- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
Hammon Serra #9626 üzenetére
Nagyon köszönöm, szép kis olvasnivaló lesz.
5800-át nem mertem birizgálni, de ha veszek egy Omnia HD-t lehet azon megpróbálkozom majd, amint látom nem nehéz, és jól le van írva minden. Anno volt PSP-m, azt kimondottan szerettem mókolni.
Megkérdezhetem, hogy ti milyen romot használtok, illetve mit ajánlotok?
-
llll
senior tag
válasz
Hammon Serra #9617 üzenetére
a mentés helyét te választhatod ki (memóriegység/memkari)
ahogy látom alapból rejtett mappába teszi, szal csak az xplore-ral tudod meglesni, ill a fájlkezelőben is láthatóvá tenni
ezt kell keresned:
F:/backup, vagy E:/backup és ebben a mappában vannak azok, amiket kijelöltél mentésre
.arc kiterjesztéssel (amiről foggalmam sincs, hogy mi) -
Bdanyy
addikt
válasz
Hammon Serra #9490 üzenetére
Hát, nem hiszem hogy bárki foglalkozik már vele, meg nem lenne egyszerű úgy hogy minden működjön a hw-en.
d.beni: Én virtuális xp-n keresztül csinálom 7 alól a firmwarecseréket, tökéletesen működik így is
-
Bdanyy
addikt
válasz
Hammon Serra #9488 üzenetére
Sajnos nem lehet semmi mást rátenni
Ha működne rajta normálisan az android túl jó lenne
-
Bdanyy
addikt
válasz
Hammon Serra #9485 üzenetére
Sajnos én is így vagyok már mióta vele, oprendszerrel magával nincs gond, egyszerűen samsung voipaudio server vagy mit nem tett a firmwarebe. Nokián meg sonyn s60-on is megy.
Régen skyfire is volt de sajnos az is megszűnt már jóideje s60-ra. Ezt offba tettem mert nem ide tartozik, de még egy dolog (flash oldalak videók) ami régen ment valahogy mostmár sehogy sem használható
-
tzatzikiii
tag
válasz
Hammon Serra #9466 üzenetére
(Bocsanat az ures uzenetert, technikai hiba
)
-
tzatzikiii
tag
válasz
Hammon Serra #9466 üzenetére
Szia!
A wifi szuper, GPS-bol tobbfelet is valaszthatsz, a kijelzo gyonyoru es erzekeny.Gyari rommal nem jo a telefon, de pl. Taylor V7-jevel egyszeruen bamulatos: mindent tud, amit korabban is tudott, de mindent jobban, stabilan, hibamentesen. Megbizhato telefon, gyors, remekul bovitheto.
Lehet, hogy nem vagy letoltogetos es telepitgetos fajta, de egy ilyen telefon eseten a legelejen picit erdemes a szoftverekkel foglalkozni. En pl. osszesen 5 jol megvalasztott, utolag telepitett szoftvert hasznalok: egy bongeszot, egy mindent tudo kezelofeluletet, egy GPS programot, egy zseblampa programot es egy e-book olvasot. Ezek nekem okveltenul fontosak, mig mas egyebre nem vagyom. Ki lehet ezt a telefont hasznalni amugy meg nalam jobban is.
Emellett bocsass meg, de irok Neked egy PU-t is, ugyanis nekem epp van egy ilyen telefonom elado (ketto van, az egyiket hasznalom, a masikat eladom), epp abban az arkategoriaban, amit belottel - hatha erdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged