- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roliiii
aktív tag
Valakit érdekel, jött HongKong ból egy szilikon tok, 1 hónapja rendeltem, de azóta már úgy döntöttem, hogy eladom a tabit, szóval ha kéne valakinek írjon bátran, Bp-en átvehető, persze nem free.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
tome.jr #1360 üzenetére
Itt azt írja, hogy szinte hangtalan. Nearly=közel. Azt, is írja, hogy főként számváltásnál hallja, szóval van, én hallom, lehet túl vájt fülem van erre.
Nomeg ez amcsi verzió, én eddig China és Koreai gyártmányt hallottam. Osztálytársamét Koreába gyártották, az enyémet China-ban.
-
Roliiii
aktív tag
Gari csak papírral érvényes vagy serial number alapján is? El akarom adni de nincs meg a papir... :S
-
Roliiii
aktív tag
Ti mikkel játszotok? Milyen alkalmazásokat használtok?
Pl. én tudok ajánlani egy Wifi File Transfer nevű appot. Kényelmes, mert nem kell mindig usb-re dugni és, hogy aktuális legyek kíméli az aksit mert ha feldugjuk a gépre elkezd rátölteni így meg ugye ezt megússzuk.
-
Roliiii
aktív tag
iPod Touch 4G akkujelzése katasztrofa...annyira hamar lemerült, isteni megváltás ez utána, 10 és fél óra eddig a rekodrom amit 1 feltöltéssel vitt a "kis" galaxy .
-
Roliiii
aktív tag
Sziasztok
Én is klubtag lettem. Kérdésem, hogy nem tudtok olcsón fóliát valahonnan, valaki?
Köszi
-
Roliiii
aktív tag
Milyen fw-re enged frissíteni gyárilag? 2.3.5?
-
Roliiii
aktív tag
Sziasztok.
Gondolkodok egy ilyen wifi 5.0 beszerzésén, csak az lenne a kérdésem, hogy a kijelzőn ha a kinti ikonokat jobbra balra huzigáljátok nem mosódik kicsit? Medi***ark ba nyomkodtam és nagyon mosódott, ennyire le lett strapálva, vagy ilyen gyenge a kijelző?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude E6540 akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest