Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Footballer
tag
válasz
AlrightSir #2105 üzenetére
A Sonynál veszed?
A frissítést magának csinálja az ember, vagy a mostanában vásárolt telefonokon már elvégezték?
Vagy garanciálisan be lehet vinni valahová, hogy megcsinálják? -
Footballer
tag
válasz
AlrightSir #2099 üzenetére
Köszönöm! Akkor én nem kérdezem meg... (Végül te megvetted szürkében?)
Nekem feketében kéne
Kupakot nem veszek hozzá, a szilikontok jónak tűnik, de hát nem az igazi..., feketében nagyon tetszik a telefon, szürkében kevésbé..., na mindegy, majd alszom még rá párat.
Egyébként, akinek ilyen telefonja van tudna pár szót mondani róla? Megéri? Mi a legnagyobb hiba/negatív dolog, ami jellemzi? -
brooaaf
csendes tag
válasz
AlrightSir #1249 üzenetére
Nekem a héten azt írták, hogy nem tervezik más színben forgalmazni.
-
s4tch
veterán
válasz
Rákérdeztem az ügyfélszolgálatnál, annyit írtak pár hete, hogy nem tervezik más színben bevezetni a telefont. (Nekem a piros tetszik igazán, de a fekete is sokkal jobban bejön, mint az ezüst.) Mondjuk láttunk már olyat, hogy egy színváltozat csak később jött. Augusztus közepén jár le a 2 évem, addig barátkozom az ezüsttel...
-
spawn21
veterán
válasz
szerintem ha eddig nem volt akkor nem is lesz.
Mondjuk szerintem feketében nem praktikus a vásárlás telefon téren, a kopás veszélye eléggé fenn áll. -
válasz
AlrightSir #1197 üzenetére
A gyári töltő nekem órán belül tölt nulláról. A csatlakozó mellett akkor kopik, ha sötétben vagy ittasan erőszakolod meg a töltővel.
-
Wilika
aktív tag
válasz
AlrightSir #1197 üzenetére
A kameragomb az elég masszív, de lagalább ne lő random képeket a zsebem sötétjéről.
A hozzá kapott töltőt még alig használtam, inkább a barátnőm BB-töltőjéről, vagy a zte-m kis dugaszáról töltöm. (Mindkettő 7-800 mAh-s a mellé adott 1500-as szörnyeteggel ellentétben) azok is igen hamar feltöltik (max 2-3 óra, ha nagyon durván le van használva), de még az aktív hubról, vagy szimlpán gépre dugva s tök jól megy.
-
spawn21
veterán
válasz
AlrightSir #876 üzenetére
Csodásan viszi az 1080p-t
-
Anulu79
addikt
válasz
AlrightSir #876 üzenetére
A fényképező gombot teljesen jól érzed. De szerintem ez is csak megszokás kérdése. Ha meg nem megy akkor a kijelzőn is van exponáló "gomb".
-
agyas11111
tag
válasz
AlrightSir #461 üzenetére
Amugy en is az ezüstre esküdtem volna mindig, de a fekete tenyleg nagyon durvan nez ki elöben! Es ugye az egesz egyszinü, mnt az S. Sokat szamit.
-
rbalint88
addikt
válasz
AlrightSir #456 üzenetére
nyilván
agyas: one s biztos nagyon jó telefon, de nem kellene még egyszer 4,3"-os. főleg, hogy annál talán még lejjebb tolták a kijelzőt a sensationhöz képest is, így nagyon instabil lesz a fogása.
P-ben az -is- tetszik, hogy a dizájn miatt fent van a kijelző, így stabilan tudod egy kézzel is használni, nem akar kifordulni a kezedből, ha fent böksz ráalrightsir: feketében nem jön át annyira a fémesség, csak ha kézben fogod. t-nél meg csak ezüst van, így az lesz, látatlanban
-
agyas11111
tag
válasz
AlrightSir #439 üzenetére
Nem, a 2 napos üzemidö normal hasznalat mellett megfelelö lenne.
-
agyas11111
tag
válasz
AlrightSir #437 üzenetére
A tesztek es az abban szereplö grafikonok azert teszteredmenyek, mert nem a gyari idöket listazzak ki. De ettöl függetlenül en is keveslem.
-
rizso
addikt
válasz
AlrightSir #280 üzenetére
Jó kérdés. Mondjuk nekem tök szinte tök mindegy, hogy GG vagy sem. Fóliát mindenképpen kerülne rá. Viszont hogy gyárilag van-e rajta fólia, passz. Szerintem nincs. Minden unboxing videóban leszednek egy fóliát, amin az első lépések vannak. Nem hiszem, hogy alatta van egy másik. Viszont az egyik videóban láttam fóliát is a csomagban. De ha nem is kapunk, ebayről filléres dolog beszerezni...
-
rizso
addikt
válasz
AlrightSir #278 üzenetére
Engem nem tántorított el ez a dolog. Sensationnél, S2-nél, N8-nál is voltak kijelzővel kapcsolatos érdekességek, lassan kezdek hozzászokni
-
rizso
addikt
válasz
AlrightSir #233 üzenetére
Szép is lenne, ha az egyébként elegáns P ilyen szutyok csilli-villi, színváltós világítást kapna
Jó ez a szolid fehér...
-
pit stop
addikt
válasz
AlrightSir #231 üzenetére
Nem használható az értesítési fényként is?
-
pit stop
addikt
válasz
AlrightSir #229 üzenetére
Szerintem csak arra gondoltak, hogy akárhonnan nézed látod, szóval nem csak előlről vagy hátulról látható, s nekem egyértelmű teljesen; de mindenki más
-
pit stop
addikt
válasz
AlrightSir #209 üzenetére
Xperia S tudtommal függetlenként már frissíthető, és van akinek már az is van rajta...
Ígéret szerint pedig P-re is meg kell érkezzen q2-ben.Más: Tesztből nem derült ki, bár S-nél is csak mellékesen lett említve (indokolatlanul), hogy ezek a Sony Tag-ek (nfc-s) - főleg ennyi pénzért - járnak majd P-hez is? Erről esetleg valami infó?
-
Dany007
veterán
válasz
AlrightSir #201 üzenetére
Tényleg jó fotók. Ha ilyet tud az nekem már elég.
Az éjszakai meg már tényleg nemérdekel. Egyik telefon se tud elfogadható esti képeket csinálni. Egyszerűen ahhoz már kevés a fény olyankor. Ezt elfogadom.
Tegnap előtt fotóztam egyet SGS2-vel félhomályban utcán, vakuval (nem távoli objektumot). Pocsék lett az is. Dehát ez van.Így viszont már szinte tuti vétel lesz a "P". Megvárom a szeptemberi iPhone következőt. Aztán ha nem mutatnak valami holografikus kivetítést
akkor megveszem a P-t. (asszonynak úgyis lejár a hűségideje a T-nél és szeptember - októberig talán emberibb ára is lesz...
)
-
rizso
addikt
válasz
AlrightSir #193 üzenetére
Ezek is jók, viszont nem 6MP...
-
Fekka
tag
válasz
AlrightSir #193 üzenetére
Csóri madár...
A képek szerintem tök jók!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest