- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
SkyS1gn
félisten
-
compi.hu
senior tag
A PCC-n is megjelent a frissítés.Ha azzal frissítem is jó?Vagy inkább SEUS?
Ugye nem magyar fuggetlen telefonod van? Nagyon nagy keres lenne, hogy az ilyen infok kozlesenel ezt jelezd? Az ember nagy boldogan radugja a telot a PCC-re aztan logo orral konstatalja hogy lof@sz sincs. Elore is koszi
-
Stevenstyle
senior tag
Remélem igazad lesz. Én konkrétan semmi különbséget nem láttam élőben a kettő közt sebességben. Pár szoftveres extra hiányzik csak. Mondjuk touchwiz az pont nem. Most lakom be meg ismerkedek vele,. Az utolsó Sony telefonom még anno 1 Ion volt, attól sírva menekültem 2 hónap után, de ez már az elején látszott h más kategória
-
DJ.UFO
csendes tag
Na igen,de gondolom az is a gyári (ezek szerint nem túl jó minőségű) fólia lehetett.
Hát,rajta hagyom amíg nem lesz nagyon zavaró...csak bosszantó kicsit,hogy a másfél éves előző telefonomon nem voltak ilyen nyomok..pedig az többször is leesett,vagy a töltő kábellel véletlenül lerántottam.
Azért kiváncsian várom,ki merte már leszedni róla ezt is,és a fólia alatti felület hogy bírja a gyűrődést.
Ezt leszámítva én maximálisan meg vagyok elégedve vele,mind üzemidőben,a kamera és a kijelző is nagyszerű! -
...ezek a miértek, meg a találgatások...
Ezer meg egy oka is lehet, miért ilyen alaptechnológia mellett maradt a Sony...
A JD (Japan Display) is kétféle, ill a Sharp által gyártott panellel készült a Z-hez.
Ár? Technikai megoldás? Hibaarány? fullHD-s felbontás gyártásának optimalizálása?
Túl sok a kérdőjel, túl sok a találgatás.
Szerencsére mobilfronton a Sony még nem hódolt be az Amoled színhelytelen kijelzőinek.
Egyéb üzleti érdekek pedig a TFT technológia fejlesztését teszik járható úttá.Extra sok válaszlehetőség van, miért is ez az alaptechnológia mellett maradt a Sony.
Sokan pedig beleestek olyan túlzásokba, ami gáz.
Az, hogy valami nem a legpromotáltabb technológia (most az Amoled az, holott bőven nem tökéletes színskálával dolgozik) az még nem sz@r.
IPS panelből is van piacon borzalmas képet megjelenítő panel - nem is egy - mint ahogy a Samoledek között is szép nagy a szórás.
-
exelsior1
senior tag
Ha leveszed egy Note 2 kijelzőjének a színeit természetesre akkor semmi tulszaturáltság nem lesz. Am meg igen a TFT régi technológia és ciki belerakni egy csúcs telefonba főleg hogy már tudjuk meg tudta bizonyos helyekre (otthonra) oldani IPS-el is ami mégiscsak sokkal jobb.
-
exelsior1
senior tag
De megint olyan amoledet hasonlitasz hozzá ami 3 éves! (Mmint a kijelző ami olyan mint anno a Galaxy S-ben) Nézz meg egy S3 vagy inkább egy Note 2 kijelzőt lehetőleg természetes képernyő módban akkor lenne fair a két technológiát hasonlítgatni és abból lehetne valódi következtéseket levonni
-
szentespeter
tag
Én olyan figyelmeztetést kaptam, hogy húzzam ki a töltőt a konnektorból, hogy ne fogyasszon.
Mindazonáltal ez a fólia elég érdekes. Ha karc lesz rajta, a Sonynál cserélik a fóliát feliratosra? Mert azért ez mégsem üveg, szóval lehetnek rajta karcok. És nekem tetszik a Sony logó...
-
exelsior1
senior tag
-
exelsior1
senior tag
Nem értem ezt az I5 gyorsabb dolgot. Nyílván könnyebb dolga van, hiszem csak egy menü az egész, nincs rendszer amit "mozgatni" kell, nincsenek folyton működö widgetek, miniprogramok, ill nincs tele extra funkciókkal mint a Top androidos telók. Ez van, van akit kielégít van akit nem. A kettő teljesen más úton jár már, nem is érdemes összemérni őket mert teljesen máshol van a hagsúly a két oprendszer esetében és két különböző célcsoport van (ill az Androidnál persze rengeteg apró csoportocska is van)
-
darvinya
titán
-
a.sebi
őstag
plusssssssz eggggggy
EZT NÉZZÉTEK MEG.....,
http://hvg.hu/video/20130316_xperia_zAmugy a laggok miatt nem kell aggódni...nagyon hamar kiadták ezt a telót, hamar megoldják, szerintem a sony eléggé meg van elégedve az eladásokkal, és biztosan figyel a vársárlóira, szeretnének előre törni, és nem fogják megengedni maguknak, hogy nagyot hibázzanak
A sony nekem egy szimpatikus cég, szerintem hamar jön majd a 4.2 és renbe jön minden...
Melyik telonal nem szokott baj lenni?
I 4 antenna gate, 4s szoftver hiba, akku wifi stb, 5 kopik, szar a maps de alakul az is,
Htc one x melegszik, wifi bajok, az antenna miatt,
Samsung, elég jó de más a kapacitásuk is,
Lg support hiány,
Nokia laggok itt laggok ott, wp7 ide wp 8 oda..
Mindenhol van baj,, de a sony biztos javitja majd ezeket, legalább is remélem, de ha nem akkor sincs nagy baj...
Szerintem android 5.0 meg megkapjuk és addig minden fasza lesz -
Švejk
őstag
Na igen...vajon csak a magyar fórumkultúra ilyen, vagy máshol se tudnak örülni semminek?
Kijelző, laggol, vacak...persze, rohadt idegesítő, ha megveszi az ember 200-ért, de az átlag nem ez, hanem az, aki jön egy kicsit trollkodni.
Viszont nagyon sajnálom oceanrusht, mert nála valós a probléma, mégpedig olyan, aminek nem szabadna előfordulni ebben a kategóriában. Javaslom, cseréltesd vissza, vagy küldd szervizbe, lehet hogy csak egy szoftverfrissítés kell neki. Vagy te vagy maximalista -
...de a szemét az elhangzott ugyebár...
A sz@r szemét sony pedig az én költői túlzással élt szófordulatom volt.
Nézd. Szerintem mindenki megértette - vagy magára vette és megsértődött - mit akartam írni.
Nem kell szabadkozni, elég volt csak olvasni a felszólalásokat, hogy milyen egy szemét cég ez a Sony.
Japán - mivel honi piac - ezekszerint kaphat jobb kijelzőt.
Az sem biztos, hogy mind azt kap, lehet, hogy van egy szállítmány jobb (IPS vagy sem) kijlező.
De pont ez a "misztikus hisztéria" futott le pár hónapja pl. az Xperia P esetében is, amikor azon ment a huzavona, meg a kétségbeesés, hogy egyikük előlapi kamerája ilyen, a másiké meg amolyan...
vs.Tényleg volt olyan user, aki emiatt szervizt is kilátásba helyezett.
Holott csak annyi történt, hogy két különböző gyártótól származó kamerákat építettek be, melyek képminősége - már amit egy VGA előlapi nyújtana - esetében nem volt tettenérhető különbség. Csak a küllemben.
Itt a kijelzőt érintően tudomásul vesszük, legalább két verzió készült, egyik Ázsia egyik felében (és még ki tudja hová importálva) a másik meg pl. hozzánk.
Ennyi. Ne szemételjünk, meg vonjuk kérdőre egymás közt a gyártót, az nagy valószínűséggel nem látja a felszólalásod, és még választ sem kapsz.
Ha ennyire szívügye valakinek, hogy most akkor miért, írjon a Sony Mobile Japan-nak... Kérdezzen rá.
Nagy valószínűséggel ezen infókat titokként kezelik, és nagyon maximum PR maszlag lesz a válasz.
Fórumozzunk rendben, és informálisan.
peace
(#1673) Szombó:
...és kiszámoltad a felbontást, amit a hozzászólásomban levezettem?
- mert nagyon komoly
Kár, hogy a MA-n nem láttam róla cikket, vagy utalást, bár lehet csak én voltam figyelmetlen...
-
exelsior1
senior tag
Tegyük hozzá, hogy az S advance-nek kb ugyanolyan a kijelzöje mint a jó öreg Galaxy S-é, ill még sötétebb is így a színek még szaturáltabbnak tűnhetnek. Az újabb Samukon mint az S3, és méginkább a Note 2 rengeteget javult a helyzet. Az S3 mondjuk nekem nem jön be, mivel még mindig zöldesek a színek a pentile-miatt és egy rendes bőrszínet nem tud adni szegény, de a Note 2 színei már nagyon jók, mint egy IPS-nek, kicsit több szaturációval, de film módban már nagyon természetes, talán túlságosan is. Sokan megjegyezták már, ohgy egy köztes állapot kéne minvel mint az N2 mind az S3 vagy túlszaturált vagy alulszaturált, de mindenképpen fényesebbnek, kontrasztosabbnak érzem mint az Xperia Z kijelzője. És, a pixelekkel sincs gond, bár elismerem, nem adja az Xperia Z papír érzését, az tényleg isteni. De minden másban jobbnak tartom.
-
Gabó75
senior tag
Én 99%-ban használom a nem lassú telómat (Xiaomi MI-2). Böngészni elég a 2G sebessége. Otthon Wifi-n vagyok. Átkapcsolom 3G-re, ha valami nagyobb letöltés kell néha útközben, de csak azért, hogy ne szakadjon meg, ha éppen felhívnak közben. Azonban a fogyasztást nagyban befolyásolja, ellentétben egy-két kolléga véleményével.
Persze nem nézem meg a videókat a honlapokon 2G-n, csak otthon wifi-n. Így is elfogy az 500 MB a hónap felére.:-) -
kakuk100
őstag
Szia! Bocsi, hogy neked írom, de úgy látom Te már profi vagy Z ügyben.Nagyon kéne nekem egy link arról a PDF ről amivel el lehet olvasni a használatit. Ami az én gépemen van és amiket letöltöttem az egyik se jó. Tegnap este 11 ig kerestem, de egyikkel se működik.
Köszi előre is. -
khm...
Azért arra figyeljünk, hogy a hasonlítási alap (felső ikonsáv és alsó gombsáv) nem fekete.
A fekete szín pl. a galériában jön elő, amikor egy fektetett képet nézel álló tájolással.
Na akkor látni, milyen a fekete szín a Z-n.Az alap téma színei - amit feketének vélnek sokan - nem fekete színek!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest