Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz gamek!ller #17881 üzenetére
lakásban nem talál jelet. egyetlen gps sem. ablakban esetleg.
macskamancs: komolyan nem egyszer nem kétszer, közel 100x le lettt írva, ez E betű, vagy a 3G jel kéken csak azt jelenti, hogy elérhető a hálózat, ha piros akkor használja. Ha beállítod, amit leslieke írt, akkor nem fogja használni. A használatiban is le van írva. Ne foglalkozzatok már azzal a k*va E betűvel
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz TomWexX #17892 üzenetére
Csak jh3 - ról vagy ji2 - ről lehet szó. Nagyot nem lépünk vissza! Amúgy megcsinálnám otthon is multival de a gari miatt inkább szervizes lesz!
Neked is dobálta wifit? Olyan helyen vagyok per pill ahol max majd gondol egyet és eltűnik az egész wifi ikon. . .
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
mesa23
aktív tag
válasz gamek!ller #17897 üzenetére
Igazán nincs mit!
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
mesa23
aktív tag
válasz gamek!ller #17894 üzenetére
NxWeather.wgt.zip, NxClock.wgt.zip az utolsó kép alatt találod!
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
TomWexX
addikt
válasz macskamancs #17890 üzenetére
Jaj ne félj már attól a jeltől! Leírták az elöbb hogy az csak jelző értékű, annyit tesz, hogy ahol éppen vagy ott milyen lefedetség van! Mindenkinek ott van az a jel, ha csak nem tünteti el valaki hax-al! Lehet E, 3G, G...stb. Amig kék addig nincs forgalom...
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
mesa23
aktív tag
válasz gamek!ller #17891 üzenetére
Egyszerűen csak regisztrálsz az oldalra, és utána bármit le tudsz tölteni!
Lehet külön is használni a két widgetet, szerintem is jó!„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
TomWexX
addikt
válasz csabám #17888 üzenetére
Igen megy rajta minden rendesen! Remélem késöbb sem szaródik be rajta semmi! Ja és szerintem sokkal jobb mint a JF2 TMH! De ezt ne vegyétek buzdításnak, mindenki csak saját felelőségére frissítsen otthon, vagy látogasson meg egy szervizt! Persze csak ha akar frissíteni...
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
macskamancs
csendes tag
Egyébként a beállításoknál hiába kapcsolom ki a csomagkapcsolt használatot,akkor is ott van a Kék EDGE jel!Remélem nem fog számolni!!
-
mesa23
aktív tag
válasz gamek!ller #17885 üzenetére
Szerintem ez elég jó kis időjárás widget, több várost is be tudsz állítani!
Link: [link]„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
leslieke
Jómunkásember
válasz RumiTT #17879 üzenetére
Jó a wifije, eddig mindenhol tudott csatlakozni, ahol erre volt lehetőség.
GPS: első indításnál tényleg eltart 10-15 percig is, utána 3-5 perc, van akinek kevesebb. Firmware függő, az újabbak jobbak ilyen szempontból.
(#17885) gamek!ller: Igen.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz gamek!ller #17881 üzenetére
Igen, akkor van, ha zöld a műhold ikon.
Ha a Beállítások -> Kapcsolatok -Hely alatt csak a Helymeghatározás eng. van kijelölve, akkor biztos, hogy nincs netes számla.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
macskamancs
csendes tag
válasz lasarus1988 #17882 üzenetére
Köszi csak kék E betűm van.Csak azért kérdeztem,mert szoftverfrissítés előtt nem jelzett semmit!
-
lasarus1988
tag
válasz macskamancs #17880 üzenetére
Ha csak egy "kék E" betűd van az azt jelenti, hogy elérhető a hálózat. Ha pirosra vált akkor felcsatlakozott rá és ha még nyilacska is lesz akkor van tényleges adatforgalom. Egyébként "Beállítások/Kapcsolatok/Csomagkapcs. haszn."
-
gamek!ller
őstag
válasz RumiTT #17879 üzenetére
Én ma kipróbáltam, olyan 2 perc volt mire talált műholdat. Meg is mutatta a Magyarország Vaktérképen (akkor még nem volt rajta térkép) hogy hol vagyok. Most, hogy itt bent a lakásban felraktam rá a M.O térképet, azt mutatja, hogy utoljára amikor volt kapcsolat a műholdal, a szomszéd faluban voltam a főúton, ami igaz.
Amúgy akkor van kapcsolat a műholdal amikor a kis műhold ikon zöldre vált igaz? Mert itt bent a házban 3-4 perc után is szürke, de a rendes navi se talál itt jelet.. Ki nem megyek.. Hideg van.
A kapcsolat pedig nem terheli a netszámlát ugye..?
[ Szerkesztve ]
-
RumiTT
tag
Igaz az, h nagyon érzékeny a wifi je? Sokat használnám ezt a részét.
Műholdakat tényleg 10-15percig keres a gép mire talál? -
csabám
addikt
válasz kelly416 #17872 üzenetére
Ez a hiba nálam is jelen van, csak nem úgy mint leslienél, mert a wifi maxon van és úgy nem akarja telepíteni. A wifi ki majd be sem oldja meg. Ma reggel a legújabb kiesel felraktam amit szeretem volna gond nélkül. Ez van sajnos . . .
[ Szerkesztve ]
-
fl4nder
csendes tag
válasz gamek!ller #17868 üzenetére
Ez a hiba nekem is előjött, nem kicsit voltam ideges...
Egyébként csinálj egy új e-mailt, amit eddig még nem próbáltál, aztán
Eszközök->Beállítások->Kapcsolat->Internetkapcsolat konfig.->Automatikus proxy detektálás(vastaggal van írva)
Ezután tudsz regisztrálni, de új e-mail címet írj be, mert különben megint kezdheted újra.. -
leslieke
Jómunkásember
válasz kelly416 #17872 üzenetére
Nálam ez akkor jelentkezett, amikor megszakadt a wifi kapcsolat. Amikor visszajött, ráböktem az ikonra, a "szüneteltetve" átváltott, várakozás-letöltés-telepítés szövegekre, majd kész is volt a telepítés.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
kelly416
veterán
Nem is oly rég kérdeztem:
Valakinek van tippje, hogy miért szed le egy pár programot gond nélkül app-sból a telefonom és egy csomót meg nem? Pl.: Units Converter, Wave memo [...] nem akarnak lejönni. Félig leszedi a hullámzó ikon szerint és ott "szüneteltetve".
De azt hiszem, holnap úgyis megyek Pestre, beviszem Samu szervizbe és frissítetek romot.
Szerintetek ez megoldás lehet? Vagy keressem máshol a probléma forrását? -
leslieke
Jómunkásember
válasz gamek!ller #17868 üzenetére
Akkor mégiscsak elküldi, csak hibát dob ki a program.
-
addikt
válasz macskamancs #17869 üzenetére
Én szoríttok!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
gamek!ller
őstag
Valamiért nem enged regisztrálni az R66. Nem képes elküldeni az Email-t a jelszóval, próbáljam meg később.. Viszont ha arra nyomok megint, hogy folytat, már azt írja, hogy ezzel az email címmel már regisztráltak.. Áhh..
Nem jön meg az aktiváló email... Valaki kölcsön tudja adni az accot addig amíg letöltöm?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz macskamancs #17864 üzenetére
A linkben le van írva.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
macskamancs
csendes tag
Egyébként meg köszönöm azoknak,akik próbáltak segíteni!!
-
gamek!ller
őstag
válasz lasarus1988 #17862 üzenetére
Igaz, bocsi. Most telepítem az R66-ot.
#17859: Én úgy vagyok vele, hogy amíg jó és működik minden, nem frissítek..[ Szerkesztve ]
-
macskamancs
csendes tag
válasz lasarus1988 #17862 üzenetére
Köszi.Bocs, de mi is az a Download mód?Még a Regedit az ment,de ez már nekem kicsit magas.
-
addikt
válasz macskamancs #17861 üzenetére
Így van ahogy lasarus kolléga leírta.De itt is le van írva!
-
lasarus1988
tag
válasz gamek!ller #17848 üzenetére
Csak a mobilnetet, de már írtam!
macskamancs:
Akksi ki-be, és egyből Download mód. Elvileg így mennie kéne multi-val. Multihoz leírást találsz Karma kolléga hozzászólásai között.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz macskamancs #17858 üzenetére
Úgy értettem szervíz helyett!
-
macskamancs
csendes tag
válasz gamek!ller #17857 üzenetére
Én sem frissítettem volna,ha a Route66 használatánál nem kapcsolt volna ki a telcsi!
-
gamek!ller
őstag
válasz macskamancs #17855 üzenetére
Na az ilyenekért nem frissítek.. Nekem eddig teljesen megfelel a gyári is. Éppen most húzom fel a kies-t meg a rout66-ot a gépre.
-
addikt
válasz macskamancs #17855 üzenetére
Multiloader?
-
bajusz15
senior tag
fw-t frissíteni csak teljes akkuval lehet?? vagy mennyi a min akku határt ( mert rászántam magam a JI2-re valófrissítésre, csak 17%-al nem engedi )
Illetve mi van akkor, ha pont frissítés közben hívnak?[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz leslieke #17847 üzenetére
Leslie,nem tudom megengeded e,de lenne egy olyan felvetésem,hogy a logout-odba beleírhatnád a licensz témát.Tudod amit megérdeklődtem telefoncsere esetén.Nem muszáj,csak egy ötlet.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz gamek!ller #17843 üzenetére
Adatforgalom: Beállítások -> Kapcsolatok -> Csomagkapcsolt adatok számlálója
Route 66: bővebben itt
[ Szerkesztve ]
-
gyuzso
tag
Üdv.
Segítségeteket kérném
Nokia bluetooth-ot használok a Wave-re és nem müködik valami fényesen, más tipusú telefonokkal pedig igen.
1.Ha hivnak lassan reagál a füles felvevő gombjára.
2.És nem a beálitott hangon csörög.
másik probléma
Az ébresztés gondol egyet és csak néha ébreszt.
Néha eltünik a naptár.SW frissités megoldja a problémám?
Biztonsági mentése van a kiesnek? vagy mit kell csinálni? hogy vissza tudjam rakni minden beállitást.
előre is köszönöm a segítséget -
csabám
addikt
Adatforgalom merő: menü-beállítások-kapcsolatok-csomagkapcsolt adatok számlálója
-
lasarus1988
tag
Adatforgalom mérésre mért nem jó a beépített? Egyébként MyIP app, de ez minden forgalmat mér, nemcsak a mobilnetet, mint a beépített.
-
gamek!ller
őstag
válasz leslieke #17838 üzenetére
Hát legfőképpen most kellene internet adatforgalom mérő (hogy mennyit használtam el az 500Mb-ból), internetsebesség mérő. Aztán meg ami még később eszembe jut..
Hazafelé buszon nézegettem a route66-ot.. Hát eszméletlen mennyire nem tudom mit kell csinálni vele. Igohoz vagyok szokva. Le kell tölteni hozzá magyarország térképet vagy mi?
(#17839) Varszegig: Azt írja rá, hogy DNS hiba!
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Tehát ha jól értelmeztem az itt leírtakat, a T-st még mindig nem lehet frissíteni az adatok és beállítások megtartásával.
A legjobb aláírás a héten
-
Varszegig
veterán
válasz gamek!ller #17837 üzenetére
http://speedtest.upc.hu/
talán ez? -
leslieke
Jómunkásember
válasz gamek!ller #17837 üzenetére
Milyen programot/widgetet keresel? Mire akarod használni? Úgy könnyebb lenne ajánlani is.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz gamek!ller #17834 üzenetére
Én még nem láttam internet sebességmérőt, se program, se widget formájában.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz macskamancs #17821 üzenetére
Igen, elég azt átírni.
Nem, nem lesz. Az se fog hiányzoni, csak másik ikon lesz helyette, a gyári.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Jadro
veterán
válasz gamek!ller #17829 üzenetére
Ja akkor bocsi. Ez akkor volt jó, amikor még LCD kijelzőnél minimum fényerővel kimentél a napra. Itt már mindegy, látszik akkor is a kijelző.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
leslieke
Jómunkásember
válasz gamek!ller #17827 üzenetére
Igen, csak widgetet. azokból viszont jó sokat kipakolhatsz.
-
Jadro
veterán
válasz gamek!ller #17827 üzenetére
Nyomd meg hosszan a feloldó gombot és csodát látsz! Nem feltétlenül kell ujjal húzogatni.
-
gamek!ller
őstag
sracok csak widgeteket lehet kirakni a fokepernyore?
laczko: a feloldo gomb megnyomasa utan vegig kell huzni az ujjad a kepernyőn ezert eleg hihetetlennek tunik hogy magatol feloldodjon. kizartnak tartomhogy ilyen megtortenhet.
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz l@czko #17824 üzenetére
Csatlakozom az előttem sólóhoz, nálam sem volt ilyen probléma. De régebben volt olyan, hogy lezárt telefon is újra tudott indulni ha jó hosszan nyomva tartottad a telefon lerakó gombot. Ez valami bug volt, de nem tudom minden firmben jelen van-e. Ez akkor jöhet elő, ha farzsebben befeszül a telefon pl.
(Kipróbáltam most, nálam kb 10 mp nyomvatartás után újraindul.)
[ Szerkesztve ]
-
l@czko
aktív tag
Sziasztok " Wave " -esek!
Ma állok döntés előtt, hogy legyen Wave, vagy ne legyen...
Egy - nekem fontos - információt nem sikerült kihámoznom a netről: A lezáró/feloldó gomb feloldja a telefont zsebben való cipeléskor, vagy sem?
Szegény, öreg Spica-mon ez örökös problémám és megfogadtam, hogy nem kell olyan telefon, amin a lezáró/feloldó oldalt van, mert sajna többször vezetett ez " balesethez " és egy rosszul irányzott hajolás megtette a magáét. Így aztán kénytelen vagyok a " feloldó alakzat " funkciót használni, ami kifejezetten kényelmetlen számomra.
Nem szeretnék ilyenbe belefutni újra.Erre várnék választ Tőletek, kik használjátok ezt a nagyszerű gépet!
Sok időm nincs: Ma, délelőttig kell döntenem.Előre is köszönöm, ha valaki veszi a fáradtságot és megosztja velem a tapasztalatát!
-
Torry
addikt
Még régebbi kérdésem:
Ha frissítek szoftot, megoldódhat a giroszkóp problémám? (nincs szintben) -
macskamancs
csendes tag
Sziasztok!
T-s eredeti JF2-es firm van a telómon.Így is elég csak a Product kódot átírni és frissít???
A Web n walk hiányán kívül más gond nem lesz a telcsivel?? -
kelly416
veterán
Valakinek van tippje, hogy miért szed le egy pár programot gond nélkül app-sból a telefonom és egy csomót meg nem? Pl.: Units Converter, Wave memo, vPlayer , BubbleBang, Gemstone breaker nem akarnak lejönni. Félig leszedi a hullámzó ikon szerint és ott "szüneteltetve" vagy "várakozik". De nem nagyon mutat hajlandóságot tovább haladni.
-
cezar94
csendes tag
Sziasztok!
A jövő héten szeretnék venni egy ilyen masinát, használtan és azt szeretném megtudni a tapasztaltabb tulajoktól hogy mire figyeljek mikor megnézem. Gondolok itt olyan funkciókra amik buktatók lehetnek a készülék használatakor.
Köszi mindenkinek a segítséget.üdv
-
rizso
addikt
Igen, bőven elég, elég sokan használunk itt a fórumon is class2-es kártyát!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Torry
addikt
Class 2-es kártyával van valakinek tapasztalata?
Első hozzászólásban írva vagyon, hogy class 2-es is jó, csak örülnék egy megerősítésnek. -
Faresz29
aktív tag
Sikerült!!
Hosszabban kellett nyomva tartani a feloldó gombot és máris eltűnt a kis lakat és feloldotta a telefont!! Azt hittem már vehetem ki az aksit, de szerencsére nem
-
szebev
senior tag
Szisztok! Olyan mar elofordult veletek, hogy menyittok egy honlapot( en a forumot szoktam), aztan megnyittok egy olyat amin ker jelszot meg username-et es siman bejon a 2. honlap ugy ,hogy nem kell beirni a jelszavakat? Mert en ha egybol megnyitom a 2. honlapot akkor ker jelszot a telo! Ezt vhogy nem ertem miert csinalja!
Mas: most JEE van a telon es venni akarok ra R66-ot. Ha frissitek 1.2-re nem veszitem el az R66-ot?
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
Faresz29
aktív tag
Vagy én vagyok béna! Vagy ilyen a mesében sincs!
Az történt, hogy elkezdtem nézni egy filmet a telón! El kellett valahova mennem és addig megállítottam a filmet! Visszajövök, persze addigra lezárt a készülék, amit egy kis lakat ikon jelez is! És itt van a döbbenet, sehogy sem tudom feloldani a készüléket, ugyanis semmire nem reagál...Kivéve a lezárógombot, a hangerőszabályzót, ja és még az elfogatásra is reagá, tehát biztos, hogy nem fagyott le...
Pillanatnyilag ott tartok, hogy szerintem csak az segíthet ha kiveszem az aksit, majd vissza!!! De ez így egy nagy vicc, nem akarom elhinni!!!!
Valakinek, valami használlható ötlete??u.i.:
Természetesen a lezárógombot megnyomva próbálkoztam a szokásos feloldással de az sem megy
-
csabám
addikt
Lassan jöhetne az 1.2 sw /hivatalos/ . . . Úgy néz ki csak én szívok a ji2 - vel!
más: megosztom Veletek, h hetfőn volt a foltos kijelzőm cseréje és ma vettem észre, h elsötétült képernyő mellett és bizonyos szögből nézve van jobbról a kijelző 1/3 - nál tetőtöl talpig egy csík! Mintha a plexi és a kijelző rosszult lett volna "összevasalva" és egy pici kis dombocska lenne ott. Mikor egy matrica levegőt kap leragasztásnál és púpos lesz. És a legszebb, h !!!90!!! napot várnom kell mire bármit lehetneszervízelni rajta. Igazából nem zavaró csak maga tudat, meg nehogy már egy ilyen kaliberű telónál ilyen legyen a kijelző. Egyszerűenel nem tudom hinni, h ekkorát szopok vele mostanság!
[ Szerkesztve ]
-
szebev
senior tag
válasz Faresz29 #17439 üzenetére
Szia! Ha meg aktualis a jatek , akkor leirom ,hogy ez a jatek jo lenne ,ha nem lepni ki a 6. palya utan. De a kommentekben benne is van! Szoval egy nagy sz.r sajnos. Egyebkent meg kell nezni, hogy milyen figuraval tamadsz. Aztan, hogy mijen jeleket kell osszehozni! A Hp,ATK,DEF tudom mit jelent, de nem tom mire jo! Viszont a HP melletti jeleket kell mindig osszehozni(max. 2ot lehet).Kb.ennyi! Szerintem ezutan mar rajossz a tobbire is! Ha van meg kerdesed irj nyugodtan! De mint irtam , jelenleg ez a jatek bugos!!!!! Programverziotol fuggetlenul!
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
boszitom
csendes tag
Sziasztok!
JF1 fw-m van a gépen és a 81-es Kies nem ajánlja a fw frissítését. Kérdezi: befejezi a frissí-tést? Rákattintok az igenre ezután viszont nem történik semmi, az ablak nem tűnik el, nem lehet bezárni, nem lehet tálcára rakni, csak ott díszeleg a képernyő közepén.
Feladatkezelő többszöri alkalmazása után zárja csak be az ablakot, majd hibaüzi: az MSC.Thunder.fir hibája. Ez többször megtörtént velem.Most frissítettem Kiest, a 82-es van már fenn. Ennél is lehet ilyen gebasz?
SGS 5 a csúcs
-
addikt
Én voltam de közben megtaláltam.Ugyanott van ahol eddig!Rámész a képre,3pötty alul,beállít feljön a lista,hogy háttér vagy névjegyhez,onnan gondolom egyértelmű!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest