- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Vyndree #1897 üzenetére
Gratulálok!
Most ilyenkor megint menj a Recovery Menübe és csinálj egy Wipe Factory resetet és Wipe cache Partitiont.
Majd Reboot device.(Ne ilyedj meg hogy ha errorokat írogat ki,az azért van mert a régi recovery menüből maradtak dolgok benne. Wipe után eltünik ez a kis gond. -
pcnet
addikt
válasz
Vyndree #1777 üzenetére
Ja látom költői kérdés volt. Bocs! Mindegy! Maradjunk annyiban, mindkettő jó, de Galaxy jobb vétel. És akkor senki nem sértődik meg. Egyébként ha vissza olvasol, láthatod, hogy írom Galaxy mennyivel sokoldalubb és lehet megmarad navinak, mert 38ért nem pazarlom el. Azt hittem ebből lejött, hogy szeretem Galaxyt. És nem sznobságból vettem touchot. Tényleg mindegy. Látom tényleg android topicban nem lehet írni Apple-ről, Apple topicban meg androidról. Én nem állok egyik pártján sem. Mindkét eszközt szeretem és használom. Csak mindegyiket másra. Részemről itt tényleg vége. Nem kívánok vitát nyitni. Ha valakinek kérdése lenne, írjon privátot, szívesen válaszolok bármire.
-
pcnet
addikt
válasz
Vyndree #1777 üzenetére
Szebb a képe, nem pixeles. 960x640 pixel 3.5"on sokkal szebb mint Galaxynak 480x800 5"on. De félre értetek, mert én épp azt mondom Galaxy jobb vétel, nem estem hanyadt touchtól. Csak kiváncsi voltam mi ez a nagy hype az Apple körül, és már minden OP rendszerrel volt dolgom iOS kivételével. Ezért szerettem volna megismerni azt is és iPod touch volt a "legolcsóbb" megoldás erre, ugyanis nem vagyok olyan tollas gyerek, hogy megengedhessek magamnak egy iPhone 4et 150e ft-ért. 3GS jöhetett volna még szóba, de szempont volt a garancia és touch 4G erősebb hardveresen. Szóval nekem nem jött át az Apple feeling, azt hiszem nem én leszek az aki sorban fog állni alma bolt előtt, hogy elsők közt vegye meg az új almafont. Nem rossz, de nem értem mi ez a nagy hype. Na de ezt már nem írom le, mert erre téved egy fanboy és átalakítja az arcom. Meg nem akarok vitát szítani. Egyébként szerintem zenében sem jobb. Memóriája meg nem bővíthető, hogy kérdésedre is feleljek. Képeket nem valami szépeket csinál. 0.7mpx. Videóban 720p. Nekem a kijelző teccik és, hogy vékony a készülék. Meg minőség értet, egyben van, szép, jó kézben tartani. De iTunes szinkron idegesítő, Galaxy sokkal hasnálhatóbb, nem kötött ennyire az egész és nem ennyire zárt a rendszer.
-
pcnet
addikt
válasz
Vyndree #1774 üzenetére
Hm, hát én egy hete vettem iPod touch 4G 8GB-ot, így azt hiszem van összehasonlítási alapom. Szóval touch kijelzője oda-vissza bucira veri Galaxy kijelzőjét... De minden másban... Hát... Nem tudom! iOS-t szerettem volna mindenkép kipróbálni és touch jöhetett szóba vagy iPhone 3GS. Touch lett. Hírdetem a Galaxy-t, de még csak érdeklődő sem volt... Illetve egy emberke, aki azt hitte Galaxy S. Amint felhívtam a figyelmét, hogy ez "tablet", máris "ja, akkor bocs" volt a reakció. 38e ft alá nem fogok menni. Ha nem viszik, megmarad navinak autóba. Egy valamire való navit sem kapok az áráért, és Galaxyval fényképezhetek, videózhatok, zenét hallgathatok rajt, netezhetek... Szóval úgy néz ki marad.
-
Vyndree
őstag
válasz
Vyndree #1767 üzenetére
Ahányszor megcsinálom, annyiszor más és más az eredmény.
http://prohardver.hu/dl/upc/2012-08/16/245978_zysmcog82wadqxn1_sc20120816-112901.thumb.png
http://prohardver.hu/dl/upc/2012-08/16/245978_vetzhixom2nvgaht_sc20120816-113453.thumb.png
http://prohardver.hu/dl/upc/2012-08/16/245978_yprmsloo4bncsxou_sc20120816-114630.thumb.pngTalán ez lett a legjobb, de meguntam
-
válasz
Vyndree #1617 üzenetére
Múlt héten vettem és mikor itthon próbálgattam akkor derült ki, hogy a középső gomb nem működik. Telefonáltam akitől vettem és Skype-on keresztül navigált. Kernel csere és fw csere volt Odinnal. Most működik a gomb, de azért jobb lenne magyarul. Viszont nem szeretném a rootolt fw-t feltenni. Ha bevinném a Samsunghoz volna esélyem? Garancia van még rá.
-
kerekfej
őstag
válasz
Vyndree #1572 üzenetére
Samsung Galaxy Player 70 Plus – még mindig az iPod után loholnak
Android-os Samsung PMP-k:
Samsung Galaxy Player 50
Samsung Galaxy S WiFi 3.6
Samsung Galaxy S WiFi 4.0
Samsung Galaxy S WiFi 4.2
Samsung Galaxy S WiFi 5.0
Samsung Galaxy Player 70 Plus -
pcnet
addikt
válasz
Vyndree #1536 üzenetére
Ok, köszi, hogy kipróbáltad. Akkor bele nyugszom, hogy ez ilyen.
Bár továbbra sem értem, hogy a másodperc töredéke alatt hova tűnik az a 20% és miért megint én fogtam ki a selejtet. Wave kijelzővel is csak én szívtam, szervizes még hasonlót sem látott. HD2 meg memória kártya terén válogatós. Számítógépem meg az USB-s eszközöket dobálja el. Másolok pendrivera és egyszercsak eltűnik a pendrive a rendszerből. Van egy 3310esem T-s kártyával az meg naponta 2x-3x kikapcsol. Szóval....
-
kali8n
aktív tag
válasz
Vyndree #1489 üzenetére
Én a feketéről akkor mondtam le amikor ennek a videónak az elején láttam, hogy ez is lakkfekete műanyag, és milyen ronda ujjlenyomatosan.
Érdekes, én ha meglátok valakinél egy fehér kütyüt nem gondolom, hogy buzi lenne.
Ha valaki meg annyiból meg tud ítélni egy embert, hogy milyen színű a készüléke annak gratulálok... az ilyenek véleményére úgysem kell adni. -
nexus6
aktív tag
válasz
Vyndree #1427 üzenetére
hello, újra..
hát az elején nem ment, aztán sikerült a 2.3.6 os rootost felrakni. Meghűlt bennem a ar is, amikor megláttam a pass és újraindulást. Most kezdem a beállításokat újra... Köszönet és like a blogra...
körülnéztem az xda-n is, ott is volt egy hasonló eset akinek 19 másodperc után megszakadt a bejelentkezés, majd újraindult. Neki is egy rom cserét ajánlottak... -
nexus6
aktív tag
válasz
Vyndree #1425 üzenetére
néztem a blogodat, még mielőtt megvettem a galaxyt. én már a root-os magyar rommal vettem használtan, szóval...
délután (munka után) hazaérek és megpróbálom odinnal. addig nem is viszem szervízbe, mert mindenképp kellene egy gyári rom...
egyébként az aradi utcában milyen a hozzáállás ilyen rom frissítésre? Mert lehet egyszerűbb lenne odavinnem. -
agabe
addikt
válasz
Vyndree #1386 üzenetére
nem azert irom, hogy teged meggyozzelek, hanem ha valaki informalodni probal, akkor ne legyenek ketelyei az edigitallal kapcsolatban
ha abba a boltba viszed ahol vetted (mint ahogy pl. a szolgaltatoi telefonoknal a szolgaltatohoz) akkor sokkal hosszabb ido mint a hivatalos szerviz, ezert javasolt a hivatalos szervizbe vinni az esetek 99%-ban.
amit leirtak a homarban, ott lehet, hogy szerencsesebb lett volna (utolag tudjuk) a boltba visszavinni, mert akkor a bolt szivott volna a szervizzel, de nem ez a jellemzo a samsungnal es partnerszerviz hivatalos hely.
van meg egy lehetoseg...megpedig, hogy kiszallitassal vettek valahol olyan helyen ahol nincs edigital...akkor is vihette volna edigitalba, de akkor lehet tobbet kellett volna utazgatnia, es igy utolag konnyu okosnak lenni, de nem ezt feltetelezi az ember alapbol.sokszor kifejtettem mar, hogy gsm boltokban senki ne vegyen semmilyen keszuleket, meg akkor sem ha gyari garis, hanem inkabb nagyobb muszaki aruhazakban, hipermarketekben, hivatalos markakepviseletnel mert ott tuti a gari, de van nehany uzlet ami kivetel, es ezek koze tartozik az edigital is...ott nyugodtan vasarolhat barki barmit, az hivatalos lesz.
-
agabe
addikt
válasz
Vyndree #1384 üzenetére
en tisztaban vagyok a sufni gsm-ekben kaphato bolti garis szurkeimportos afa nelkul kaphato cuccokkal.
ha nem latod (bar jelzik az oldalon) akkor is elhiheted, higy ott mindent hivatalos garival adnak...mindamellett nincs nekik, es valoszinuleg nem tudnak szerezni, de ha ennyiert rendelesre tenyleg hoznak, akkor azt erdemes megvenni.
-
agabe
addikt
válasz
Vyndree #1382 üzenetére
a leirasbol kiderul, hogy azt az edigitalban vettek az ominozus keszuleket, ott pedig minden hivatalos...es nem is a dzsunka araikrol hiresek, szoval a garival minden rendben volt ezek alapjan, es azt azert felejtsd el, hogy egybol cserelnek neked keszuleket...neha az elejen elofordul, de amikor mar van alkatreszuk, akkor akar szinte az egesz belsejet is kicserelik inkabb minthogy ujat adjanak.
ha nem lehet javitani, es esetleg kifuto a keszulek akkor felkinaljak az eredeti ar visszafizetesenek, vagy az osszeg levasarlasanak lehetoseget. -
kerekfej
őstag
válasz
Vyndree #1356 üzenetére
De akarom.
Mobil kijelzők tesztje
-
kerekfej
őstag
válasz
Vyndree #1354 üzenetére
A kérdés az, hogy mihez képest jó, mert ha minden igaz ugyanezt adják a Samsung Galaxy S és az S II mobiltelefonokhoz is, azoknak a hangjára a megfelelő magyar szó az, hogy pocsék. Persze azok akiknek nincs összehasonlítási alapja, azok könnyen esnek abba a hibába, hogy csak úgy hasraütésszerűen mondanak és állapítanak meg valamit tévesen. HIFI szempontból kritikán alulinak számíthat a gyári fülhallgató a hangminősége.
Viszont bőven megfelelhet általános használatra. Tehát nem nevezhető rossznak, de a jótól elég távol van.
-
agabe
addikt
válasz
Vyndree #1327 üzenetére
valóban fura...mert ha jobb lenne a proci, vagy a gpu benne (gpu-ról nem írnak konkrétat, de nem hinném, hogy erősebb lenne), akkor lenne értelme...bár akinek még nincs 5colos annak jó lehet az is, és a kijelzője elvileg jobb lesz, de tényleg fura, ha másban nincs előrelépés, hanem inkább vissza.
hatalmas előnye ennek pl, hogy GPS-ként igen kiválóan használható...ekkora GPS-t önmagában sem olcsóbb, és hardverileg gyengébb sokkal, wifi nincs benne...netre nem igazán használható, de úgy tűnik samu eladásaiban az 5colosok nem voltak olyan erősek, ezért visszább vettek a méretből.
Kár. Jó lenne ekkorában valami 2 magos is jobb kijelzővel (pl a note butított verziója) ha valamit fejlődni akarnának. -
pcnet
addikt
válasz
Vyndree #1274 üzenetére
"Tamagocsi" ez teccett.
Én meg pont gépen nem szeretek olvasgatni. Nem túl jó a szemem sajnos és gép eőőtt görnyedve, monitorba bújva nem olyan kényelmes az olvasás mint egy 4.3-5"os kütyüről 30-40 centiről. Meg sokat várok sajnos orvosi várókban, ott is jól jön pl Mobilaréna/Logout olvasgatás. Hamarabb elmegy az a néhány óra. Tokot közben egy ismerős segítségével megrendelem. Ő regisztrálva van ebayen és vágja a rendszer használatát és az angolt is. Betűtípus váltásra nem is gondoltam. Köszi!
-
pcnet
addikt
válasz
Vyndree #1270 üzenetére
E-bayhez hülye vagyok.
Logouton olvastam leírást de még így sem mernék neki állni. Sehol nem tüntetik fel, hogy hozzánk postáznak, írni kell nekik, de ilyen szinten megint nem vágom az angolt. Azt is olvastam, hogy van, hogy eltűnik a csomag, nem érkezik meg. Már most is mindig vigyáznom kell, hogy puha felületre tegyem, nem akarom megkarcolni, 3 hét posta is hosszú idő. Lehet Vaterás vásárlás lesz belőle.
Kijelző felbontást én böngészés közben veszem észre. "Szőrösek" a betűk és mintha a betűket körbe venné valami "árnyék". Ha sokat olvasol ez zavaró lehet. Farm frenzy 2-t nyomom rajt, ott tényleg penge a kép és film nézésnél is. Csak én 95%ban netre használom és ott zavaró számomra.
Még egy jelenség amit csak a Galaxynál tapasztaltam: GTalk-ban csevegéskor nem úgy jelenik meg a beszélgetés mint gépen vagy HD2-n. Valahogy így néz ki:
Partner 1. üzenete
Partner 2. üzenete
Partner 3. üzenete
Partner 4. üzeneteÉn 1. üzenetem
Én 2. üzenetem
Én 3. üzenetemGépen és HD2-n pedig a normál módon megy:
Partner 1. üzenete
Én 1. üzenetem
Partner 2. üzenete
Én 2. üzenetem
.
.
.Ez mitől lehet? 5 képernyőnyi csevegés után már elég gáz mindig vissza scrollozni, hogy írt e választ és mit.
-
pcnet
addikt
válasz
Vyndree #1263 üzenetére
Jah, igen a hozzászólásokban, bocsánat. Figyelmetlen voltam. Azt hiszem maradok a 2.3.5-nél. TW teccik, kijelző felbontásán kívül nem tudok belekötni a masinába. Kezdem megkedvelni.
És, hogy ne csak rosszat írjak róla: az aksi bitang jól bírja és a hangszórók is elég szépen szólnak. Fagyás, akadás, röccenés eddig nem volt.
-
pcnet
addikt
válasz
Vyndree #1259 üzenetére
2.3.6 miben jobb? Azt olvastam valahol 2.3.6-ban csak a hangvezértlést javították, 2.3.7-be pedig csak az NFC támogatás ami bekerült pluszba.
ROM frissítés menete annyi amit a fentebb linkelt blogban leírtál? Letöltöm a 2.3.6-ost, betallózom Odinban PDA-hoz a ROMot és ennyi? Repartition ha ext4 volt. Ezt hol tudom megnézni? Én nem babráltam vele, esetleg előző tulaj, bár nem hinném.
-
agabe
addikt
válasz
Vyndree #1259 üzenetére
azert a mango nem rossz...ha stabil rendszer kell, es elfogadja valaki a korlatokat (nem is olyan nehez), akkor nagyon jol hasznalhato... a netezes picit benabb, a billentyuzet erthetetlen modon kisebb mint lehetne, nem jatszhato le annyi fileformatum, nincs annyi app ra...de ezek kozul az appok nem biztos hogy hatrany (nincs olyan sok szemet...bar ott is van..., es ami van az altalaban hasznalhato), az altalam hasznalt funkciok pl. elerhetok azon is..nem jatszom flash jatekokat, es a levelezo kliens veri az osszes androidost szerintem. szepen mukodik az egesz, sokkal gyengebb vason is roccenes nelkul fut es mint elsore is irtam nagyon stabil.
Asszem tul nagy a hype az android korul, mert szerintem nagyjabol pariban van a wp7 vele, csak masok az erossegek/gyengesegek. Latok ra eselyt, hogy rakapnak tobben...az elso generacios telok kozul mar 40ezer korul kaphato hasznaltan olyan ami ugy mukodik osszessegeben mint egy 70-80ezres androidos hasznalt telo.vagy az android van tulertekelve, vagy a wp7 alul.
-
pcnet
addikt
válasz
Vyndree #1252 üzenetére
Netre is használom és 4.3" ideális már netezni. Ezen kívül szana szét lehet ROMolni, van rá WM 6.5, WP7 Mango, rengeteg android ROM, Ubuntu, portolják rá MeeGo-t, jönnek az ICS ROMok... És érdekelt az android... Előtte badás telefonom volt, de azon képtelenség volt netezni. Most úgy gondoltam Wave elég lesz hívásra és SMS-re, Galaxy pedig netre és esetleg filmet nézni, HD2-t eladom, még marad is pénzem.
-
matyiGo
aktív tag
válasz
Vyndree #1196 üzenetére
Az a 42 ezer forintos dolog sajnos nwm létezik. megrendeltem a cuccost rá fél órára csörgött a telefonom hogy sajna most nincs raktáron és azért kerül ennyibe mert német és kínai nyelven tud csak. Nem annyira vágom a dolgot de biztosan fel éehet rá hackelni magyar nyelvű androidot, csak akkor gondolom elveszti a garanciáját.
-
agabe
addikt
válasz
Vyndree #1180 üzenetére
Ezzel a rommal gariztatni ne akard, mert nem fogják...előtte vissza kell tenni valami gyárit (europai hivatalosat, abból is van 2.3 -as ami tud magyarul, hiszen van aki már úgy kapta)
Minden más szempontból a 2.3 -as GB -k sokkal jobbak a 2.2 -esnél.
Odintól nem kell félni, csak az a lényeg, hogy telepítés közben (de ez igaz a kiesre) ne szakadjon meg a kapcsolat, ne menjen el az áram (laptop jó erre), és a leírás szerinti menetet kell tartani....téglásítani igazán nem is lehet talán az odinnal. -
Vyndree
őstag
válasz
Vyndree #1180 üzenetére
Akit érdekel a frissítés részlete nézzen be ide.
-
kali8n
aktív tag
válasz
Vyndree #1176 üzenetére
Igen, sajnos a kies egy ipari hulladék. Random módon dönti el, hogy működik-e vagy sem. Szerencsére már én is 2.3.5-el vettem, így nem kellett szórakozni az update-el. Bátrabbak odinnal feltehetik rá a GB-t. Egyébként még régen Galaxy S esetén sokkal több telefont téglásított a kies mint az odin, mert a kies szimplán szar, az odinnál meg többnyire user error volt.
-
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Vyndree #1149 üzenetére
A felugró reklámokat ki lehet iktatni az adfree nevezetű progival. Előtte root-olni kell a kütyüt a superoneclick progival. Ha kész a telepítés akkor többé nem fogsz reklámokat átni!
Érdemes frissíteni 2.3.5-re a droidot, mert szerintem jobban lett optimalizálva, jól teljesít a kütyü ezzel a verzióval.
Frissíteni úgy tudsz ha leszede a KIES nevezetű samsungos csoda progit (pc-re), Telepítésnél országnak UK-t adsz (fontos!!!). Ha ez megvan és működik a progi akkor a samut kies-módba kell tenni az usb kapcsolat típusánál. Összekötöd a pc-vel és kikeresed a KIES-ben (pc-n) a szoftverfrissítést. Az is fontos hogy stabil, gyors neted legyen mert az új rom meglehetősen nagy, 100+ Mb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- Dell Precision 7560 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjolv új akku gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest