- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Tomajdon #32609 üzenetére
Hogy akarnának Bada 2.0-t az első félévben, ha játékokkal foglalkoznának ? Szóval azért szerintem gondolkodni kéne picit. Azért egy olyan frissítés, amit ígérnek nem kis munka. (gondolom én.) Viszont ha belegondolsz, és az alkalmazásokat nyomnák most ezerrel, akkor nem hinném, hogy lenne valami előre mozdulás 2.0-ás ügyben az első félévben.
Ha ezen múlik, hogy nincs most pörgés az alkalmazások terén, hát belenyugodok. Viszont majd elvárom, hogy jó legyen az a híres frissítés. -
TomWexX
addikt
válasz
Tomajdon #31388 üzenetére
Nekem 15 mp-en van a képernyőzár mégis látszik egy halvány árnyék. Lehet a tieden is ott van csak nem veszed észre.
Tényleg alig látszik, csak bizonyos szemszögből, és csak a kék teszten.
Egyébbként aki sokat használja fektetve, az nézze meg hogy oldalt is beégett e az infó sáv! Nekem igen, de én nem foglalkozok vele.Ha kicseréltetem kb. 4-5 hónap múlva az is befog égni.
-
szimike79
őstag
-
válasz
Tomajdon #30324 üzenetére
Mobilinternet kell hozzá, az a-gps feléledését gyorsítja. És az sem árt, ha a funkció engedélyezve van a beállításokban.
Úgy vettem észre, hogy wifivel nem gyorsul a feléledés, csak mobilnettel. (Valószínűleg a szolgáltató küldi a koordinátákat a tornyok alapján, amire a telefon kapcsolódik. Meg tud valaki erősíteni ebben?) -
mrhitoshi
veterán
válasz
Tomajdon #29313 üzenetére
Oké, hogy fémmel szemben ellenálló, na de akkor nekem az 1 hetes készülékemen mitől van egy karc, ha csak a zsebemben tartom és, nincs semmiféle karcolási felület amin meg lehetne karcolni ? (igaz nem látványos karc, de azért észre vehető ha nagyon nézzük.)
Az apró porszemekkel egyáltalán nem ellenálló ez az üveg, akármennyire is Gorilla Glass. De úgy látom ez már ki lett tárgyalva.Ki hinné, hogy egy apró erősebb anyagú porszem is képes karcolni, pedig ez tény. A modern autómosókban is ezért használnak különleges keféket, mivel azok nem ragasztják magukba az apró porszemeket, amik felkarcolhatnák az autó fényezését.
Úgy hogy nincs mese, kell egy tok neki.
-
szimike79
őstag
válasz
Tomajdon #29225 üzenetére
Ha T-s vagy havi pár száz forintért lehet kötni biztosítást a telódra természetesen amit ott vettél. Két csomag van a nagyobbik már a lopásra is kiterjed. Én is kötöttem a Wave-re havi 450 ft ha jól emlékszem de ebben nincs benne a lopáskár. Van önrész nálam 4500 ft. Azaz ha ripityomra törik a telóm beviszem a darabjait, lecsengetem a 4500 ft-ot és kapom az újat helyette. Nagy vonalakban ennyi, igazából olyan mint a casco az autóknál.
-
Sógi
addikt
válasz
Tomajdon #29143 üzenetére
Ezt már hallottam, hogy érdekes lesz a fogása ill. érintésre fura feeling...(IShield)
Igen, naturba rákerestem, megnéztem melyik a teljes kijelzős (hangszórótól menü gombig), melyik legjobb árban, sztem pont olyat rendeltem amit belinkeltek pár hsz-el feljebb!
Jah és 3 dbosat vettem, mert ha elb*szom, akkor maradjon még lehetőség "játszani" vele, ha már másfél hete vártam rá
Egyébként jó érzéssel tölt el, h van rajta fólia és nem is lehet észrevenni..Kijelzőt nem tompítja/rontja az enyém..Már vagy egy tucat cuccot rendeltem bayről wave-hez..
Mondjuk nekem van "fél" tok a telón, annak nagyon jó az érintés érzete (jobban szeretem, mint simán az alut + nekem így jobb a fogása, tetszik is, kicsit vastagabb lett, lehet ezért...sokan mondták már, h kicsúszott a kezükből ill. olyan érzésük van, h kifog) + kijv. fólia, azt víz, asszem ennél nem kell több...
-
komoramazsi
tag
válasz
Tomajdon #27865 üzenetére
Akkor lehet ez megint mindenkinél egy egyedi eset lesz , nálam sajnos csinálja, bár én elég gyakran figyelgettem ! Most megnéztem nálam is jó, de reggel indítottam újra a telót, és gondolom holnap, vagy később megint beragad valami, vagy a fene se tudja miért van ez, pedig ahogy írtam semmi felesleges widget, vagy nyitva maradt program !!! Ez van....
-
gamek!ller
őstag
válasz
Tomajdon #27189 üzenetére
Amikor én bent voltam a T-nél direkt rákérdeztem, hogy mivan ha frissítem ahogy tudom. Kérdezte a szervízes csávó hogy a ML-erre gondolok e, mondtam, hogy igen és azt mondta, hogy semmi gond nincs vele mert ők is azzal csinálják. Nem veszik el a T-s gari sem.
Hubzsi: Amikor bekapcsolta (nekem a fülessel volt gond) nálam is megmosolyogta a kezdőképernyőt és hozzátette, hogy ezzel már ügyeskedve van. Lepecsételte a lapot és viszlát.
-
Hubzsi
tag
válasz
Tomajdon #27189 üzenetére
Szia,
Nekem volt a hangszóró hibájával a telóm T szervizben, rá se bagóztak, hogy milyen szoft van rajta... Sőt a srác nagyot mosolygott amikor bekapcsolta és a Bada kezdés jött be. Gond nélkül megcsinálták
Most végre nekem is felment az 1.2. Ji5 re dobtam rá, az jól esett, hogy nem kellett újra megcsinálnom a preconfigot, mint első frissítésnél.
-
-
Paca2
senior tag
-
TomWexX
addikt
válasz
Tomajdon #25171 üzenetére
Le van írva szépen a krézikönyvben hogy mire jó.
Röviden ha be van állitva, és ha ellopják a mobilod és kicserélik a simet akkor mindenféle jelzés nélkül küld egy smst a teló a te általad beírt számra, az általad megadott névvel amiben a bennelévő sim adatai szerepelnek. Én még nem próbáltam...
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Tomajdon #24717 üzenetére
Valaki erre?
Valaki tudna segíteni? Megcsináltam azt a hangerő szabályzást, beállítottam 5 dB-re, és semmi különbség... elvalvás előtt hallgatnék zenét, és nekem hangos az a hangerő. Meg maga az alapból hozzáadott füles is hangos, másik fülessel halkabb. A lényeg, hogy beállítottam, mindent úgy ahogy kell, és semmivel sem lesz halkabb. Valaki tudna egy olyan leírást adni, amivel tényleg halkabb lesz a fülhallgató?
-
Polllen
félisten
válasz
Tomajdon #24707 üzenetére
Nem használok semmilyen tokot, egyedül a telefon felső részén, hátul és csak az "élén" láthatók hajszál "karcok", ha a fény felé fordítja az ember és erősen nézi... Ugye ahogy hozzádörzsölődik a zsebemhez vagy bármi máshoz. Inkább gyenge kopásnak hívnám, mint karcnak...
Azért nem használok amúgy tokot, mert az iphone-mhoz volt bőrtok és a hátlapról a feliratok elégé megkoptak... És naná, hogy a sok ki-behúzógátastól a tokból...
KillerlacaAzért én vigyáznék a mindenki kifejezéssel...
Hosszú-hosszú évek óta minden szoftver legális mindkét gépemen és a telefonomon is... Azzal becsülöm a programozók munkáját, hogy fizetek a termékeikért. (még ha csak leárazott szoftvert veszek is...
)
(Nem mellesleg hosszú éveket maximum azok kaphatnak, akik illegális szoftverekkel kereskednek. Minden más jogsértőt pénzbüntetéssel sújthatnak. Pl. úgy tudom, hogy szoftvereknél nem kérdéses a büntetés bármilyen másolatért, zenéknél és filmeknél pedig kicsit ingoványos a talaj, mert egyrészt magáncélú másolatot készíthetsz, másrészről pedig nem vagy köteles ellenőrizni a forrás legalitását. Ezért is inkább a torrent-re próbálnak rámenni, mert ugye a megosztás egyértelműen büntethető itthon is még a filmeknél és zenéknél is.)
Amúgy itt senki sem mondta sztem, hogy ne warezolj, mindenki azt csinál, amit akar, de a fórum alapelveiben benne van, hogy TILTOTT téma.
Ettől függetlenül, ha valaki nem rongyrázást csinált belőle, max annyi hangzott el, hogy lehetőleg privátban kéne...Pl. nem tom feltűnt-e, de korábban az egyik kolléga filmeket konvertált wave-re, nyilvánosan őt se piszkálta senki (vagy legalábbis nem láttam), m csak említést tett róla és nem verte a mellét...
Szóval ez nem kétszínűség, hanem az alapelvek elfogadása, ami minden fórumozóra vonatkozik onnantól kezdve, hogy regisztráltál és elfogadtad azt... Tudod, "Rómában úgy, mint a rómaiak"...
-
rizso
addikt
válasz
Tomajdon #24495 üzenetére
Vivaz PRO megmaradt családban öcsémnek...Wave helyett egy Androidos kütyüt akarok. Tudom, hogy sok mindenben nagyon jó a wave, de vannak dolgok, amiket eléggé unok, mint pl. böngésző továbbra is elég gyenge, memóriahiba, filmeknél szaggatás (tudom, nem mindegyiknél szaggat, meg lehet konvertálni is, de hát nehogy már én legyek a telefonért, az szolgáljon engem!), nem tudja megnyitni a nagyobb dokumentumokat (okés, arra ott a smart office, de az alap dolog is lehetne), kellene egy normálisan használható/kinéző MSN/Skype kliens, stbstb - lenne még mit javítani!
Ha ezeket javítanák, nem akarnám eladni!
Aktív témák
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest