- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
besaints #13890 üzenetére
Nem kell várni már leszámítva, hogy sokkal egyszerűbb lenne..
Amúgy, már jó mindent csak kel egy wipe data/factory resetet nyomni telepítés után mielőtt kikapcsolnád a telefont!
Tegnap romozgattam, kiegészítőket próbálgattam. Had ajánljak párat a kedvenceim közül amik nagyon hasznosak:
[ROM][LB][UB] eXistenZ v5.0.0 | Ultra Edition | 10.4.B.0.569 | JB 4.3 | 21/12 - Nagyon fasza főzött rom sok hasznos kiegészítő van benne de semmi felesleg! Tartalmazza a
Gravityboxot,
Xposed Frameworkot,
Xposed Xperia Flip-et,
Hívás közbeni rögzítés,
Van újraindítás gomb benne van a power menünél,
Új fajta kamera van Time Shift benne,
Autostarts: beállíthatjuk mik induljanak el automatikusan,
X- Reality,
Cpu beállítás,
Kiegészítés hozzá: Full Screen Caller
Sok kiegészítő hozzá: [MOD] [ UPDATE :- 25.12.2013 ] ADD-ONs Pack For eXistenZ Ultra ROM v5 ( Android 4.3 )GravityBox - Rengeteg beállítása van benne. Témázgatás, testreszabás szinte korlátok nélkül!
[MOD][Xposed] Xperia Flip Settings
Eredeti Android Googles kapcsolók, sokkal több mint a gyári nagyon sok beállítási lehetőséggel!Utolsó kettőnek Xposed Framework kell. Amihez rengeteg kiegészítőt tölthetünk le. Amit használok még a Youtube reklám blokkoló, és a power menü kiegészítés hozzáadva az újraindítás.
Ezeket mindet kipróbáltam! Nagyon faszák
-
-
-
Deck
titán
válasz
besaints #8834 üzenetére
Először is üdv köztünk!
Örülök, hogy szinte mindent megtudnál csinálni a leírás alapján. Mindent jól csináltál.
Backuphoz én egyedül a Titanium Bakcup PRO-t használom semmi mást. PCC-t el sem szoktam indítani csak ha frissítést keresek de ott arra a SUS is.
A root fix-et érdemes felrakni, futtasd le win alól Pl. és erre jó:
"If you are facing issue of device rebooting when remounting /system partition then checkout the fix posted by @[NUT]"
Tehát ezt javítja.
Mivel végig olvastad az egész kiemelt hozzászólást, (nem tudom hányan vannak így vele) így mindent tudsz.
Kipucolás, reklám ne legyen, Greenify egy nagyon hasznos app.
Ami újdonság a kiemeltben, hogy az NFC ikon nem látszódik alapból ha bekapcsolód, erre írtam megoldást bele.
A No final verification-t én sem szoktam pipálgatni. Semmi értelme nincs.
Exdialer tudja a rezgést mikor felveszik.
Az észrevételeidért meg köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest