- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
És még mindig nincs nálam ilyenek, pedig püffölöm a fw rendesen.
(#19047) roland091
Igen, amit én készítettem kicsit átdolgozva.
A kapcsoló változtatáshoz új obex kell amihez nincs Android SDK-m (kb. 2Gb a sz.gépre) amihez se időm, se net-em nincs.
(#19061) centaurium
Tedd hozzá, Emma Flash Tool az a nyitott bootloader-esek SUS-a.
-
Csa_ba
tag
Először ICS-re próbáltam OTA-n keresztül a végeredmény katasztrofálisan sz.r volt!
SUS-al próbálkoztam nem jött be!
PCC-vel próbáltam nem jött be!
(nem egyszer!!!)
Flashtool-al próbáltam nem túl sok sikerrel.
A Pc-n PCC,SUS le Flashtool le!
Flashtool újra felrak s utána rendben müködöd A JB.
no branding,General,Sony ftf. ezeket próbáltam - rendben működtek!
Egy kicsit érthetetlen, hogy van akinél működik, van akinél nem.
Kezd egy kicsit kuruzslás lenni, a logikát lassan kirakhatjuk az ablakba... -
Csa_ba
tag
(#19041) dekrer
Ne add fel ilyen könnyen!
Ne mondj le a JB-ről!
Nekem nincsenek ilyen problémáim a JB-vel.
Flashtoolal rakd fel, de előtte állítsd vissza a rendszert teljes sd törléssel. (csak az android tisztán)
A flashtoolnál a driverek közül csak Fastboot,flashtool, ill a telefonodnak megfelelőt (Xperia P) drivert rakd fel, a
többit ne!
Nem kell 1-2 nap, hogy beálljon az akku, ha sikerül "normálisan" feltenni azonnal hozza az akku időt.
Én leszedtem a PCC-SUS-t a gépemről teljesen! regeditből is!
Csak a Flashtool tisztán előröl telepítve.
Amíg nem működik rendben a Flashtool addig nekem is előjöttek ezek a hibák, nem egyszerre,sok bosszúságot okozva. Már sokadszorra raktam fel, pár JB-t kipróbáltam és megfelelően működik!
Wipe data
Wipe cache
Wipe apps log
Exclude Ta (ez a 4 pipa kell!) A többi nem!
Gyárival próbáld ne rootold, működnie kell. -
storm3
senior tag
Nekem van még egy olyan,hogy időröl időre kiírja,hogy A tartozék mikrofonja és gombjai nem elérhetőek. Alap fülesem van,amit kaptam hozzá,és az se volt rádugva mostanság. Plusz mintha a jobboldali gomb(három csík) nem világítana,legalábbis nem annyira mint a többi(nem tudom,ez bugnak számít-e). ICS-n emlékeim szerint tökéletes volt.
-
lacy027
tag
Erre gondolsz?
CosmicFlow -
Ranger^41
aktív tag
Arra nemondd már hogy user error, hogy egyik napról a másikra behal a wifi vezérlő, és 5 perc után úgy széthullik, hogy ki se lehet kapcsolni, és beragad a hálózatra, amin keresztül már persze nem tud kommunikálni, és a 3g se megy, és csak az újraindítás oldja meg... egyébként külföldi forumok tele voltak ezzel a random megjelenő hibával, és ICS-ben nem is tudák megoldani, JB-vel már jó... Mind1 letakarítom fémig az egészet, aztán kap még 1 esélyt...
-
Pickle Rick
senior tag
-
s4tch
veterán
Nem engem kérdeztél, de azért van válasz, ha nem haragszol. Tableten elég sokat szöszöltem ezzel. Az interactive és az ondemand hasonló, általános felhasználáshoz igazított beállítások. Mindkettő kb. úgy működik, hogy a proci alapállapotban 200MHz-n megy, majd igény esetén 1Ghz-ig pöröghet. A gyakorlatban a kettő között nincs szemmel észrevehető különbség, sem teljesítményben, sem fogyasztásban. Mezei júzernek ez a kettő való. (Mérhető különbség nyilván lehet, de aki benchmarkokat futtat, az úgyis a performance-t választja.)
Ha a lehető leggyorsabb telefont szeretnéd, akkor állítsd a governort performance-ra. Ekkor egész nap 1GHz-en fog pörögni a proci. Gyors lesz, de értelemszerűen gyorsan is fog merülni. Gémerek választhatják.
A powersave leveszi 200MHz-re a processzort, terhelés alatt is így fog menni. Akksiidőt jelentősen nem növeli, teljesítményt nagyon lerontja. Aki csak telefonál, SMS-ezik, annak jó lehet.
Ha mélyebben érdekel a dolog:
[link]
Nem csak SGS2 tulajoknak jó olvasmány. Nem mindegyik governor viselkedés érhető el a P-n, de ez ne zavarjon. -
Allure
aktív tag
Nincs mit! Arra én sem találtam megoldást sajnos, nem értem, hogy miért kell álandóan az értesítési sávban a helyet foglalnia... GPS problémára annyit tudok javasolni, hogy FasterGPS-ben állítsd be a régiót Hungary-re és ha nincs mobilneted akkor használat előtt töltsd le GPS Status-szal a friss aGPS adatokat Wifin keresztül.
-
Allure
aktív tag
Mobilnet figyelmeztetés kikapcsolása:
1. Feltelepíted a Google Play-ből az Elixir 2 alkalmazást és elindítod.
2. 'Alkalmazások' --> fent a lista ikonra katt --> 'Rendszer alkalmazások'
3. Megkeresed a 'Phone'-t, ráböksz és a 'Részletek megtekintése' opciót választod
4. Legörgetsz a 'Service' szekcióig --> 'DataTrafficExpectMmsNotifier' nevű service-t tiltod és kész.Töltő figyelmeztetés:
Hosszan rányomsz a figyelmeztetésre --> Alkalmazásinformáció --> Letiltás
-
Fekka
tag
Végül is ugyanazt raktam fel én is, csak felülírtam egy ugyanolyan fájlt. Működik nekem is, root is van. Kíváncsi vagyok, hogy más lesz-e, mint a PCC-vel felpakolt, nekem is kicsit jobban ette az akksit, mint az ICS, bár lehet, hogy csak idő kérdése, míg beáll a rendszer.
Köszi mindenkinek a segítséget
-
TomWexX
addikt
Jelenleg nekem is ez a cdf-em, úgyhogy fel kell hogy kínálja a frissítést miután nyomsz egy refresh-t a frissítési központban.
...Mármint ha az összefoglalóban lévő .54-es ICS-t teszed fel.
Eddig hibátlannak tűnik minden, egyedül az .54-es rootolása volt nehézkes, de nálam mindig csak kb. harmadjára sikerül. -
-
darvinya
titán
Ez mind szép és jó, csak ugye P-nél nem lehet kivenni az aksit.
Ennél egyből szét kell szedni.Sajna mivel én már szedtem szét darabokra így tudom, hogy mi baja lesz ha 3 óra alatt nem szárítják ki.
Nem veszik le az aksi kábelét az alaplapról.Attól, hogy a LED világítot meg az alsó sáv is.
Nem csoda hiszen ezek egy tömbök amibe elég nehezen megy be víz. -
Maxentius
addikt
Ha ezek a pletykák igazak, akkor örülhetünk, hogy a 4.1.2 egyáltalán kijön...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- ASUS notebook topic
- Apple MacBook
- Revolut
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest