Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzatzikiii
tag
válasz Peti567 #7019 üzenetére
@Peti
Ez az SPB Mobile Shellt jó valamire, érdemes felttenni, teljesn uj menüt kapok?En masfel ev Windows Mobile-ozas soran csak SPB MS-t hasznaltam, es nagyon szerettem, foleg a fokepernyo miatt. Ahogy Muveszur videojaban nezheted, tobb lap van a fokepernyon, amik kozott oldaliranyu mozdulatokkal tudsz valtani, es olyan ikont pakolsz ki ra, amilyet csak akarsz. Emellett en nagyon szerettem az idojarasjelentest is benne, majdnem olyan jo, mint az SPB Weather. Az oprendszer fokepernyojere es menujere barmikor visszaterhetsz a Home gombbal.
Egyebkent amiert en nem biztos, hogy felteszem a Mobile Shellt, az a menuje. Jopofa, csicsasan animalt menut irtak hozza, mindent tokeletesen elersz belole, de en per pillanat nagyon szeretem a Symbian menut.@ Quasi_modo
Nekem ugy tunik, van egy olyan bugom, hogy amikor kikapcsolom az iranyitott keresest, es alfanumerikus billentyuzettel akarok beirni barmit, akkor mondjuk a C betuhoz hiaba nyomom le 4x a kettes gombot, mindig csak "a"-t ir be. Ez ismert bug, masoknal is igy van, vagy csak en tapasztalom? Igazabol azert nem ragom emiatt annyira a kefet, mert ugyis ujrahuzom a telefont egy heten belul, de azert ez egy kellemetlen bug, akarhogy is nezem.@ ollie: koszonjuk szepen a moderatori munkad!
-
llll
senior tag
válasz Peti567 #7019 üzenetére
ha a sygic nem jelzett, akkor eccer főmenü-biztonsági kamera-értelemszerűen beállítgatni
aztán főmenü-látnivaló kezelése-látnivalók mutatása/rejtése-itt legyenek bepipálva a megjeleníteni kívánt speedcamok
harmaccor pedig főmenü-látnivaló kezelése-látnivaló közelében figyelmeztet-itt is legyenek bepipálva a speedcam típusok és megadhatod, hogy mennyivel előre figyelmeztessen
(a "csak akkor figyelmeztessen, ha a látnivaló az úton van" inkább ne legyen bepipálva)
direkt megkerestem egy hozzám közel esőt és nekem ezen beállításokkal tökéletesen jelzett a 10-es verza
(persze legelőször is kell hogy legyenek trafipax adatok a telódon )ha pedig az ndrive nem jelzett, akkor azzal egyelőre én is bírkózok...
[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Suzuki topik
- Ez a mondat angolul?
- Projektor topic