- Google Pixel topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexus6
aktív tag
érdemes CM-et felrakni rá. Az xda-n van fenn elég sok fajta, nekem mlg a 10.2 verzió van fenn. Az is teljesen stabil, mondjuk ezen még volt-van hardver hiba (fénykép). Az újakon ezek javítva lettek. Szóval én ajánlom a cm verziót. A legfrissebb 2.3.6 volt, ez nem lett tovább frissítve samu által ha jól tudom.
off
azért nekem még mindig hihetetlen, hogy egy három éves gép tök klafán szuperál, az akksija is teljesen jó (bár most azért már gyakrabban kell töltögetni). sajnos játék és izmosabb szoftver fronton gondolkozik, de az alapfelhasználásra teljesen jó szerintem (én is filmnézésre, zenehallgatásra, navigációra, netezésre használom). -
nexus6
aktív tag
válasz
bigdee888 #2424 üzenetére
tényleg jó a reed, csak sajnos az fm rádió nem megy (ezt használnám is), most kipróbálok majd valami mást. nekem új dolog volt a csere is, előtte a 2.3.6 magyart tettem fel, de elég sokszor fagyott főleg gyatra játékok alatt is. kipróbálom, lehet a cm 10.2-t. vagy melyiket érdemes?
sajnos amit rendeltem akksit nem töltött, visszaküldöm, nagyon korrekt volt a bolt. azt hiszem maradok a powerbanknál. -
nexus6
aktív tag
válasz
DoItYourself #2447 üzenetére
én magyarországról rendeltem egy dunaújvárosi cégtől, 4900 Ft + 1000 Ft a csomagdíj. 5900-ért megéri szerintem. Bele még nem raktam, mert nem volt időm, no meg a betegség meg a rokonok általi megbízásos ajándék vásárlás is hátráltat. Ha érdekel, elküldöm az elérhetőséget püben.
-
nexus6
aktív tag
még mindig akku téma, pár helyen találtam egy ilyen típusú akksit: 5735B0
ez ugyanaz mint a gyári samsung? egy tizessel olcsóbb (ha ebay, akkor 4 e Ft), vagy inkább tényleg egy powerbankkal jobban járok? -
nexus6
aktív tag
[link]
ezt próbálta már valaki? R.E.D.D. -
-
nexus6
aktív tag
válasz
Vyndree #2360 üzenetére
Nekem ugyanez a véleményem és kb. ugyanerre használom is. Én mondjuk most is filmeket (tévét) nézek vele békákázás közben...
Viszont nekem játékoknál sokszor újraindul a gépem, most a carma freet telepítettem. Eddig egyszer sikerült játszanom vele normálisan. De voltam így a mérgesmadárcsillagháborúkkal is.
Amúgy én is szeretem a kis kütyümet, netezésre, meg navi és filmezésre szerintem ennyi pénzért bőven jó. -
nexus6
aktív tag
viber megy galaxy wifin?
-
nexus6
aktív tag
én mondjuk elég sokat nyúzom, mert bkvzás közben filmet nézek. kb 1,5 film megy el 3-4 óra folyamatos használat, otthoni kis wifizés mellett.
szerintem a rommal lehet valami gond, gondolkodom hogy újra rakom.
Az ár:
régebben 35-40 körül ment, én is 35-ért vettem használtan (4 hónapos volt, 2 év garanciával).
Én lennék pofátlan és hirdetném 45-50 körül, mert az iponnál sem kapható már (06.28-tól). Egyébként szerintem ár-érték arányban szenzációs cucc, pl egy notehoz képest. Tőlem mindenki kérdezi mekkora?
És mikor meg tudják mennyiért vettem... Nekem bkv-n a tablet azért nagy...
Szumma: amire használom (navig, zene, film) szenzációs és ötös. -
nexus6
aktív tag
kb. két hete vettem észre, hogy a 4.2-es gépnek az ára 50 e, míg az 5.0 felment 75 ezer Ft-ra... A kétmagos 5 colos sajnos még mindig nincs eu-ban.
Más téma:
nekem párszor töltéskor felmegy 100%-ra az akkumlátor, majd nem megy le, azaz két nap után is 100 %, majd egyszer csak kikapcsol, mert lemerült... egy 2.3.6 van rajta... -
nexus6
aktív tag
válasz
Vyndree #1427 üzenetére
hello, újra..
hát az elején nem ment, aztán sikerült a 2.3.6 os rootost felrakni. Meghűlt bennem a ar is, amikor megláttam a pass és újraindulást. Most kezdem a beállításokat újra... Köszönet és like a blogra...
körülnéztem az xda-n is, ott is volt egy hasonló eset akinek 19 másodperc után megszakadt a bejelentkezés, majd újraindult. Neki is egy rom cserét ajánlottak... -
nexus6
aktív tag
válasz
Vyndree #1425 üzenetére
néztem a blogodat, még mielőtt megvettem a galaxyt. én már a root-os magyar rommal vettem használtan, szóval...
délután (munka után) hazaérek és megpróbálom odinnal. addig nem is viszem szervízbe, mert mindenképp kellene egy gyári rom...
egyébként az aradi utcában milyen a hozzáállás ilyen rom frissítésre? Mert lehet egyszerűbb lenne odavinnem. -
nexus6
aktív tag
válasz
Roliiii #1423 üzenetére
hát lehet ma délután otthon megpróbálom. még ilyet nem csináltam... nem akarok pingpong ütőt csinálni belőle, mert nagyon bejött filmnézésre meg gammára az omnia 2 után. Persze az omniának meg voltak a jó oldalai. Pl.: android állandóan elinduló progik, 1000 rom. Omnia 2 stabil t-s szoftverrel, kb. másfél két havonta kellett újraindítani, 30-50 mega memória...
-
nexus6
aktív tag
Na hálaistennek, tegnap éjjel elkezdtem a frissítést. 73%-nál újraindult a készülék. Azóta folyamatosan boot, majd újraindul. Próbáltam a hr-t is, semmi folytatja tovább a samsung felirat, majd kikapcsol. Ma viszem szervízbe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bestbuy játékok
- Apple asztali gépek
- Túra és kirándulás topic
- Mesterséges intelligencia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest