondoltam de egy gyors gúglizás megoldotta a dolgot
[link]
Kiváncsi leszek azért a végleges árakra és részletfizetési konstrukcióra, de úgy tűnik hogy csak a karácsonyi szezonra lesz meg.
Viszont addig meg nagyon csábít a pulse, de lehet lesz itt is még karácsonyi akció -
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #1164 üzenetére
Idézet a HERO topicból:
"Kérdés: kivel fordult elő, hogy elájult a telefon? Mármint kicsit furán működött, meg néha össze-vissza lépett? Nekem ma volt, bár restart megoldotta. Közben előjött az androidforumon olvasott hiba: nem szólt a füles...Bár restart ezt is hejrehozta, ott írtak alternatív utat, egy toggleheagset nevű widget, amivel ki-be lehet kapcsolni... Az marad is fent a biztonság kedvéért."
Ennyi erővel ne vegyél androidos telefont.
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #1154 üzenetére
Nekem nagyon bejön az astrid todo manager és a hozzá tartozó widget, kipróbálom ezt a calwidgetet is. Mondjuk az astrid kizárólag todo-k kezelésére jó, de arra _nagyon_.
Ja és amit most találtam, a nekem leginkább bejövő óra+dátum widget:
digiclock widget -
szente
addikt
válasz
llaszlo #1144 üzenetére
Tudom,hogy a freemail egy szar,de az a cimem van már nagyon régóta,mindenki azt ismeri,plusz az összes oldalnak az van megadva,ahova regisztrálva vagyok.igy nem igazán tudok váltani.
Na újabb kérdések:ti milyen task managert használtok?én advanced task killert,de úgy veszem észre,hogy nem mutatja az összes appot ami fut.
Tidtok olyan progit,amivel be lehet állitani bizonyos programokat semmi féle képpen se állitson le? -
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #1089 üzenetére
Hát ehhez pedig nem kell egy Columbonak lenni hogy kiderítsd
Az Inbox alatt néhánnyal van egy All mail (magyarul talán összes/minden levél?) menü ahol látod az archivált maileket is. Nagyon hasznos funkció ez, én az Inboxban mindig csak az aktív beszélgetéseket tartm, így jól áttekinthető.
-
earlyrat
tag
válasz
llaszlo #1050 üzenetére
ok. van 402 címtár kontaktom, és 562 összes partnerem szinkronizálás után.
a különbözetet a csomó szóló emailcímes kontakt adja, akiket a gmail maga gyűjtögetett
össze innen-onnan.azt mondod mind a kettőből csináljak 402-t?
a gyakorlatban ez jócsomó adat vesztését jelenti,nem?
-
Pter_
tag
válasz
llaszlo #1044 üzenetére
Olvastam a másik fórumban a teljes leírásod erről contact szinkronizáló megoldásodról. Megcsináltam én is, kiexportáltam csak a kontaktokat a googleből, a szemetet meg töröltem. Aztán visszaimportáltam a kontaktokat, a telefonról töröltem mindent, aztán szinkronizáltam. Mégsem tudok új kontaktot hozzáadni a telefonon, ugyanaz a hibajelenség, mint eddig
Valamit rosszul csináltam? -
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #1028 üzenetére
Ezt nem értem. Ha csak 1 kontaktot hagyok meg és azt szinkronizálom akkor működik rendesen. Hozzá is lehet adni, azt fel is tölti a gmail-re. Viszont ha az összeset kiexportálom gmail.contactsba akkor és beimportálom akkor már nem működik. :S
Most lehet, hogy szétbontom 50essével és úgy próbálom. Mert lehet, hogy az egyik vagy több névjegy kavar be.
Nekem 552 van most. -
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #1026 üzenetére
Igen, de gmail-ből persze csak a hasznos contactokat exportáld meg importáld
A telón is töröltem szinkron előtt minden contactot, ez egy gombnyomással megtehető a settings-ben.Azt hiszem első szinkronnál sírt valamit, hogy túl sok törlést detektált, de aztán szépen leszinkronizált.
Az alapproblémát mondjuk az adja, hogy a gmail az All contacts-ba begyűjt minden szemetet, fölöslegesen.
-
norbesz74
aktív tag
válasz
llaszlo #1012 üzenetére
Szia elöször is irtam akartam, de a gomb kombinaciot rontottam el. Tehat eselyem se volt modolt micsodat felrakni. Utana a helyes kombinaciot csinaltam kekhater. Emei sim vagy micsoda unknow volt vagyis bese kapcsolt a keszulek csak android feliratot kirakta es megalt a fejlodesben. Masik jartam egy photohalban vett fenykepezot es szoft hibas lett azt 4 honap utan adtak egy papirt a kicsereleshez. Szoval inkabb aa fogyaszto vedelmi oldalon probalkozok
-
-
Skrzetuski
csendes tag
köszi az ötletet! próbálkoztam abba az irányba is. pl. gmail-be importálni azt outlookból exportált kontaktokat, de nem bírta lekezelni a gmail, berakta egyesével a kontaktokat, de a név, e-mail cím és telefonszám mezőket üresen hagyta, és az összes adatot berakta a jegyzet mezőbe, oda ömlesztett mindent
-
sippet
senior tag
itthon is sokszor wifi-rol netezek, de itt nem tudom megitelni, mennyivel fogyaszt gyorsabban, mert ilyenkor amugy is intenziven hasznalom, leginkabb bongeszesre, es ott nem annyira erzek kulonbseget a 3g-s fogyasztashoz kepest. munkahelyen viszont volt, hogy reggel felleptem a halozatra, es 8 ora mulva jottem le, es nem mondanam, hogy agyonzabalta magat, de ez szerintem termeszetes, mert sleep modban nincs amugyse kapcsolat, csak akkor csatlakozik, ha felebreszted. viszont ha nem netezel vele, megis bekapcsolva hagyod a wifi-t, raadasul nincs is elerheto halozat, ezert folyamatosan keres, na az tutira kicsinalja szegenyt.
-
gb71
csendes tag
llaszlo, az az igazság, hogy ha tovább mentem volna, biztos jobb eredményt érek el, de egyszerűen nincs több időm erre. Visszaküldtem, visszadják a zs-t, ennyi. Ami a szabályokat meg a jogainkat illeti... 39 éves vagyok, nincsenek illúzióim; szerencsétől, ráfordított időtől, ismeretségtől, hangerőtől stb függ, érvényesíteni tudom-e. Nálam most nem voltak lapok, a másik fél élt is ezzel.
-
gb71
csendes tag
Szasztok, én már egy ideje túl vagyok a visszaküldésen - az enyémben sem volt visszáru nyomtatvány. Itt van:
https://webshop.t-mobile.hu/webshop/hu_HU/docs/visszaru.pdf
Sokan elégedetten használjátok, nekem már nem kell még egyszer semmiképpen. Kettő volt a baráti körben, mindkettőnek más baja lett, mindkettő drága pénzen visszament a webshop-ba, és egyikről sem tudunk még semmit. A webshop-nak írt levelekről visszajön a jelentés, hogy megnyitották, de semmi válasz soha. A 1430 (ezt már írtam korábban) ellentmondásos információkat közöl, egy dolog látszik biztosnak; nem cserélnek csak idővel visszautalják a pénzt. 30 nap........
Csak tippelem, h egy-egy T-pontban kicserélik, ha van készletük. Engem elhajtottak két helyről is. Pedig ugye még 3 napon belül voltam... Nem mondom, hogy csalódtam, de sajnos nem jött össze. A két nap használat alatti hibáiról úgy gondolom, hogy ennyiért együtt lehetett volna élni, de tönkrement simán, önerőből. Ilyen van. Csak akinek ajánlottam, azé is beteg lett. Kíváncsi lennék, az itt megfordultak között hányan vettük meg és ebből mennyi romlott el. Vagy mennyi az akinél az aksi nem akar jól működni. Vagy kinek billeg a határon a dolog, mert sok a zűr vele. Abszolút nem fogok vitázni, de nem tűnik kiforrottnak. Olyan bétás nekem a dolog.......
-
Úgy látom Te bizonyos fogalmakat alaposan összekevertél...
Soha nem volt és -szerintem- nem is lesz 8 napos cseregarancia! A nyolc nap csupán arra vonatkozik, hogy mint minden olyan vásárlás esetén, ami nem személyes metóduson alapul, azaz "távollévő felek között köttetett", élhetsz azzal a Kormányrendelet adta jogoddal, hogy a terméket visszaküldheted, és amennyiben az hibátlan, 30, azaz harminc naptári napon belül az eladó (jelen esetben a T-Mobile Webshop) visszajuttatja neked az általad kifizetett összeget. (Kp. esetén a számlán szereplő címre, banki utalás esetén arra a számlára, amelyről az utalást indították.)
Jelen esetben közted és a viszonteladó között semmi jogi összefüggés nincs. Ő semmi esetre sem kötelezhető a pénz visszafizetésére, hiszen veled jogviszonyba nem került! Te a T-Mobile Webshoppal vagy jogviszonyban, mivel a telefont ők szállították. ( A rossz porszívót is ugyanoda viszed vissza, ahol vásároltad, nem egy másik üzletbe, még akkor sem, ha az az üzlet is azt a logót viseli!)
Az ismerősöd sofőr, portás vagy takarító?
(Esetleg hiányosak voltak a számára átadott információk?)
Különben postára kellett volna adnod, hiszen a vásárláskor a csomagban benne volt a visszáru-nyomtatvány is, tökéletesen érthetően!
S talán még annyit, hogy a cseregarancia az éppen három nap. De ebben az esetben nem pénzt kapsz vissza, hanem egy másik azonos terméket, s azt is csak abban az esetben, ha a készülék használhatatlan...Ennyi....
-
DarkByte
addikt
Valószínűleg próbáltad már, de azért kíváncsi vagyok, a Settings > SD cards & phone storage > Factory data reset opciót próbáltad már? Nem oldja meg a gondodat, avagy ez mit is csinálna? Mivel nálam egyelőre minden oké érthető okokból nem nyomkodom
#884: nézek elébe a Donut-nak
Mondjuk ez lehet azt jelenti 2.0 nem lesz rá, na de ne legyek telhetetlen.
-
ThorsHUN
őstag
Ha webshopon keresztul rendeled meg kell nezned, hogy mit irnak az altalanos szerzodesi feltetelekbe.
Elvileg nem korlatozhatnak le jobban mint a torveny, de ez az a resz azt hiszem ami nincs igazan leszabalyozva.
Ha jol tudom serult cuccot nem vesznek vissza, de az eredeti csomagolas es minden mas ha megvan akkor vissza kell venniuk.Egeszen pontosan nem cserere kotelezhetoek, hanem vissza kellene hogy adjak a penzedet. (Futar, szallitasi stb koltseg a tied) A torveny arra vonatkozik, hogy mivel nem fogtad kezbe a cuccot, nem biztos, h ugyanolyan, mint amit a honlapon kinaltak es ezzel probal vedeni teged a torveny.
-
Dead_slow
tag
Üdv!
Kellemes olvasgatást és sok sikert[root]
Karma: Nem értem, hol a ködösítés, két ellentétes információt látok, attól hogy valaki leírja, hogy az egy PDF-ből van, az attól még nem "hivatalos", lehet akkora hülyeség mint hogy a kijelzőt mindenhol rezisztívnek írták.
Ettől függetlenül, köszönöm szépen a kevesebb Ram-ra vonatkozó magyarázatot
-
rakal
senior tag
Miért ne gyárthatná a HTC is a Huawei-nek a készüléket bérmunkában?
Ha legközelebb bemész a Tescoba nézz meg egy-két kék-fehér csíkos terméket,hogy kik is a gyártók.Amin még jobban meg szoktam döbbenni,hogy ugyanannak a gyártónak az eredeti csomagolású terméke is fenn van a fölötte levő polcon,csak 30%-al drágábban,pedig valószínű,a beltartalom ugyanaz. -
l3v3e
csendes tag
Oké, hivatalosan nem is, viszont unlockolva van, gondolom kóddal (nincs új a nap alatt). De ahhoz képest, hogy új modell, szép számmal lehet már kapni itt-ott függetlenítve is. (Úgy látom, hogy Izraelből/Angliából küldik őket, netes unlock oldalakon is ezekre lehet fizetni pénzt a kódért).
-
Dead_slow
tag
-
norbesz74
aktív tag
Erre én is kivi vagyok rá. 30 percet beszélt valakivel, hogy van-e szoftwarjük hozzá. Rá kérdeztem, hogy vissza a feladónak, mert nincs semmilyük hozzá. Én erre gondoltam, mert akkumulátort kerestem hozzá, de még fóliát se láttam. Pedig 100% htc gyártsa és huwai az aksi. Csodálkozott a szervízes is, de rá kérdezett.
-
sippet
senior tag
Ez csak az alap android billentyuzetnel mukodik, a touchpal eseteben nem. Ott csak azok a karakterek jelennek meg, amik az eppen kivalasztott nyelvben hasznalatosak. Ha nemetre valtasz, akko pl. van ö betu, de nincs ó. Csehnel meg forditva. Az english (hungarian) valoszinuleg csupan annyit jelnt, hogy a billentyuzetkiosztas a magyarnak felel meg, tehat a z meg az y ott van, ahol kell. Ekezeteket viszont itt azert nem kapsz egyaltalan, mert a angol abc-ben nincsenek ilyen karakterek.
Amugy tiszta szegyen, hogy egyedul a magyar nyelv tamogatasa nincs benne azok kozul az orszagok kozul ahol aruljak a keszuleket. Meg lengyel es cseh is van. Foleg utobbi faj, elobbit meg megertenem, mert nyilvan nagyobb piac.
-
bounty123
őstag
-
DarkByte
addikt
Teljes lemerítés után kell feltenni tölteni 16 órára vagy csak simán felrakom és kész? Csak mert elvileg LI-ION akksit sem lemeríteni nem nagyon kellene, sem formázni nem nagyon muszáj ahogyan én tudom. Persze ennek ellenére mikor a notimat megkaptam annak az aksiját is hagytam 16 órát töltőn.
-
bounty123
őstag
Én elég trükkös módon tettem át az SE P1i-ről a contactjaimat.
Először felszinkronizáltam őket a mobical-ra (ha lenne syncml kliens androidra akkor egyből mehetne is fel onnan), ott kiexportáltam vcf-be, azt betöltöttem a gmail contactokba és azt szépen leszinkronizálja az android alapból.
Esetleg próbáld ki ezt: http://www.androlib.com/android.application.it-medieval-blueftp-qAFE.aspx
-
Akron99
aktív tag
Sense-t nem buheráltam sokáig.
Nagyon szép, magas a felhasználói élmény.
De nem raknám fel. A Heroban is ugyanez a proci ketyeg. Eléggé terheli a Sense, és pl. nem is kompatibilis minden widgettel.
Szerintem az alap Android felület is elég komfortos. ...persze ha több erőforás lenne.Ja! Erőforás.
Ha valakinek izmos Android kell várja meg a Sony Ericsson XPERIA-t.Viszont ebben az árban (mint a Pulse) nem kell sokáig vállogatni.
-
bucsupeti
senior tag
Szeirintem csinálj egy gyári alapértelmezések visszaállítását. Valamit nagyon elkeverhettél.
Nekem simán megy minden rugalmasan. Én az APNdroidot tettem fel. Kinn van a kezelőfelületen és gyorsan lehet bekapcsolni a modilnetet ha kell.
Ti leszedtétek a fóliát a kijelzőről? Az a PDA-knál szokásos karc elleni védőfólia, vagy csak a csomagolás része? A PDA-knál érthető, mert ott nem tapi van hanem ceruza amivel pötyögni kell és az karcolhat.
Azt gondolom hogy a kapacitív kijelző sokkal jobb és kényelmesebb lenne ha levenném....
A külföldi kicsomagolós videón a srác lekapta róla.... -
-
Akron99
aktív tag
"Viszont ha nincs előfizetésem akkor nem is lehet adatforgalmam."
De lehet! GPRS, EDGE forgalom generálódhat, ami ha nincs rá valami opció a díjcsomagodban elég húzós is lehet. Ezért kell kikapcsolni az adatforgalmat, amire van is lehetőség. Emellet a wifi még üzemelhet és akkor csak wifin tud forgalmazni a telefon.
-
Reignman
aktív tag
Én is néztem, a Kingston kártyák ára most lement, a 8 gigás ára 4300 körül van. Viszont nekem sem volt tiszta, csak annyi, hogy a Class2-4-6 kifejezés az adatforgalom gyorsaságát jelenti (4mb/s a class 4-nél), de még class 4-ben is vannak különböző kártyák, különböző áron, vagy lehet hogy azokhoz adnak adaptert is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- VoLTE/VoWiFi
- Béta iOS-t használók topikja
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest