- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
-
válasz
darvinya #7449 üzenetére
az a bajom, hoyg azt nemtudom, mert igy kaptam meg, szoval, rendszer beallitasok gyari allapot visszalaitasan kivul van masik mod akkor meghallgatom, mert megprobalom azt akkor, csak ez a masodik Z-m es az sokkal kevesbe volt ilyen rocogos. Probaltam power also v felso gomb benyomassal bejutni a recoverybe, de itt mintha nem lenne
-
válasz
darvinya #7377 üzenetére
Mivel józan életet élek (no drog no pia no cigi ) , és kellően sok zöldséget gyümölcsöt fogyasztok ahhoz hogy már a korai órákban is frissen és tudatomnál érezzem magam, és talán még azt is lehet mondani hogy épelméjű vagyok, ki lehet jelenteni hogy nem, nem erőszakoltam bele fordítva. A fordítva belegyömöszölés ritkán előferdült a régebbi telómon (galaxy ace), de ez a ritkán elkövetett esemény a 2 éves használat alatt sem tett akkora kárt a telefon csatlakozójában hogy valamiféle kárt is szenvedett volna az arégi kis Galaxy Ace készülék.Namármost az Xperia mindösszesen 60 napja van nálam, és meglepő módon megadta magát a csatlakozó. Ennyi a történet és még van néhány dolog ami említett nekem Kali pü-ben, és ezúton kérek elnézést a tájékozatlanságomért.
-
válasz
darvinya #7374 üzenetére
pedig jellemzően csak szoftverezem a telefonokat, és azt is inkább csak itthon, szabadidőmben.
főként asztali munkaállomásokat, notikat, hang- és fénytechnikai cuccokat javítgatok néha, de azt is csak hobbiból.
ja, és leszerelő is voltam már kétszer; egyszer a sorkatonságtól, másodszor pedig egy túl hosszúra sikeredett (bő 15 év) rendőrségi pálya után, mert nagyon elegem lett... -
pászka
tag
válasz
darvinya #7249 üzenetére
Köszönöm válaszod. Tehát akkor ezt rakhatom Sus-al C6603_T-Mobile-HU-10.3.A.0.423_Sony.ftf garivesztés nélkül? Már csak azt kellene megtudnom hogy hol van ez a sus mert a nevén kívül még semmit nem tudok róla a PCC-ről meg főleg nem.
Meg egy leírást hozzá mert a lent említett a flashtoolra van optimalizálva. Lehet hogy írták már itt a fórumban de nem olvastam vissza több oldalnyit csak átböngésztem nagyjából de még nem találtam meg a választ a sus használatára.
A google sok mindenre képes,SUS=SonyUpdateService
-
pászka
tag
válasz
darvinya #7246 üzenetére
Melyiket rakjam ezt 10.1.A.1.350 T-mobile-HU és utána sus-al frissít vagy egyből ezt C6603_T-Mobile-HU-10.3.A.0.423_Sony.ftf Magyar T-mobile függő ROM.(4.2.2) és akkor kész is? Garivesztéssel nem jár ha jól olvastam, valamint az összefoglalóban „Flashelés, root, mókolások „ leírt módon flashtool-al csinálhatom?
Mentést épp most csinálom Companionnal.
-
válasz
darvinya #7214 üzenetére
gsm? telekom esetén megy a hd, ami minimum 3g kapcsolaton működik.
anélkül is használja.
nincs már a hozzáférési pontokban felhasználónév és jelszó megadás mint anno, itt már üres minden adott érték, és nem véletlenül, másként történik az azonosítás.
a csatorna is azért nincs megadva a hozzáférési pontban, hogy alapban mindegyiket lekezelje, ne kelljen már több hozzáférési pont csak azért, mert nincs mindenhol 4g/lte.
egy probléma van még, a mobil tv csak a web'n'walk hozzáférési pont alatt megy, az újabb internet.telekom nem jó hozzá, de azt is megoldják majd, ha teljesen átállnak.
ja, és annyira elég egy hozzáférési pont, hogy például az s4 alatt már annyira csak egy van, hogy külön mms hozzáférési pont sincs, egy apn tartalmazza a mobilinternet, mms...stb kapcsolatok paramétereit, régebben ugye külön volt mobilinternet és mms. -
válasz
darvinya #7210 üzenetére
nézd már meg a telekom apn hozzáférési pontok beállítását!
3g és 4g (lte) alá is elég egy hozzáférési pont (apn), de csak az újabb internet.telekom, viszont azzal az egy hozzáférési pont kapcsolattal minden adathálózatra felcsatlakozik; gprs, edge, 3g, h, h+ és 4g/lte.
próbáld ki, hogy lóg a telefon a 4g/lte adathálón, érkezik egy hívás, vagy te nyomsz egy kimenőt, és már ugrik is le 4g/lte adathálózatról a telefon 3g...stb cellára.
így van ez nem csak xperia z esetén, de most s4 alatt is, teszteltem.bableves88; szia, az xperia z esetén is lassú volt az első firmware verziók alatt, de később javítva lett, ahogy az elkészített képek minősége is jobb lett.
-
válasz
darvinya #7200 üzenetére
van köze, konkrétan azért is nem működik az lte csak az internet.telekom apn alatt, a régebbi web'n'walk...stb nem okés lte alá.
adott konstrukcióban az lte csak adathálózat jelenleg, telefonáláskor át is ugrik valamelyik elérhető 3g hálóra, tehát nagyon is fontos a megfelelő apn lte alá! -
boogie84
veterán
válasz
darvinya #7104 üzenetére
Semmi tudásod nincs a témával kapcsolatban.
(#7105) pepe091: Én gyári körülményekről beszéltem. Persze teljesen szét kellene szedni, panelig, de a megfelelő eszközökkel és megfelelő tudással egyértelműen.
Ha felszakadt a PAD, akkor természetesen ugrik a garancia.Egyébként ilyen esetben szinte biztos, hogy kicserélik az egész panelt, mert ott biztosan nem kezdik el forrasztgatni, egyszerűbb a csere. De nem a gyárban, ahogy írod is!
Nagy felbontású képetek van a panelről? (alaplap fogalmát meg hagyjátok már... )
-
miklos0308
tag
válasz
darvinya #7087 üzenetére
Flashtool-hoz muszáj rootolni a telót??
1. Flash original Images (Android 1.6, 2.1, 2.3 Images)
2. Root your phone
3. Install Recovery, Busybox, custom kernels
4. Clean your Rom (remove /system/apps apps of your choice) (Be careful, unless you really know what you do,
5. do not modify the default list. This can make your phone stuck at the SE Logo)
6. Clear dalvik cache
7. Optimize (install of JIT v2) (Disabled in 0.4, will readd it as a plugin for 2.1 phones only)
8. Customize (installs apps found in the custom/apps folder of the flashtool)
9. Clean uninstalled (remove any references to system apps removed in the Clean (root needed) step)
10. Edit any text file on the device
11. Rebrand your device -
-
válasz
darvinya #6947 üzenetére
Hangerő fel + power gomb nem csinál semmit
Mégis reagál, csak kicsit előbb kell lenyomni a power gombot, nem egyszerre.A Flashtoolt meg egybe akartam írni.
Najó, mindjárt teszek még 1 próbát SUS-al, és ha nem segít, első hsz-ből összeszedem a flashtoolt, meg ami kellhet, és megpróbálom azzal életre kelteni. -
w333
félisten
válasz
darvinya #6888 üzenetére
Akkor mi értelme az OTA frissítésnek ?
És ha nem jó ez a fajta frissítési módszer, akkor miért adja ki a Sony ?
Persze frissíthető SUS-al ha vannak valamiféle hibák az OTA frissítéssel, de a rendszer attól hogy "X" vagy "Y" programmal teszed fel az adott frissítést, attól semmivel sem lesz gyorsabb -
w333
félisten
válasz
darvinya #6821 üzenetére
Szerintem pedig ez csak egy hatalmas "placebo"
Akárhogy is rakod fel az adott rendszert annak működnie kell rendesen !
Sony Xperia Go -nak én már felraktam vagy 5 féle képen, de semmi változás !
Persze ha vannak anomáliák vagy ha valami nem működik, akkor ez persze seggit rajta, de a rendszer semmivel sem lesz gyorsabb
És azt veszem észre hogy a "Sony" -nak egyre rosszabb "Firmware"Valaki megkérdezte a Sony -tól hogy : "Miért egyre rosszabb és bugos na meg akad az egész rendszer az Xperia Go -ra ?" jött is a válasz : "Az összes Sony telefonokat naponta egyszer újra kell indítani" ez most egy vicc ? vagy a Sony tényleg nem tud összerakni egy normális "Firmware" -t ?
-
zozi80
csendes tag
válasz
darvinya #6369 üzenetére
Pedig már gparted-del is formáztam, exfat-ra is, fat32-re is, no joy. Olvastam valamit, hogy a sandisk-es kártyákkal sok a gond, lehet, hogy ez is egy emtec-es névbe csomagolt sandisk? Ma már mindent pár gyártósoron állítanak elő, aztán különböző címkét nyomtatnak rá...
-
válasz
darvinya #6156 üzenetére
Nekem egyetlen helyen nem adja az iPhone élményt a telefon, és az pedig a böngésző. A chrome nagyon komótos, és döcögve teszi a dolgát. Bár ez nem feltétlenül a Sony sara. Remélem hamarosan kiadnak vmi frissítést rá.
Amúgy az új FB update nagyon ajánlott. Mintha más készüléken futtatnám. -
-
csacsi67
addikt
válasz
darvinya #5605 üzenetére
Miért lett volna a torll tutti hogy Z -t akksi idöböben az iphone 5 alázza ne is beszéljünk még pár dologról.Nem tudom miért kell egyböl trolnak nevezni ha valaki leirja az igazat.
Valamint mint a kolléga is kihangsulyozza hogy 3 g telefonálásba többet bir a Z .Nem csak telefonálásra használják az emberek az okostelefont.
Tisztába vagyunk mit bir a Z mennyivel nagyobb a kijelzöje.
Akkor rátok is ugyan ezt lehet mondani .
-
-
njnl
aktív tag
válasz
darvinya #5373 üzenetére
Köszönöm
Rájöttem, hogy miért nem ment:
1: az appdrawer-t nem állítottam egyénire
2: nem találtam az fm rádió widget-et...Más:
Engem az zavar, hogy az android op. rendszer zabálja a mobilnetet... jahh meg, hogy az istenért sem tudom végleg kikapcsolni az automatikusan futó programokat (bár én vagyok biztos a béna
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest