Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rhino666

    őstag

    válasz spawn21 #2576 üzenetére

    A korábbi kérdésekre nem kaptam érdembeli választ, ezért inkább így próbáltam. Pedig összefüggni összefügg. Nálam frissítés óta nem akad, nem melegszik egyáltalán (töltés közben ShadowGun THD-zés tokban, csak langyos lett - frissítés előtt túlmelegedési hibával megállt a töltés ilyenkor). A csúnyán pixelhibás kijelzős darabokat cserélik, én kifogtam egy olyat amin csak egy szubpixelhiba van, 312ppi-nél nagyítóval se látná senki, szóval nem számít. ;)

    (#2577) darvinya: Végigcsináltam, nem akadt meg. Sokat javult a frissítés óta. :K

    (#2578) neorow1: Várom a fejleményeket. :R Gyanús nagyon, hogy a Sony GUI optimalizálatlan, vagy maga az ICS frissítés van összehányva. De ez majd kiderül a teszted alapján. :K

    (#2579) rbalint88: Nekem lapátkezem van (ezek szerint), kb. annyival jobb a P-nél, amennyivel drágább, szóval nem rosszabb az ár/érték aránya semmivel szvsz. A Sensation tényleg gyalázatos volt, ki is hagytam azt a szériát. :( De a 4" is már annyira de annyira határeset a pici kezeinek hogy nem is érdemes a nagyobbakról beszélni. 3.7"-4" lenne neki az ideális méret tapizás alapján.

    (#2589) g0n21: :R

    [ Szerkesztve ]

    Rich enough to buy an iPhone, smart enough to not buy one.

Új hozzászólás Aktív témák