- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát akkor baromságot írnak. A llaszlonál mért 96 MB RAM egyértelművé teszi, hogy 192 MB RAM van az eszközben (96-ot a Linux foglal magának, a maradékot osztja szét a Dalvikok között). Ne reménykedj, ez ugyanaz a hardver, mint a G1-ben.
Egyébként a Recovery Image az a partíció(-nak a lementett képe, gondolj az ISO-kra pl.), ami akkor fut le, ha recovery módban indítod el az eszközt.
Arra szolgál, hogy letörölhess mindent (wipe), illetve szoftverfrissítést indíthass. Ezt azóta igencsak kiokosították, pl. ahogy itt is látható, hogy sokkal többet tudjon, valamint elsődlegesen fontos, hogy aláíratlan szoftvereket is enged telepíteni.
-
llaszlo
veterán
Töröltem kb 1,5-2 megányi adatot. A File menedzser-rel a bluetooth mappából. Az eRayben semmi sem változott. De a System monitornál sem.
Tényleg nem értem, hogy hogyan kezeli a memóriát.Egy másik kérdés. A Bluetooth File Transfer és az Astro filekezelővel hol találom meg a fentebb írt bluetooth mappát? Mert a gyökér mappában nincs. HOME mappát mint olyant nem találtam, meg user-t sem.
Kilőttem két programot a TasKillerrel és utána kevesebb volt az Available memory, mint előtte.
Ez vicces.
-
-
bounty123
őstag
Olvastam egy bíztató hírt MoDaCo-n, egy srác gondolt egyet és írt a t-mobilnak, hogy adják már ki az oprendszer forráskódját, ha már egyszer GPL-es és ezt nagyon hirdetik. Először elhajtották a búsba, aztán kapott egy elnézéstkérő levelet, hogy természetesen küldik neki cd-n a teljes kódot. Ha az meglesz, az elvileg nagyon jót jelent a custom rom-ok terén
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest