Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
Knight666 #5417 üzenetére
És #5418) DraXoN
A régi Sony-k nem csak Java tudnak, hanem szó szerint Java Oracle és azért kezeli a jad /jar dolgokat.
Google(és persze iOS) egyszerű kódolás/tömörítés-ben csalnak.
Értem itt XML szerkezeti felület és Java paraméter motort.
Bontsatok szét 1 apk file és megtudjátok és persze számtalan jar file is van a system részben. -
DraXoN
addikt
válasz
Knight666 #5413 üzenetére
Tévedés az androidok nem JAVA alapúak. A rendszer Dalvik alapú. A zavart az okozhatja, hogy a google tudatosan úgy építette fel a Dalvik programozási interfészét, hogy teljesen kompatibilis legyen a JAVA platformokkal.
Ezért is volt a Google és Oracle között anno per, hogy az interfész is beletartozik-e a licenszbe vagy az nem (végül a bíróság úgy döntött, hogy másolás nem történt, az interfész meg nem tartozhat licenszjog alá). -
rbalint88
addikt
-
darvinya
titán
válasz
Knight666 #3681 üzenetére
Idézet:
„ de immár a 3. androidos teló után azon vagyok hogy soha többet…”Ha ez szerinted kulturált vélemény célzás akkor nem igazán vagy a dolgok magaslatán.
Aki meg már 1x tapasztal az nem esik bele még 2x.
Aki meg hisz továbbra is annak csak az való és semmi több.
Annál nincs gondolkodás, ez van és kész.
Eszi, nem eszi nincs más.
S majd jön jategelés milyen hű meg ha, mint a Symbian-nál, hogy ne csak előre definiált app tudjon futatni.És még annyi, ha nem tetszik eladja vesz egy töltetet és kész.
Nem lép ide üdvözölni.
Én sem áradozok Wm6.5 konstrumról, mert hozzá képest ez a ICS/JB még mindig buta.
Elfogadtam és próbálom csiszolni.Új avatár?
HTC gyanú
-
Rhino666
addikt
válasz
Knight666 #3037 üzenetére
Igen, az ő oldalukat is megértem, hogy ne lehessen azzal visszavinni a telefont hogy már a harmadikat karistolják meg szándékosan, de azért ne csak akkor legyen hiperszuper karcálló amikor az előfizetést kell rásózni a vevőre.
Ha látszik rajta, hogy vigyáztak rá akkor azért elég valószínű hogy tényleg a kijelző ellenállósága gyengébb a kelleténél valami gyártási hibából kifolyólag. Vagy ilyenkor törvényszerűen sz*pnia kell a szerencsétlenül járt vevőnek? Elég negatív és elutasító volt a T-sek hozzáállása, csak kibújni akartak volna a felelősség és a segítségnyújtás alól, mert "úgyis hülye a vevő"...
(#3038) neorow1: Egy női táska mégis kikezdte gond nélkül, nem is kicsit.
BTW a kommentek között rengetegen panaszkodnak, hogy milyen durván karcosodik, szóval nem csak "én" vagyok "hülye". Szegény párák nem tudják hogy csak a fólia az.
-
-
Fekka
tag
válasz
Knight666 #2408 üzenetére
Igen, ezt sejtettem
Viszont a shottal tudtam legkönnyebben elmagyarázni
Viszont egy problémám akadt: én a gyári zenelejátszót használom, viszont az most tele van mindenféle szemét hanggal a gps-ből meg játékokból, nem csak a Music mappából. Van ötletetek arra, hogy hogyan gyomlálhatnék ki mindent? -
Fekka
tag
válasz
Knight666 #2370 üzenetére
Én is felraktam, de egyelőre még sok dolgot nem találok
Ilyen például az, hogy hogyan lehet screenshotot csinálni. De változás az is, hogy amikor írsz egy szöveget, eddig a GB alatt hosszan a mezőre kattintva feljött, hogy beviteli módszer választása, stb...most már nincs ilyen. A gyári feljegyzés appban pl nem is lehet szöveget kijelölni, de úgy látom, már a ColorNoteban sem
Arra sem jöttem még rá, hogy hogyan lehet a widgeteket átméretezni, szóval van még mit tapasztalni
-
nintendojet
tag
válasz
Knight666 #2170 üzenetére
Ha jól tudom ezzel: Llama nagyon sok minden megvalósítható. Pl.: wifi név alapján szinkronizál (tehát csak ha pl otthon vagy), leveszi a hangerőt stbstb. Nem ismerem személyesen, de ezt olvastam róla. A konfigutációja nehézkes cserébe széleskörűen testreszabható.
szerk.: láttam még egy ilyet is: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antutu.phoneprofilefree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbnR1dHUucGhvbmVwcm9maWxlZnJlZSJd
-
neorow1
aktív tag
válasz
Knight666 #2170 üzenetére
Mivel a leolvasáskor a telefon elektomágneses indukció segítségével látja el tápfeszültséggel az NFC tag-et, gondolom nem nagyon szeretnéd, hogy folyamatosan tolja az energiát a nagyvilágba és 1 óra alatt lemerüljön a telefon. A külön program dolgot nem értem a LiveWire kezeli az NFC taget (is). Igaz GPS-t nem tud bekapcsolni, de nálam folyamatosan be van kapcsolva mert úgyis csak akkor megy ha szükség van rá. Ahogy hozzáérintem elindítja az iGO-t. kikapcsolja a WiFi-t, bekapcsolja a BT-t és max hangerőre teszi a telefont, mi kell még?
-
xtibi
tag
válasz
Knight666 #1784 üzenetére
Vettem egy ilyet, bőlcső P-hez. feltehető bármire, de ezt ne vegyétek meg, mert nem állítható, merre álljon a teló. ebay a barátod, sokféle van.
http://www.ebay.com/itm/320938821228?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649Nekem egyelőre az akkuidő nem akar 1 nap lenni, bár nyomkodom folyton. Autóban tölteni nem tűnik egyszerű feladatnak (GPS-szel, mobilnettel, navigálva, közben persze minden a háttértben) jó, ha szintentart... Alakul majd remélem. Mondjuk az Endomondo GPS-szel és adatforgalommal csak kb. 15%-ot harapott 2,5 óra alatt.
Ha vannak tippjeitek, fogásotok mivel javítható, szívesen fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest