- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
freemanone #24144 üzenetére
Köszi!
-
RootRulez
félisten
válasz
razorka777 #24142 üzenetére
Köszi!
Tudsz mondani egyet, ami tuti müxik?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy nem tudok a belső tárolóra másolni a fájlkezelővel? MEgjeelnik a másolás ablak, de nem halad a folyamat és nem jut sehova, bezárom, az első mappa létre van hozva, de semmi nincs benne
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Csak megkérdezném, a rootolást visszalehet vonni rajta?
-
RootRulez
félisten
Átírtam, így már kérdezte a root jogot, szóval akkor ez volt a gáz, Androidos programokat honosítok és ezért van 1-2 emulátor meg SDK a gépen...
Most fent van, fel is tettem vele ezt a SystemUI with Lidroid Custom 20 Toggles-t, de most meg eltűnt az értesítési területem.
Legalábbis a V1 telepítése után, most feltettem a V7-est, kiderül, változik-e a helyzet, msot sokáig gondokodik a bekapcosalás közepedte...
-
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Letöltöttem a DooMLoRD_Easy-Rooting-Toolkit_v17_perf-event-exploit fájlt a rootoláshoz, adb driver felrakva, runme.bat-ot indítom, megnyomok egy billentyűt (ahogy mondja), de ez történik, teló újraindítom, nincs Superuser.
Vmit kihagytam?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Gyári ROM-on lehet a felső gombsort módosítani valahogy? Átnéztem a beállításokat nem egyszer, de nem találok olyat.
-
RootRulez
félisten
Köszi a megerősítéseket.
mod:
Ez az SP is már 4,6-os lesz.werszomjas Samsung nem kell
MM? Lehet meglesem...
-
RootRulez
félisten
Én is így látom. Bár nem értem, miért itt kérdezem meg, hisz itt inkább elfogultakba botolhatok. Talán tudat alatt még több megerősítésre vágytam és tudtam, itt kapok.
Nem most veszek telefont, de mivel az újabbakon már erőltetik a nagy kijelzőket, a később is ezt veszem. Szeretném, hogy egy kezemben elférjen és kényelmesen tudjam használni, ne akarjon folyton kifordulni a kezemből... Ennek a 4"-os kijelző köré épített telefon még épp megfelel. Szóval, ha a későbbiekben nem lesz ennél jobb teló, ekkora kijelzővel, akkor igencsak ilyenem lesz...
-
RootRulez
félisten
Nézegetem a telefonokat és max 4"-nál ez az egyik legjobb ajánlat. Lehet nem itt kéne megkérdeznem, de szerintetek van ennél jobb készülék, ami ekkora és ennyi körül van árban?
0. hozzászólásban ezt olvasom:
● Mikor érkezik a telefonra a Jelly Bean frissítés? – Jövő év első negyedévében.
Akkor már megjelent?Látom még nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest