Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xbox360gamer

csendes tag

válasz llll #8942 üzenetére

Köszönöm a válaszaitokat /Senser87 , IIII/ , a memokártyát én is kivettem és mintha az után történt volna az eset + adatkábel helyett bt-t használtam lehet az se teccett neki..Fasza hogy 100 ezres telefon ilyeneket csinál.Asszem az ilyen "rendszermappa" törléseket kihagynám mert tuti kinyirnám a telot,-hát nem vagyok egy müszaki zseni - de jo tudni hogy javítható és nem tettem tönkre.Egyébként minden képet egy mappában tartok úgyhogy a védettség kilőve.
    Na de mintha ez nem lenne elég tegnap miután felálltam a géptől jött egy bejővő hívás amitől lefagyott a telo és újraindult magától.Majd egy óra múlva megint.Ebbe csak az a fura hogy tényleg jobban vigyázok rá mint bármire/bármi alatt az xboxot értem :)/ erre ilyeneket csinál pedig alig 5 hónapos.
    Szóval felrakom a pc studiot, lementek mindent és format.
    És most jut eszembe,nem tudom hogy szoktatok e zenét hallgatni rajta de nekem 10 percenként megakad a zene.gondolom amikor wifi kapcsolatot keres/frissit.Ahogy nézegettem ezt nem nagyon lehet kikapcsolni de ha ti ki tudjátok szívesen meghallgatnám hogy hogyan.
    Mégegyszer köszönöm a segítséget és regeljétek be minden samsung terméketeket a samsung oldalán mert plusz 1 év gyári garancia jár érte és ahogy elnézem a mostani termékeiknek szüksége is lesz rá.

Új hozzászólás Aktív témák