- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roliiii
aktív tag
Valakit érdekel, jött HongKong ból egy szilikon tok, 1 hónapja rendeltem, de azóta már úgy döntöttem, hogy eladom a tabit, szóval ha kéne valakinek írjon bátran, Bp-en átvehető, persze nem free.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
tome.jr #1360 üzenetére
Itt azt írja, hogy szinte hangtalan. Nearly=közel. Azt, is írja, hogy főként számváltásnál hallja, szóval van, én hallom, lehet túl vájt fülem van erre.
Nomeg ez amcsi verzió, én eddig China és Koreai gyártmányt hallottam. Osztálytársamét Koreába gyártották, az enyémet China-ban.
-
Roliiii
aktív tag
Gari csak papírral érvényes vagy serial number alapján is? El akarom adni de nincs meg a papir... :S
-
Roliiii
aktív tag
Ti mikkel játszotok? Milyen alkalmazásokat használtok?
Pl. én tudok ajánlani egy Wifi File Transfer nevű appot. Kényelmes, mert nem kell mindig usb-re dugni és, hogy aktuális legyek kíméli az aksit mert ha feldugjuk a gépre elkezd rátölteni így meg ugye ezt megússzuk.
-
Roliiii
aktív tag
iPod Touch 4G akkujelzése katasztrofa...annyira hamar lemerült, isteni megváltás ez utána, 10 és fél óra eddig a rekodrom amit 1 feltöltéssel vitt a "kis" galaxy .
-
Roliiii
aktív tag
Sziasztok
Én is klubtag lettem. Kérdésem, hogy nem tudtok olcsón fóliát valahonnan, valaki?
Köszi
-
Roliiii
aktív tag
Milyen fw-re enged frissíteni gyárilag? 2.3.5?
-
Roliiii
aktív tag
Sziasztok.
Gondolkodok egy ilyen wifi 5.0 beszerzésén, csak az lenne a kérdésem, hogy a kijelzőn ha a kinti ikonokat jobbra balra huzigáljátok nem mosódik kicsit? Medi***ark ba nyomkodtam és nagyon mosódott, ennyire le lett strapálva, vagy ilyen gyenge a kijelző?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- Formula-1
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest