- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Coyote2000
őstag
ugyan igazi tahó lehetett, de tény, hogy a Sony szerint is szerves része a fóliának nevezett réteg a telefonnak. Ez teszi lehetővé a tapizást akkor is, ha nedves az ujjad vagy a telefon.
De attól még fóliáról van szó. Lehet, hogy szombaton beviszem a telómat és megmutatom neki ezt a linket: Sony Xperia Z hivatalos weboldal - bár nem nézem ki belőle, hogy tud angolul, de hátha megérti:
"Each glass panel also has an anti-shatter film for even greater durability."
-
Coyote2000
őstag
én is siófoki vagyok, és javaslom, hogy a trémobil szervízt messze kerüld el. Akkor voltam ott utoljára, amikor a faszi nem tudta, hogy hova kell betenni a SIM-et az iPhone 4-be. Értem én, hogy akkor még új volt, de könyörgöm... ááááá
Ezek az emberek nem a saját vállalkozásukat csinálják motivált és hozzáértő ismerősökkel és kollégákkal, akik ismerik a szakmát, hanem valamilyen műszerész végzettséggel jelentkeztek egy multihoz, ahol vagy megtanulják a telefonok kezelését, vagy nem... És többnyire nem, úgy látom. Az meg hab a tortán, hogy ha már hülyék, akkor legalább bunkók ne lennének: márpedig a vevőszolgálat nem akkora ördöngősség, ha valakit gyermekkorban megtanultak az illem alapvető szabályaira.
-
saját szemeddel is láthatod, hogy van rajta elől és hátul is!
a te készülékedről akár le is szedem neked, persze előtted, hogy lásd!
arról volt szó, hogy a sony szervizében cserélik díjmentesen, a szolgáltató szervize(se) jobb esetben kerülendő, bár nem általánosítok, de nagyobb hányaduk sablonos és nem mindenhez ért, pláne igaz ez az újabb típusú készülékekre - de komolyabb probléma esetén nem is ők javítják, hanem küldik tovább a gyártói szervizbe, részint ezért a nem megfelelő hozzáértésük!írd már meg kérlek, hogy melyik plázában mondta szervizes, hogy nincs rajta fólia!?!?
privátban is jöhet!
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest