- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexus6
aktív tag
válasz
Roliiii #1423 üzenetére
hát lehet ma délután otthon megpróbálom. még ilyet nem csináltam... nem akarok pingpong ütőt csinálni belőle, mert nagyon bejött filmnézésre meg gammára az omnia 2 után. Persze az omniának meg voltak a jó oldalai. Pl.: android állandóan elinduló progik, 1000 rom. Omnia 2 stabil t-s szoftverrel, kb. másfél két havonta kellett újraindítani, 30-50 mega memória...
-
pcnet
addikt
válasz
Roliiii #1405 üzenetére
tome.jr: Igen, én is pontosan erre hivatkoztam, de azt mondták már lezárták a a garanciát, nem tudnak vele mit kezdeni.
Roliiii: Nem, mert 2 hét volt még vissza a garból mikor postára adtam. Fel is hívtam őket, hogy megérkezett e és mondták hogy igen. Tehát gar időn belül kezdték meg a javítást. Telefonban nekem azt mondták, hogy már bevizsgálták, valószínűleg kijelző csatlakozó lazult fel, vagy kijelző csere lesz. Erre megoldották egy szoftverfrissítéssel. Ha lejárt volna a gar, akkor a szoftverfrissítést is fizetnem kellett volna.
-
tome.jr
addikt
válasz
Roliiii #1359 üzenetére
Érdekes amit írsz én semmiféle alapzajt nem hallok. Itt is azt írják, hogy teljesen néma:
Whether it is deliberately designed or just a byproduct of removing the phone section, the Galaxy Player has nearly silent operation. Only when using my most sensitive in ear monitors could I hear a slight bit of activity between tracks. Interestingly, this was more noticeable while using services like MOG compared to the stand-alone apps. I don't know why that would be. In any case, the device is basically silent.
-
agabe
addikt
válasz
Roliiii #1271 üzenetére
a li-polyknak nem lesz baja.
a nikkel-cadmiunokkal volt igaz, hogy nem szeretik a ratoltest, es hogy le kell meriteni oket.
no ezt a mostaniaknal felejtsd el.
ugyanez igaz a "formazasra"...ma mar ezek elavult berogzodesek.
li-poly-k azt szeretik a legojbban ha 60-80szazalek kozott vannak.
h
Ha 30/35-90/95 szazalek kozott tartod oket, akkor az nagyon kimelo hasznalat, de ha 15-100%kozott hasznalod, aklor is tovabb fog tartani mint a kutyu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robotporszívók
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VR topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest