- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
Hammon Serra #9626 üzenetére
Nagyon köszönöm, szép kis olvasnivaló lesz.
5800-át nem mertem birizgálni, de ha veszek egy Omnia HD-t lehet azon megpróbálkozom majd, amint látom nem nehéz, és jól le van írva minden. Anno volt PSP-m, azt kimondottan szerettem mókolni.
Megkérdezhetem, hogy ti milyen romot használtok, illetve mit ajánlotok?
-
Davidoff91
aktív tag
Jólvan akkor majd véletlenül sem ütöm be a gugliba, hogy finngyártóprogramok.hu.
Én is úgy 45 000 Ft-ra saccoltam az árát, pont van is egy jó készülék ennyiért hardveraprón. 16GB-os belső memóriával, szinte tökéletes állapotban, csak nincs hozzá füles, ezért kérdeztem, hogy mennyit veszítek azzal, ha nincs füles.
Amúgy nekem van egy jó kis Pioneer fülesem, úgyis azt használnám, csak hát tudod a pénzemért kapnék alapesetben még egy plussz tartozékot (amit úgyse használnék).
-
Davidoff91
aktív tag
Értem, köszi. Mennyi egyébként a reális ára a telefonnak? Tudom ezt sok tényező befolyásolja, vegyünk mondjuk egy 1,5 éves jó állapotú telefont, 8GB-os memóriával, minden tartozékkal. Alkalmazásokat egyébként honnan lehet letölteni a telefonra? Mert az 5800-ánál ugye adott volt az OVI Store.
-
Davidoff91
aktív tag
Köszi a választ! Anno sokat nyomkodtam MM-ben, nagyon nagy benyomást tett rám a telefon.
Akitől megveszem majd, mindenképpen ragaszkodni fogok a személyes átvételhez és az 1 hét visszavételi garanciához, ha rossz a telefon. Mondom a rendszer meg ismerős, hála a korábbi 5800-ámnak, csak kíváncsi voltam, hogy Omnia HD tulajok mit mondanak, mire kell figyelni, de örülök, hogy nincs vele úgy probléma.
Szerk: Jajj, még egy dolog. A gyári füles mennyire jó minőségű, mennyit veszítek vele, ha egy telefonhoz nem jár esetleg?
-
Davidoff91
aktív tag
Sziasztok! Annakidején nagyon fájt a fogam erre a telefonra, de bitang drága volt szóval végül kimaradt az életemből...A lényegre térve: 5800-ám volt, hibás volt, a Nokia nem javította, így eladtam, hónapok óta nincs okostelefonom, mert menet közben mindenféle kiderült/közbejött...Még nem akarok beleugrani egy csúcsandroid telóba, ezért a minap arra gondoltam, veszek egy i8910-et, vaterán elég olcsón lehet kapni. Az lenne a kérdésem, hogy van-e valamilyen szoftveres vagy hardveres hibája a telefonnak, mire figyeljek oda vásárláskor? 5800 kapcsán az oprendszert azért már elég jól ismerem, ettől függetlenül minden információra kíváncsi lennék, hálás lennék érte! Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest