- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurma23
aktív tag
válasz
razorka777 #26833 üzenetére
Csak gondoltam mielött eladom kipróbáltam volna
-
Gyurma23
aktív tag
válasz
razorka777 #26829 üzenetére
Még egy olyan kérdésem lenne hogy T-mobilos telóra hogyan lehet felrakni a 4.2?
-
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy telepités elött hol tudom formázni a memória egységet? Van erre valami billentyű kombináció?
-
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne: Szeretném ujra telepiteni a készülék szoftverét, ehhez szeretnék kérni segitséget, milyen megoldással lehet ezt ugy megvalósitani hogy a memória egység is törlődjön tehát teljesen 0-ra lepucolni a készüléket? Minden adatom levan mentve a készülékről tehát nem probléma hogy minden elveszik róla.
Illetve még egy olyan hogy a gyári romon kivül van valami frisebb android a készülékre? A készülék T-mobilos!
Válaszokat előre is köszönöm! -
Gyurma23
aktív tag
válasz
horvath85g #24620 üzenetére
Ez engem is erdekelne
-
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok!
Azt tudja-e valaki hogy a legujabb 4.3-as rendszert megkapja-e a telo? -
Gyurma23
aktív tag
sziasztok! Ujra huztam az egész telot és érdekes fehér foltok jelentek meg a kijelzőn.... Ez mehet akkor szervizbe?
-
Gyurma23
aktív tag
válasz
bluemirage #23181 üzenetére
ebben igazad van viszont ha azt vesszük hogy átlag 18e-s számláim vannak munkából kifolyólag nekem megéri a magasabb tarifacsomag és még telefont is kapok mellé telefonálni ugyis fogok feltöltőkártyával meg ugyan ott vagyok hetente töltögetni.......Tehát a tarifámat igy is ugyis le fogom beszélni ezért is engem nem zavar a hűség.....
-
Gyurma23
aktív tag
válasz
bluemirage #23179 üzenetére
Én akkor jól jártam mert 20e-ft ba van a telefonom mert megint aláírtam 2 évet
igaz a következő lehet samu lesz egyenlőre csak jót tudok mondani erről csak mivel elég sokat telefonálok ezért az akku kicsit hamar lemerül samu jobban bírja ezen a téren
-
Gyurma23
aktív tag
válasz
razorka777 #21693 üzenetére
15 rongyos füles..... Lehet ma lesz az a pillanat hogy eladom a telefont......
-
Gyurma23
aktív tag
válasz
razorka777 #21691 üzenetére
És ezzel lehet valamit kezdeni?
-
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok! Létezik hogy egy fülest nem támogat a teló? Amíg nem frissítettem jelly bean-re addig ment most meg semmi. Sennheiser OMX680i
-
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok! Az szerintetek készülékhiba ha telefonálás közben állandón megszakad a vonal? Térerö rendben van csak már nagyon idegesítő... Azon vagyok vissza viszem T-nek hogy csinálják meg
-
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok!
Nekem a mai napig sajnos nem elérhető a frissités..... Milyen programmal lenne érdemes megnézni még?
SUS-al próbáltam eddig. A készülék T-függő -
Gyurma23
aktív tag
Nekem még nem elérhető az új frissítés T-s a teló...
-
Gyurma23
aktív tag
Mondjuk erre az új JB-re még valami javítás remélem jönni fog mert azért helyenként van benne bug pl hívásoknál.....
-
Gyurma23
aktív tag
nagyon bejön az uj rendszer, párom teloján még a régi 2.4-es van és még nem is jött ki rá frisebb
Galaxy s advanced
-
Gyurma23
aktív tag
Nekem T-s a teló de fel is kinálta azonnal ahogy a gépre dugtam
-
Gyurma23
aktív tag
Most tettem fel eddig jó akkura kíváncsi leszek így mennyit bír!
-
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban hogy a hírfolyamom miért nem frissül? Mikor rányomom hibát ír pedig bevan állítva. -
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok! Olvasgattam itt több ember az akkut szidja... Én ezt megoldottam egy utitöltővel ami a zsebemben elfér...
t-mobile webshopból 7000-ért rendelhető...
-
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok
Valaki tapasztalt már olyat hogy a marketből letöltött játékok(700-800 megásakra gondolok) telepítés után csak loading feliratig jutnak és csak azt írják folyamatosan? Illetve az alkalmazáskezelő pedig 30-40megának látja? -
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok!
Erre a hibajelenségre valaki?
Köszönöm előre is! -
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne:
Felteszem töltőre a készüléket nyomogatom közben ugye narancssárgán villog a kis lámpa..... lezárom és kéken villog..... Utána feloldom megint narancssárga...... Rendben van ez igy??? Egyre jobban kiidegel ez a készülék -
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.... Nektek meddig birja az aksija? Én egész éjjel töltőre rakom reggel hajnali 3-kor kelek és kb fél 4kor indulok munkába..... előző este már 7kor töltőn van.....
Este kb6 körül érek haza és a telefon totál le van merülve volt hogy ki is kapcsolt----- Wifi kikapcsolva, fényerő levéve..... Vagy kifogtam egy rosszat? -
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy ha vásárolni szeretnék a play áruházban akkor oda ugyebár bankkártyát kell hozzá adni. Milyen kártya kell hozzá? Nekem sima egyszerű K&H-s bankszámlám van az ahoz tartozó bankkártya gondolom nem jó hozzá? -
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok!
Csatlakozom énis tegnap kaptam egy ilyen készüléket nagyon tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest