- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Aktív témák
-
Szabolcs90
csendes tag
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
G4RWIN #49582 üzenetére
Én pont tegnap hoztam ki a telómat a szervizből, fw frissítésnél valahogyan vagy letöröltem, vagy felülírtam a BOOT fájl-t............... /Nem szándékosan!/
Én Vodás vagyok, bevittem a Vodába, ott előadtam egy hihető sztorit, 1 hét alatt elkészült a teló, azt hogy mit csináltak vele nem tudom, a garancia jegyre 4-5 szó van írtak, annyit tudok kiolvasni a "macskakaparásból" hogy "......... fődarab csere"! Működőképesen, nem hivatalos szoftal sztem ne add be a telót, nehogy rárírjanak valamit a garancia jegyedre........Más: Youtube-nál miért írja ki hogy "Hiba történt a művelet végrehajtása során." ?????
Megőrülök hogy hivatalos szoftal sem működik rendesen a telefon -
rizso
addikt
válasz
G4RWIN #15258 üzenetére
Egyébként a legfontosabb nekem a netezés(facebook, msn, rendes weblapok), zenehallgatás, játék akár film nézés lenne.
Facebook - okés
Msn - nem az igazi
Rendes wablapok - nem az igazi: tördelés hiánya, jelszavak elfelejtése, teljes flash hiánya, widgetek bezárása több oldal egyszerre történő futtatásánál
Zenehallgatás - többnyire jó
Játék - az van pár, illetve elég sok várható majd még
Film - minden jó lenne, ha végre írnának egy rendes drivert (gondolom ennyi lenne az egész), és nem szaggatnának az elvileg 100%-ban támogatott kódolású filmekÉn ajánlom a telót, de azért nem titok, hogy vannak hibák, amik számomra elég zavaróak...
Aktív témák
Hirdetés
- Kempingezés és sátrazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Asustor NAS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- LED világítás a lakásban
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest