- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
válasz Tomajdon #24707 üzenetére
Nem használok semmilyen tokot, egyedül a telefon felső részén, hátul és csak az "élén" láthatók hajszál "karcok", ha a fény felé fordítja az ember és erősen nézi... Ugye ahogy hozzádörzsölődik a zsebemhez vagy bármi máshoz. Inkább gyenge kopásnak hívnám, mint karcnak...
Azért nem használok amúgy tokot, mert az iphone-mhoz volt bőrtok és a hátlapról a feliratok elégé megkoptak... És naná, hogy a sok ki-behúzógátastól a tokból...
KillerlacaAzért én vigyáznék a mindenki kifejezéssel... Hosszú-hosszú évek óta minden szoftver legális mindkét gépemen és a telefonomon is... Azzal becsülöm a programozók munkáját, hogy fizetek a termékeikért. (még ha csak leárazott szoftvert veszek is... )
(Nem mellesleg hosszú éveket maximum azok kaphatnak, akik illegális szoftverekkel kereskednek. Minden más jogsértőt pénzbüntetéssel sújthatnak. Pl. úgy tudom, hogy szoftvereknél nem kérdéses a büntetés bármilyen másolatért, zenéknél és filmeknél pedig kicsit ingoványos a talaj, mert egyrészt magáncélú másolatot készíthetsz, másrészről pedig nem vagy köteles ellenőrizni a forrás legalitását. Ezért is inkább a torrent-re próbálnak rámenni, mert ugye a megosztás egyértelműen büntethető itthon is még a filmeknél és zenéknél is.)
Amúgy itt senki sem mondta sztem, hogy ne warezolj, mindenki azt csinál, amit akar, de a fórum alapelveiben benne van, hogy TILTOTT téma.
Ettől függetlenül, ha valaki nem rongyrázást csinált belőle, max annyi hangzott el, hogy lehetőleg privátban kéne...Pl. nem tom feltűnt-e, de korábban az egyik kolléga filmeket konvertált wave-re, nyilvánosan őt se piszkálta senki (vagy legalábbis nem láttam), m csak említést tett róla és nem verte a mellét...
Szóval ez nem kétszínűség, hanem az alapelvek elfogadása, ami minden fórumozóra vonatkozik onnantól kezdve, hogy regisztráltál és elfogadtad azt... Tudod, "Rómában úgy, mint a rómaiak"...
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Aktív témák
- Milyen routert?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Bestbuy játékok
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs