- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allure
aktív tag
válasz
RootRulez #23865 üzenetére
Hello!
Valószínűleg fel van rakva a gépedre egy Android-emulátor(általában az Android SDK-val kerül fel) és így az ADB egynél több eszközt lát és nem tudja, hogy melyiken indítsa el a rootolási procedúrát. Átírtam neked a scriptet úgy, hogy csak a fizikailag a géphez csatlakoztatott telefonokkal próbálkozzon. Íme: [link]
-
Kreash
aktív tag
válasz
RootRulez #15776 üzenetére
Köszi, most olvasgatom éppen a hsz-eket a bolthoz.
2 hete még sony webshopban akartam venni, 83 értkicsit drága de adtak volna hozzá smart headsetet,(meg akkor még nem találtam meg ezt a boltot)de azota feljebb ment az ára
-
werszomjas
addikt
válasz
RootRulez #15729 üzenetére
Ha 4"-ig akarsz venni normális sebességű telefont (értem itt a minimum 1GB RAM-ot) akkor más választás nem is nagyon van.
Esetleg Samsung S3 Mini.
Én nem nagyon tudok negatívumot mondani a telefonra, mindenképpen ajánlott vétel.
Egy kézzel még éppen irányítható, bár ez ugye kézméret függvénye is.
De a MediMarkt-ban ki van állítva, ott meg tudod taperolni. Azt hiszem bent a MM-ban is ki van téve a telefon soron, meg a mozgólépcső mellett a külön Sony márkaboltban is. Bár a ráragasztott lopásgátló kábelek kicsit zavarhatják az összképet.
-
Atmo
senior tag
válasz
RootRulez #15726 üzenetére
Hát azért tudnék mondani jobb telót ennél, pl a még meg nem jelent Xperia SP-hez volt már szerencsém, nagyon összerakott kis teló, valszeg méltó utodja lesz ennek a P kiadásnak
csak az elég drága lesz, ráadásul egyelőre még nem kapni.
Ennek a P-nek mérete és a tudása nagyon kitalált, pont ideális, hozzá még jön a vékony, fém ház, a fogása nagyon...hogy is mondjam...elegáns
-
válasz
RootRulez #15723 üzenetére
...az első negyedévből még van 1,5 nap
Komolyra fordulva, a decemberi menetrendben foglaltak szerint alakul a frissítés, mert a március végi, áprilisra is csúszható frissítési ütemtervet vázolt a gyártó.
A J modell is Q1-es, második körös frissítési modell, így szépen lassan folyik a JB-esítés...(#15726) RootRulez:
Nem ajánlom a P-t, mert elfogult vagyok. Így jó?
Vegyél Samsungot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest