Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• l3v3e

csendes tag

válasz llaszlo #822 üzenetére

Oké, hivatalosan nem is, viszont unlockolva van, gondolom kóddal (nincs új a nap alatt). De ahhoz képest, hogy új modell, szép számmal lehet már kapni itt-ott függetlenítve is. (Úgy látom, hogy Izraelből/Angliából küldik őket, netes unlock oldalakon is ezekre lehet fizetni pénzt a kódért).

• l3v3e

csendes tag

válasz Dead_slow #816 üzenetére

Sziasztok!

Nemrég nézegettem meg én is ezt a telefont, és nagyon megtetszett, főleg az ára, mivel régóta keresek jól kezelhető, internettel rendelkező, lehetőleg nem gagyi-fagyós mobilt. Meg is döbbentem rajta, hogy noname a gyártó, mégis milyen jókat írnak róla, és úgy látom, hogy itt a fórumon ti is nagyrészt elégedettek vagytok vele.

A problémám csak annyi, hogy én ezt a telefont nem T-sként akarom beszerezni, tehát marad az eBay kártyafüggetlenül (még egy előfizetést nem akarok, illetve muszáj lenne a mostaninál maradnom, mert itt van kedvező csomagom, amúgy nagyjából annyiért beszerezhető dobozostul-mindenestül, használatlanul, mint itthon előfizetéses törlesztéssel). A kérdés, hogy okoz-e valami hátrányt, ha nem vagyok T-mobile-os? Tehát nem enged be valami netes cuccba, widgetbe, profilba, stb. csak azért, mert én függetlenítve használom? Lehet, hogy hülye kérdés, ha az, akkor bocsánat, de kézbe még nem vettem a telefont. :)

Amúgy nem értem mi bajotok a WiFi-vel, amikor egy barátom hozott haza még két éve egy iPhone-t Angliából, a városban szinte mindig volt olyan hely, ahol talált jelet a telefonja. Nálunk az egyetemen is van jel, szóval nem muszáj az a (kétségkívül drága) fránya mobilnetcsomag. :)

Új hozzászólás Aktív témák