- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.C
őstag
válasz
skylaner #10509 üzenetére
az NFC-röl én azt (is) olvastam hogy energiafelhasználást nem igénylő információ tároló.
De akkor ezt is tudja. Gondoltam hogy a sebesség az nem lesz villám, és szvsz egyszerűbb Bt-n átdobálni valamit....Előfizu vs. Domino: Én is úgy szerettem volna venni a telefont, hogy megmarad a Domino kártyám és részletre a telefont, de persze miért is lenne olyan hogy fizetek havi x összeget y ideig és ugyanúgy fel kéne tölteni az egyenleget, amennyit fizetsz annyit beszélsz le. Nem tudják így jobban lenyúlni az embert
-
-
skylaner
senior tag
válasz
skylaner #10474 üzenetére
Na utána néztem, a Sony hivatalos foruma tele van a témával, az összes telefont érinti.
[link]Úgy néz ki, hogy a nagy Facebook frissítés (HTML5-ről natív app) okozza a gondot.
Gondolom egyszerűen a Timescape még nem lett frissítve, hogy lekezelje a szerver oldalon bekövetkezett változásokat. Rosszul küldi a requestet vagy hibásan értelmezi a kapott választ, biteket."This is most likely caused by the update from Facebook. We are looking in to it right now to see if there's anything we can do from our end to prevent it. Hopefully this will be solved soon. I'll get back to you if I get any new information"
Van egy-két pesszimista hozzászólás
"And to add that with Sony's extremely well known speed in updates, it won't be resolved until possibly June or July 2013. Or maybe never? Suggest you use Facebook; its still working." -
válasz
skylaner #8315 üzenetére
Én kénytelen voltam lecserélni a tp-link routeremet, mert ICS óta a p nem kommunikalt vele, sőt, valamit úgy elallitott, hogy utána már a többi eszköz sem csatlakozott, végül a szervizben adtak egy vadi új routert, mert ott is tapasztaltak a hibát, hogy nincs rajta adatforgalom, de javítani nem tudták. Az új tp- link router ismét két perc után megszűnik kommunikálni a telefonnal, szóval azt se tudom használni. Marad a tenda router. A p nek meg sok van a rovására ICS óta, nem kezeli az autóm bluetooth kihangosítóját, wifi hiba, januárban megy a lecsoba és veszek egy motorola razr i- t
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest