Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Így készül egy Earfun headset
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pizgyec
csendes tag
mar a V4 is jobb volt az n2o3-nál. de amit leírsz hibát az a rossz, nem megfelelően előkészített teló tipikus hibája. magyarul nem formáztad, hardreselted a telót megfelelően a flash előtt. ha ugyanígy telepíted a V5-öt, az is okozhat furcsa dolgokat. de ez nem romhiba, hanem user error. en is a V5-öt ajánlanám, főleg ha a v4-re épül. ami eddig a legjobb rom. ez van. TokLac nagy vagy.
-
Pizgyec
csendes tag
Értelek, akkor az előző tulaj nem csinálta jól amit csinált! Kérlek mindenképpen komolyan tartsd be a formázási előírásokat!!!
Esetleg ezt tanulmányozd át, és nem lesz gond!!! Sok sikert!!! Várjuk a beszámolód!!!
-
llll
senior tag
ha esetleg még nem tetted nézd meg nincsenek-e össze-vissza elállítgatva a hang beállítások értékei:
http://i8910.blog.hu/2009/12/28/audio_tune_menu_gyari_beallitasai
illetve
http://i8910.blog.hu/2009/12/27/hangero_novelese_audio_tune_menu
(Művészúr ezen blogját egyébként is erősen ajánlott végigbogarászni)
és csak nyugi
jó telót vettél[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
Művészúrnak higyj!
látatlanban ki merem jelenteni, az előző tulaj ismeretének hiányában is
nagyon úgy fest, hogy találomra állítgatta el az értékeket, ami a blog szerint kifejezetten ellenjavallt
...élek a gyanúperrel, hogy esetleg az "eredmény" miatt adta el a telót
sztem első körben állíts vissza minden értéket a blog szerinti alapra
(hogy teljesen megnyugodj én anno összevettem a gyári telóm értékeit a bloggal és természetesen stimmelt)Quasi: de ha másnál ue rom nem recseg...?
(egyébként én is maximálisan meg vagyok elégedve az újabb lengyek gyárival, eszem ágában sincs cserélni)[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
hát...a garminhoz konyítok vmit, de a geocaching az mi az?
ha esetleg ez is vmi olyasmi mint a saját poi-k, akkor a garmin/poi mappába kell pakolni mondjuk gpi formátumban
odanavigálni pedig úgy tudsz a garminnal, hogy hova?>extrák>saját poi, itt kiválasztani a kategóriát és hozza az összes odatartozó találatot, amiből választhatsz
vagy esetleg hova?>pozíció és itt bepötyögheted a cél koordinátáit
de ha nem "olyasmi", akkor nem szóltam
akkor majd vki okosabb...[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
kíváncsi vagyok rá, hogy a mostanit cseréli le, vagy választani kell majd közöttük...
választani
a saját adatok>térképek>mapsource-ben
(ill ha nem figyelsz, akkor felülírhatja)
erősen ajánlott is választani (azaz eccerre csak az egyiket bepipálni), nehogy gubanc legyen az útvonaltervezésnél
teszem azt ne navigáljon az autópályáról egy túrista útra...
és nem mindegy a térképfájlok neve!
az egyik térképedet gmapsupp.img, a másikat pedig gmapsup2.img néven kell bepakolni a garmin mappába
(1p-2p-re figyelni)
a 3. (utolsó) lehetséges név a gmapbmap.img
ha használsz basemap-et, akkor az ezt eleve "lefogalja"
de ha csak Mo-n navigálsz, akkor semmi szükség a basemap-ra és elvileg felhasználható a neve egy esetleges 3. térképhez
(de ezt még nem próbáltam ki, mert nem volt még szükségem 2-nél több térképre)[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
jó helyen vannak
(...mondjuk nyilván, ha eccer működik )
hogy mindkettőt használja-e azt az említett mapsource-nél tudod megnézni
amelyik(ek) be van(nak) pipálva azt használja éppen
így viszont kicsit szűkülnek a lehetőségeid
ha több ország térképe is fent van, akkor célszerű fent lennie egy basemap-nek is...és viola!: máris nincs hely (pontosabban rendelkezésre álló név) a túristatérképnek
de nem reménytelen a helyzet
ha az eu térképedben elég jó a Mo-térkép, akkor nincs szükség a külön Mo-térképre
ha meg nem navigálsz a határokon túl, akkor minek az eu-térkép...?
(csak fölöslegesen nyújtja meg a kirajzolás idejét)
ha meg nem kell az eu, akkor fölösleges a basemap
tehát vmelyiket nyugodtan kidobhatod és teheted a túrista térképet helyetteha meg esetleg vmilyen oknál fogva ragaszkodsz az eu-hoz is, a Mo-hoz is és még ezek mellé kellene a túrista, akkor elvileg lehet sakkozni a térképfájlok átnevezésével a telón belül
(tehát, hogy azoknak adod a fentemlített lehetséges neveket, amikre éppen ténylegesen is szükséged van, amire meg nincs átkereszteled akármire)
de tapasztalatom szerint ezt nem nagyon szereti a garmin
konkrétan a visszanevezett térképeket nem mindíg látja
és (bár ezt sem próbáltam még ki, de) sztem a gmapbmap.img nevű térképet lehet, hogy mindenképpen megjeleníti neked, ha kell ha nemúgy általában a (pc-s) mapsource-szel (nem azonos a telón a garminban levővel) sokkal macerásabb feltelepíteni báemilyen térképet is a telóra
(holmi feloldókódokat kér, stb)
ha teheted és vannak inkább a "bemásolós" verziókat válaszd minden térképből[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
talán mert nokiára optimalizáltak(?)
legalábbis a big rollnál (is) vmi ilyesmi van
kár, mert szépnek tűnik
de az általam felsoroltak mennek hibátlanultalán ezzel próbálja a nokia fenntartani a látszatot miszerint az i8910 mégis csak az ő árnyékában settenkedik
gondolom a világért sem ismernék el, hogy a saját rendszerükkel gyalázta őket a sárga földbe a samsung[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
köszi, akkor ennyivel előbbre vagyok én is
tehát a basemap-ot (vagy a neve alatt futót) ezexerint valóban mindíg megjeleníti
csak arra vigyázz, hogy a garmin úgy kezeli a különböző térképeket, mintha fóliákat pakolnál egymásra
aztán az így kirajzolódó úthálózaton tervez további különbségtétel nélkül
erre mondtam azt, hogy esetleg autópályáról túrista útra kanyarodásra biztathat, vagy fordítva...és ha a garmint immár abszolváltad, akkor lehet kezdeni az ismerkedést az ndrive-val és a sygic-kel
érdemestovábbá szomorú, de a telós progikat valóban még annyira sem optimalizálják, mint a pc-seket
mielőbb igyekeznek piacra dobni minden (akár félkész) terméket a minél nagyobb profit miatt
gondolom én
amíg a fogyasztóknak így is jó, addig nem is igen lesz változás
de mivel én is az ingyenélők táborát népesítem, hogy jönnék én ahhoz, hogy panaszkodjak?
(mindenesetre ha lenne mondjuk egy 100%-os navi, akkor talán rászánnám azt a 20-30 ezer forintot egy tuti és legális verzióra
de nincs...)[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
TokLac
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest