- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
skylaner
senior tag
Na úgy tűnik, hogy a Sony is elkészült a Timescape javításával. Timescape facebook not refresh
Dicséretes. -
skylaner
senior tag
válasz
Nordschleife #11760 üzenetére
Szia!
Igaz, hogy nekem nincsen P-m (S-et használok) de barátnőmnek ez van, használtam már párszor (leginkább játékra
)
~1,5 hónapja vette meg a T-től, akkor GB volt rajta.
Attól függ szerintem, hogy milyen készüléket kapsz, lehet hogy épp olyant emelnek le a polcról ami csak pár hete pihen náluk, de lehet hogy olyant ami már több hónapja ott van.
Ha majd a gyári Cosmic Flow élő hátteret használod, akkor sajnos visszalépés lesz az ICS, mert iszonyatosan elrontották a frissítést, nagyon akad a lapozások közben. (Kár érte mert szerintem nagyon szép) Az S-emhez képest botrány nem is tudom hogyan tudja használni a barátnőm. A hétvégén át is állítottam a hátteret mert nem bírtam.De visszaállította
Igaz, hogy komolyabb játékokat nem néztem rajta, de szerintem nem okozna neki gondot. A böngészés, filmnézés (HD) korrekt. Képnézegetés közbeni akadást nem tapasztaltunk.
3-4 kérdés: Ilyenekkel még nem találkoztunk.
-
skylaner
senior tag
XDA-n megcsinálták a Timescape-t, már megy a Facebook-os hírfolyam.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2072511
(S-en próbáltam, nekem működik)Elég csak ezt feltenni: EventStreamPluginFacebook
Hivatalos javítás kitudja mikor lesz, Sony semmi timeframe-t nem mondott még.......
-
skylaner
senior tag
válasz
razorka777 #10501 üzenetére
Hárman
Vitamaxos S-t vettem 3/4 éve.
Az 500MB-s ZsebNet-et szoktam venni 2000ért, de nem mindig.
Pont ezért jó a feltöltőkártyás, nem kell feleslegesen fizetni ha nem is használom az adott hónapban a szolgáltatást.
Illetve ki tudja, hogy esetleg fél év múlva megint milyen különadót fognak kapni a szolgáltatók aminek a hatására emelkedne az előfizetések ára. Amit muszáj fizetned hiszen hűséget vállaltál, igaz h nem az emelkedett csomagra, de nincs mese, fizetni kell....
Jó persze a percdíj is növekedne a feltöltő kártyásoknál de legalább nem kötelező befizetni. -
skylaner
senior tag
válasz
skylaner #10474 üzenetére
Na utána néztem, a Sony hivatalos foruma tele van a témával, az összes telefont érinti.
[link]Úgy néz ki, hogy a nagy Facebook frissítés (HTML5-ről natív app) okozza a gondot.
Gondolom egyszerűen a Timescape még nem lett frissítve, hogy lekezelje a szerver oldalon bekövetkezett változásokat. Rosszul küldi a requestet vagy hibásan értelmezi a kapott választ, biteket."This is most likely caused by the update from Facebook. We are looking in to it right now to see if there's anything we can do from our end to prevent it. Hopefully this will be solved soon. I'll get back to you if I get any new information"
Van egy-két pesszimista hozzászólás
"And to add that with Sony's extremely well known speed in updates, it won't be resolved until possibly June or July 2013. Or maybe never? Suggest you use Facebook; its still working." -
skylaner
senior tag
válasz
LiteCross91 #10460 üzenetére
Szia!
Igaz, hogy S-em van de nekem se jó már több hete. (Mások is jelezték már az S forumában)
Magyarázatot rá még senki nem tudott mondani. -
skylaner
senior tag
Fel szeretném tenni a Wild Bloodot, de telepítés után mikor letöltené a fileokat azt írja, hogy nincs elég hely a memóriakártyán. 22GB szabad helyem van...
"You need to delete 0 MB from your applications (video, game)"Ezt mégis hogy
?
-
skylaner
senior tag
válasz
yodamester10 #10080 üzenetére
Bekapcs+hangerő le hosszan.
-
skylaner
senior tag
Igaz, hogy nem P-n sikerült elérni hanem S-en de azért megosztom veletek is ha nem gond.
Elég stabil ez az Android rendszer
Több info itt: [link] -
skylaner
senior tag
válasz
oszkarfincs #8312 üzenetére
Az én TP-LINK routeremmel a barátnőm P-je nem hajlandó n-módban kommunikálni.
-
skylaner
senior tag
Sziasztok!
Barátnőmnek hivatalos T-mobilos ICS van fent és van egy bug amit nem tudunk mire vélni.
A gyári Filmek alkalmazás nem jeleníti meg a lejátszható videókat, csak elindul, vár 3-4 mp-t majd bezáródik az alkalmazás de addig se mutat egy videót se. A filmek az mnt/sdcard/video mappában vannak, és nincs .nomedia fájl. /A gyári Fényképek és videók widget-nél megjelennek a videók/
Találkozott már valaki hasonlóval?
-
skylaner
senior tag
-
skylaner
senior tag
Gondolom a Belvárosi Sony Centerben csak van kirakva.
Én is elakarok majd menni valamikor, hogy összehasonlítsam az S-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest