- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilika
aktív tag
válasz AlrightSir #1197 üzenetére
A kameragomb az elég masszív, de lagalább ne lő random képeket a zsebem sötétjéről.
A hozzá kapott töltőt még alig használtam, inkább a barátnőm BB-töltőjéről, vagy a zte-m kis dugaszáról töltöm. (Mindkettő 7-800 mAh-s a mellé adott 1500-as szörnyeteggel ellentétben) azok is igen hamar feltöltik (max 2-3 óra, ha nagyon durván le van használva), de még az aktív hubról, vagy szimlpán gépre dugva s tök jól megy.
mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?
-
Wilika
aktív tag
válasz bozsozso #1192 üzenetére
Mindeki máshogy használja. Én pl. elsőre most teljesen megbolondultam, hogy mi mindent lehet vele. GTA III, Dead Space, nagyon komoly dolgok, amikkel persze pár óra alatt nullára szívható az akku. De mióta a cégtől megkaptam ezt a telefont, jószerivel alig használom a zte-met, ami így, úgy tűnik, hogy gond nélkül teljesítene olyan időt, mint akkoriban a 3310-esem (viszont az apámtól kapott 5110-zel persze megint nem hasonlítanám, főleg nem a vastagakkussal. )
Fájó mód, nekem úgy tűnik, hogy a 3g tudja a leginkább szívni. De alap (tehát nem masszív játékok egész nap, de nem is csak repülőmódban ) használat mellett jó egy napig bőven kiszolgál ez a gép.mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?
-
AlrightSir
tag
Pár gyors kérdés:
-akinek viszonylag régóta megvan (főleg a fekete): a csatlakozóknál mennyire kopik?
-a kameragomb mindenkinél nehezen benyomható?
-mennyi idő alatt tölt fel 100%-ra (fali töltővel)?Köszi!
-
rbalint88
addikt
válasz bozsozso #1192 üzenetére
szívesen a választ
valószínű azért vannak itt jobb akkuidők, mert általában olyanok veszik ezt a telefont, akik már megcsömörlöttek a felesleges techbuzulástól, viszont egy szép és minőségi telefont akarnak használni, viszont a rágottalmás és az ablakos opció nem játszik.
pozitív értelemben szerintem ez a telefon az androidos mezőny iphone-ja
külföldön meg simán megveszik a 15éves vérpistikék és unják magukat, aztán ezt a telefonon élik ki... -
atenza
senior tag
Airdroid nevű progival is lehet wifin küldeni adatokat. Felrakod a progit telóra, PC-n a böngészőbe meg beírod ezt: http://web.airdroid.com/ és kész.
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Az egyik választottam ez lenne a másik pedig az xperia s. Aki már rendelkezik az xperia p-vel az le tudná írni pár szóban a tapasztalatait? Itt konkrétan gyakorlati tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Üzemidő, gps, kijelző stb.
-
Wilika
aktív tag
Ha veszek egy miniHdmi-VGA kábelt akkor rá tudom kötni a barátnőm LedMonitorára a telót? Mer' állat volna.
-
wappl
csendes tag
GPS nálam 5másodperc alatt talált holdat álló helyzetben... 100km/h-val kellett legalább 15-20másodperc is. Meglepően gyors!
Egyetlen bosszúságom, hogy a Csatlakozt. eszközöknél Netgear storán megosztott tartalmak közül semmit se játszik le. Se zenét, se filmet. Mindre azt írja, h. nem támogatott.
Viszont total commanderrel pillanatok alatt át tudok másolni bármit wifin keresztül. nem kell kábelekkel bajlódniA pc-s program a frissítést nem hajlandó feltenni. Az aktuális verziót nem ismeri fel. Miért lehet ez? Telenoros a telefon, lehet ez a baj?
[ Szerkesztve ]
-
Fekka
tag
Találkoztam 2 új hibával, nem vészesek, csak érdekesek. Mindkét hiba akkor jelentkezik, ha kikapcsolom a telót, majd vissza. Az első az, hogy a Blade Master nevű játékot (de csak ezt...) mindig visszapakolja az utolsó oldalra a menüben, pedig nem ott volt. A második pedig az, hogy ha egy zeneszám adatait a telón módosítom kikapcsolás előtt, akkor bekapcsolás után visszaáll az eredeti adatokra, és újra az ismeretlen szerzőknél találom meg...
-
bdani94
tag
Nekem sikerült 2x megfagyasztanom a kicsitkét..Eléggé bosszantó h aksi nem birizgálható..Már mint számomra... Köszi ezt nem tudtam moistantol ha megfagy Azt fogom használni!
Kütyük: Matebook d15 Samsung Galaxy S23 Galaxy Tab S8
-
Anulu79
addikt
válasz Savaria_01 #1169 üzenetére
Annyit nem ér az egész, hogy elcsesszem a garanciát.
-
Savaria_01
tag
válasz Anulu79 #1166 üzenetére
Meg lehet csinálni csak az garivesztéssel jár
-
TomWexX
addikt
Ezt a témát érdemes figyelembe venni: Fresh Leaves
Egyszerűen k_rva jól néz ki![ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
peestee83
aktív tag
Itt is belinkelném a SONY által ajánlott programot...Hátha valakit érdekel
"Az Illumination Bar Notification alkalmazással beállíthatod, hogy nem fogadott hívás, illetve SMS érkezésekor az Xperia S, P vagy U készüléked áttetsző paneljának világítása milyen sebességgel villogjon." - SONY Mobile Facebook oldala
A program letölthető innen
[ Szerkesztve ]
Cor ne edito
-
m.zso
aktív tag
Felteszem még 1x a kérdést. Vki szedte már ki az akkumulátort? Lehet,hülye kérdés, de az Arc S-el jártam már úgy 1x, h teljesen kifagyott és csak az akku kikapása segített.
Vagy van valamiféle vészleállító billentyűkombináció?Xiaomi Redmi Note 8 MIUI Global12.5.2 (RCOMIXM) 11 RKQ1.201004.002
-
m.zso
aktív tag
Hát akkor úgynézki ő lesz a következő telóm.
Azért még titkon reménykedek, hogy előkerül a Arc S-em a 32 gb-os micro sd-vel
Életem legjobb telója volt. Mindig is szerettem volna egy olyat, erre tessék . Meglopnak .
Kereken 5 hónapig volt nálamMég pár kérdés. A készüléken van másodlagos mikrofon ? (Arc S-en volt és gyönyörű minőségű sztereóhangot tudtam vele rögzíteni)
Valaki szedte már ki belőle az akksit ?[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 8 MIUI Global12.5.2 (RCOMIXM) 11 RKQ1.201004.002
-
m.zso
aktív tag
Elnézést kérek, nem akartam leszólni a kijelzőt .Elvégre az ember nagy napfényben nem azt nézi, h színhelyesek legyenek a kijelzőn megjelenő dolgok, hanem, h el tudja olvasni.
Azt külön üdvözölni tudom, hogy van rajta többszínű értesítő led. Gps-re meg rá vagyok állva külön, mert amikor samsung wave volt nálam ( bada rendszerrel) fémházzal, akkor szerintünk közrejátszott az is a gps jel minőségében ( hol talált jelet 2 perc alatt, hol fél óra mulva sem volt jel).Xiaomi Redmi Note 8 MIUI Global12.5.2 (RCOMIXM) 11 RKQ1.201004.002
-
Wilika
aktív tag
Miért szúrták volna el? Életemben ilyen szép mobilképernyőt nem láttam. A gps az elég szépen talál jelet, habár ahogy elnézem, androidos berkeben a gps az valami különleges probléma.
-
Vovi1
aktív tag
Talán csak az nyilatkozzon a kijelző minőségéről, akinek volt a kezében ilyen készülék ( elnézést, akinek már van). Sok okostelót használtam, illetve volt a kezemben, de ennyire jól olvashatót teljes napfényben is még nem láttam. Kipróbáltam. Még teljes fényerőre sem kell állítani, illetve az automatika tökéletesen szabályoz. Akár egy hagyományos színes fényképet néznénk, csak a szinte elkerülhetetlen üvegtükrözés van, de a színek nagyon rendben vannak, elég jó betekintési szög mellett.
-
m.zso
aktív tag
Nem értem, miért szarták el a kijelzőt ezzel WihteMagic-el . Az Arc S még erős napfényben is jól olvasható, a kijelzője gyönyörű volt.
Mind a négy subpixelnek ugyanolyan mértékben kell változnia,h megfelelelő legyen a színerő.
Ha nem megfelelő az olvashatóság,akkor valami kontrasztos témát kellett volna a gyártó a készülékbe beépítsen, vagy a user válasszon olyan témát, amit olyankor könnyen olvas.vlaho: megtennéd, h letöltöd a gps status nevű alkalmazást? Kimennél vele a szabadba és megnéznéd, h mennyi idő alatt talál jelet és mekkora pontossággal?
Persze csak ha ráérsz[ Szerkesztve ]
-
m.zso
aktív tag
Annyit elfelejtettem, h a gps és a wifi vételi minősége milyen ? Gps a gps státusz progival mennyi idő alatt talál pozíciót és stabilan tartja-e.
vlaho: köszönöm.
Tehát akkor csak fehér az értesítő led .[ Szerkesztve ]
-
vlaho
aktív tag
Kiegészítők terén változatos a helyzet. Én a T- nél vettem, headset, adatkábel, töltő volt a dobozban. Valakinek volt bent hdmi kábel, plusz fólia.
Mali 400-ra azt mondják, kicsivel jobb mint az Adreno 205.
Átlátszó csíkon csak 3 led világít, az érintő gomboknál, és csak fehéren.[ Szerkesztve ]
Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának
-
m.zso
aktív tag
Halihó !
A múlt héten feltörték a kocsimat a balaton és ellopták az imádott Arc S a 32 gb-os micro sd-vel, meg a k750i-met, sok más egyébbel együtt . Tehát soha többé balaton...
Nagyon szemezek ezzel a készülékkel. Nagyon tetszik. Elkezdtem olvasni ezt a forumot, de mielőtt elolvasnám teljesen, lenne pár kérdésem.
Ki mennyiért és hol szerezte be ezt a gyönyört és mennyiért, hol milyen kiegészítőt adtak?
Az átlátszó csík világít-e és milyen színekben, van-e rajta többszínű értesítő led ( mint az Arc S nél)? Esetleg mi a vélemény a mali 400-as gpu-ról. Jobb, mint egy Adreno 205-ös ?
Picit aggaszt ez a színhelyességi mizéria is.
Ics annyira nem érdekel. Az Arc S-en gb 2.3.4 volt, de nagyon jól és stabilan működött vele a telót.Válaszokat előre is köszönöm.
-
Krisz0630
senior tag
Nekem ma igen érdekes dolgot produkált a telefon. Hajnali 3 körül 82%-on volt az akksi és reggel 9-kor mikor oldanám fel a készüléket akkor látom, hogy a led pirosan villog. Rádugtam töltőre és megnéztem, teljesen le volt merülve az akksi. Ilyet még nem produkált eddig, de szerintem ez nem normális dolog.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
addikt
Na kész, már a 6.0.B.3.162 van rajta. Eddig csak annyit vettem észre én is, hogy talána kijelző fénykezelése jobb, élénkebbek a színek
My name is Bond, James... Dean.
-
atenza
senior tag
A gyári music player-hez nincs olyan kiegészítő ami a lockscreenen kirakja az album képét meg esetleg az időt is nagyban?
-
TomWexX
addikt
Xperia P promó videó magyar felirattal!!!
(#1131) Memmaao:
1. lehetőség: Flashtool-al felteszed az FTF fájlt, amit fentebb linkeltem. Viszont ilyenkor teljes ROM újrarakás lesz ami azt jelenti hogy állíthatsz be utána mindent újra.2. lehetőség: Megvárod míg megjelenik az OTA, illetve PCC frissítési lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ezt a GB frissítést hogy lehetne felrakni, mert nekem a SPC nem ajánlja fel, azt írja ez a legfrisebb ami most rajta van. ICS-t vodásra lehet nem is lehet majd SPC-vel gépről felrakni, hanem be kell vinnem a vodába? Vodásra amúgy késöbb jön ki az ICS?
My name is Bond, James... Dean.
-
hurrikan
addikt
Valaki nem akar megszabadulni a P-hez kapott gyári fülestől?
Árban megegyezünk.
Privát jöhet.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Wilika
aktív tag
Aktív hub? Habár gondolom, hogy az csak a rádugott perifériák fele tolja az áramot (de legalább akkor a perifériák nem a telefont eszik), viszont lehet, hogy kis forrasztgatással megoldható lenne, hogy a telefonba dugott micro-B csatlakozónak két lábát rákötni egy töltőre, az adatoknak szánt két eret pedig bekötni a HUB-ba.
Esetleg?
...és akkor van töltés, perifériák, öröm!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Wilika
aktív tag
Igen, a sony oldalán én is ezt láttam, de hát ez mekkora kreténség már! Kell a francnak drága pénzért egy külön állvány arra, hogy egy mozdulat legyen csak a csatlakoztatás, és hogy álló helyzetben legyen az egész.
Amúgy ha egy USB hub-ot rákötök, egérrel, billentyűzettel, akkor az kezelni fogja? Vagy csak ICS alatt? Vagy még úgy sem?mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?
-
pit stop
addikt
-
atenza
senior tag
Ahogy nézem az alap lejátszó a flac-et nem látja
Megnéztem párat, a winamp ingyenes szintén nem látja és ronda is.A doubletwist szintén nem látja a flac-et, de messze ez a legkezelhetőbb/szebb, ráadásul lezárt telefonnál is kirak egy tök jó képernyőt ahonnan egyszerűen lehet zenét kezelni.
( hasonlóan az alap playerhez, de ez szebb sztem )A poweramp meg lejátsza a flac-et, de ronda is és körülményés a menüje. Lezárt telónál se lehet zenét váltani. Widget-je viszont szép, azáltal hogy átlátszóvá lehet tenni a hátteret és csak a felirat van.
Van esetleg valami jó még ezeken kívül?
-
palipi
csendes tag
sokat gondolkodtam h az S vagy a P xperia legyen. az S-t választottam. Jó választás volt?
-
petymeg
addikt
válasz Anulu79 #1104 üzenetére
Mostanában csordogál ki hozzá az ICS, de én is flashtool-lal tettem fel mert a ppc még nem ajánlotta fel.
Az a matrica az enyémen is rajta van valami ready for ics vagy milyen felirattal.
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Anulu79
addikt
Pedig én akkor amikor vettem a P-t és kikértem az S-t is akkor rajta volt a dobozon egy ICS matrica. Akkor az csak azt jelezte, hogy van rá frissítés?
-
Wilika
aktív tag
Azt tudja valaki, hogy a P-hez szánt Smart Dock-on végülis milyen csatlakozások lesznek? Mert a Sony oldalán lényegében csak egy elegáns töltőállványnak látszik, ugyanis csak egy hdmi, meg egy töltő-port van a hátulján Míg pár youtube-os videóban mutatnak még USB-aljzatokat is, és pár cikk is arról ír, hogy csatlakoztathatunk eztán minden jót a telefonra, ha belecsüccsentettük a bölcsőbe.
-
Anulu79
addikt
Az S alapban ICS-vel van. Akkor nem értem, hogy a P-re mi tart ilyen sokáig.
-
petymeg
addikt
Külcsínyre nagyon tetszik ez a telefon. Ha az SXS hardverével meg kijelző felbontásával jött volna ki, már cserélném is le.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
TomWexX
addikt
Új GB firmware jelent meg Xperia P-re! ICS 2012 Q3-ra várható. (az ugyebár július-augusztus-szeptember valamelyike)
Türelmetlenek innen tölthetik az ftf fájlt.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő