Hirdetés
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Nagyon köszönöm, szép kis olvasnivaló lesz.
5800-át nem mertem birizgálni, de ha veszek egy Omnia HD-t lehet azon megpróbálkozom majd, amint látom nem nehéz, és jól le van írva minden. Anno volt PSP-m, azt kimondottan szerettem mókolni.
Megkérdezhetem, hogy ti milyen romot használtok, illetve mit ajánlotok? -
llll
senior tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
a mentés helyét te választhatod ki (memóriegység/memkari)
ahogy látom alapból rejtett mappába teszi, szal csak az xplore-ral tudod meglesni, ill a fájlkezelőben is láthatóvá tenni
ezt kell keresned:
F:/backup, vagy E:/backup és ebben a mappában vannak azok, amiket kijelöltél mentésre
.arc kiterjesztéssel (amiről foggalmam sincs, hogy mi) -
Bdanyy
addikt
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Hát, nem hiszem hogy bárki foglalkozik már vele, meg nem lenne egyszerű úgy hogy minden működjön a hw-en.
d.beni: Én virtuális xp-n keresztül csinálom 7 alól a firmwarecseréket, tökéletesen működik így is

-
Bdanyy
addikt
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Sajnos nem lehet semmi mást rátenni
Ha működne rajta normálisan az android túl jó lenne 
-
Bdanyy
addikt
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Sajnos én is így vagyok már mióta vele, oprendszerrel magával nincs gond, egyszerűen samsung voipaudio server vagy mit nem tett a firmwarebe. Nokián meg sonyn s60-on is megy.
Régen skyfire is volt de sajnos az is megszűnt már jóideje s60-ra. Ezt offba tettem mert nem ide tartozik, de még egy dolog (flash oldalak videók) ami régen ment valahogy mostmár sehogy sem használható
-
tzatzikiii
tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
(Bocsanat az ures uzenetert, technikai hiba
) -
tzatzikiii
tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Szia!
A wifi szuper, GPS-bol tobbfelet is valaszthatsz, a kijelzo gyonyoru es erzekeny.Gyari rommal nem jo a telefon, de pl. Taylor V7-jevel egyszeruen bamulatos: mindent tud, amit korabban is tudott, de mindent jobban, stabilan, hibamentesen. Megbizhato telefon, gyors, remekul bovitheto.
Lehet, hogy nem vagy letoltogetos es telepitgetos fajta, de egy ilyen telefon eseten a legelejen picit erdemes a szoftverekkel foglalkozni. En pl. osszesen 5 jol megvalasztott, utolag telepitett szoftvert hasznalok: egy bongeszot, egy mindent tudo kezelofeluletet, egy GPS programot, egy zseblampa programot es egy e-book olvasot. Ezek nekem okveltenul fontosak, mig mas egyebre nem vagyom. Ki lehet ezt a telefont hasznalni amugy meg nalam jobban is.

Emellett bocsass meg, de irok Neked egy PU-t is, ugyanis nekem epp van egy ilyen telefonom elado (ketto van, az egyiket hasznalom, a masikat eladom), epp abban az arkategoriaban, amit belottel - hatha erdekel.

Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Napelem
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 93% akku
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
5800-át nem mertem birizgálni, de ha veszek egy Omnia HD-t lehet azon megpróbálkozom majd, amint látom nem nehéz, és jól le van írva minden. Anno volt PSP-m, azt kimondottan szerettem mókolni.
Ha működne rajta normálisan az android túl jó lenne