Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- iPhone topik
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myair
tag
Köszi. Meglestem, jó dolgokat írnak róla. Szétnéztem samsung-ék táján, valamiért a galaxy s2 nagyon tetszik, azt hiszem az lesz a következő. Az iphone 4S is tetszik nagyon, viszont szerintem nem annyival jobb (sőt talán gyengébb), mint amennyivel drágább, szóval S2 lesz szerintem.
-
-
phaet0n
tag
Szenzorok be vannak kapcsolva?
Beállítások->Telefon->Szenzor beállítások (nem biztos, hogy teljesen így van a magyar menüben, az angol alapján írtam).Úgy emlékszem, hogy bár hiába nincs külön módosítási lehetőség a távolságmérőre, ha teljesen ki vannak kapcsolva a szenzorok, akkor nem megy ez a dolog. Tehát be kell, hogy legyen kapcsolva.
Vagy esetleg moddolt romot használsz? Ha igen, és az előbbi dolog nem változtat, nézz bele az Alkalmazások->Rompatcherbe. Ott elképzelhető, hogy van ilyen, hogy "prox", azt próbáld ki-be kapcsolni. (nem tudom, hogy kér-e újraindítást)Most kotortam elő egy régi hozzászólásomat, [link], Már majdnem elfelejtettem, hogy csináltam ilyet is. Most újra látva, teszek még egy próbát vele, jobban tetszik, mint amiket az utóbbi időkben használtam. Működő linkek: itt.
Bár félő, hogy az akksit ez a téma is szívni fogja, mostanában már igencsak gyengélkedik csórikám. Venni kellene egy új akksit, mert magát a telefont imádom.
-
Gabi 8906
senior tag
Hello. Memo karin Music nevű mappába pakold a zenéket. Nekem ott vannak és látja is a telo.

Videoknál pl bármilyen felbontású és formátumú filmet visszajátszik a telo. A lényeg a 25 fps 720p-es film és videónál. Attól több ne legyen. (Nem is játsza le a telo, és meg is hülyül tőle
) -
Gabi 8906
senior tag
Helló. Persze, segítek amiben tudok.

*#0*# és TPS teszt ott lehet a táccs padot tesztelni.
Ezzel kiszűrheted ha valahol nem működne jól az érintő, vagy lenne a kijelzőben pixel hiba.Más téma:
Nagy nehezen sikerült magamtól is a ROM frissítés.
(Úgynéz ki nem toltam el semmit.) A választás HX V11-7 re esett. Csak jó lesz... 
-
fungi
aktív tag
A Samsung részéről már nincs támogatás /tudtommal/. A z ismert romfőzők is régebben
készítették már a munkáikat, faenil ígéri még az n2o5-öt, és talán hyperx is
csinál még egy utolsót, de nagy újdonságokat nem nagyon várhatunk.
Nálam most Bukest Evo2 van fent, a telefon stabil, nem fagy, nem indul újra,
és ez a többi főzöttel is így volt. /taylor, faenil, hyperx/ Gyáriakkal sem volt
gond, de a főzöttek jobbak. Üdv J -
andras.1
csendes tag
ez egy nagyon jó készülék, csak sajnos a támogatottságnak vége a samsung és a rom főző mesterek részéről is. eljárt felette az idő. én is lecseréltem de eladni nem akarom, így céges telónak használom. ha az android menne rajta az adott volna még egy nagy lökést a készüléknek de sajnos az lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AliExpress tapasztalatok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)
Az eredmény egész jó, jobban szól szerintem így kihangosítva mint a többi hangsémával.
(Úgynéz ki nem toltam el semmit.) A választás HX V11-7 re esett. Csak jó lesz...